Valitse päivämäärät

Versailles'n palatsi

Käsittämätön runsaus ja loppumattomat puutarhat tekevät Versailles'ta yhden mahtavimmista paikoista maailmassa.

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
  • Kaupunkikortit
62 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/4

Versailles'n palatsi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Versailles'n palatsi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Versailles'n palatsi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 25 548 arvosteluun

Olin erittäin tyytyväinen tähän tilaukseen. Joihinkin museoihin minun piti varata, kaikki ilmoitettu ranskalaisella sivustolla ja myös sovelluksessa, luulisin vain turistimäärien vuoksi. Lisäksi merkitty kauppa on helposti löydettävissä ja tunnistettavissa, koska näet tekstin ikkunasta. Kaupassa työskentelevät kaverit olivat todella mukavia. Passin päivien perusteella voimassaolo alkaa ensimmäisestä merkinnästä. Lopuksi, museoihin, joissa ei ole varausta, vaaditaan vain kausikortti. Kiitos.

Tämä oli upea kokemus koko perheelleni, 8 meistä 78-vuotiaista 16-vuotiaisiin. Latasimme Versaillesin palatsi -sovelluksen App Storesta ja se oli täydellinen ilmainen ääniopas. (Jono äänioppaan hakemiseen sisältä oli melko pitkä, joten päätimme käyttää omaamme). Tulee ehdottomasti takaisin käymään.

Helppo saada lippu. Ei pitkää jonoa, joten ei, emme tarvitse skip-the-line -lippua. Vinkkejä: lippuun merkitty päivämäärä on vain viitteellinen. Saavumme aikaisemmin ja pääsemme läpi ilman esteitä, kokeile pikkujunaa mennäksesi puutarhan päähän, koska se on erittäin iso

4 päivän lippu antoi meille mahdollisuuden päästä Pariisin suurimpiin museoihin välttäen pitkiä jonoja lipunmyynnissä. Suositellaan niille, jotka haluavat uppoutua täysin pariisilaiseen taiteeseen vain yhden viikonlopun aikana.

Все было супер. Покупал на два дня. Быстро без очередей. Что хотел - то успел. Рекомендую!!!