Valitse päivämäärät

Versailles'n palatsi

Käsittämätön runsaus ja loppumattomat puutarhat tekevät Versailles'ta yhden mahtavimmista paikoista maailmassa.

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
  • Kaupunkikortit
65 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 65

Versailles'n palatsi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Versailles'n palatsi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Versailles'n palatsi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 23 561 arvosteluun

Bussi kohti versaillesia lähti toimistolta Eiffel tornin puiston läheltä. Bussimatka >30 min. Kaikki sujui loistavasti ja sujuvasti. Opas oli hauska ja tiesi historiasta paljon, osasi kertoa versaillesin historiasta hauskasti ja mielenkiintoisesti. Suosittelen aikuisille ja perheillekin. Toki muistettava ruuhkat ja tämän vuoksi ahtaatkin näyttelyhuoneet, istumapaikkoja ei juuri niissä huoneissa ollut, joissa kiersimme. Tehtiin vielä omatoiminen kävely versaillesin puutarhaan, upea paikka, jossa nähtiin tanssivat suihkulähteet. Suosittelen retkeä!

Loma Pariisissa, silloin on mahdotonta ajatella, että et vieraile Versaillesin palatsissa. Liput ostettu verkosta helposti, mutta hyvissä ajoin. Täydellinen järjestely sisääntuloaikojen kunnioittamiseksi, joten välttääksesi jonot auringossa saavu paikalle vain 15 minuuttia aikaisemmin. Odotin löytäväni hieman enemmän kuninkaallisen perheen ja ranskalaisen aateliston historiaa, mutta silti olin tyhmä palatsin kauneudesta ja suunnattomasta. Näimme kauniita taideteoksia ja teimme mielikuvituksella matkan ajassa.

Kuninkaanlinna on upea, samoin kuin puutarhat. Valitettavasti yksi päivä ei riitä kaikkeen käymiseen. Ehdottomasti huono ääniopas, vaikka se on saatavilla italiaksi. Puutarhoissa vierailevien caddien määrä on myös liian pieni kysyntään nähden. Suosittelen mukaan myös polkupyöriä, ekologisia ja ajokorttia ei tarvitse esittää. Lisäisin virkistyspisteitä, harvat läsnä olevat eivät ole kovin siistejä ja piiritetty.

Tervetuloa ja valmis opas. Bussimatka sujui mukavasti ja sieltä avautui miellyttävä näkymä. Palatsi on valloittanut meidät. Ehkä liian monta, liian monta ihmistä kiertueella huoneiden välillä!

Kiertue oli hieno. Kaikki oli hyvin, täsmällisestä noudosta paikan päällä olevaan tukeen linnassa ja paluumatkaan. Suositellaan, koska sinun ei tarvitse huolehtia sinne pääsemisestä.