Versailles'n palatsin puutarha

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Versailles'n palatsin puutarha: Varaa liput ja kierrokset

Versailles'n palatsin puutarha: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Versailles'n palatsin puutarha? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Versailles'n palatsin puutarha : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 16 506 arvosteluun

Se oli - kuten odotettiin - erittäin täynnä kaikkialla pääsiäisenä, paljon turisteja. Se ensin. Tapaamispaikkamme annettiin klo 10.10, meidän piti olla paikalla 15 minuuttia ennen. Päädyimme odottamaan 50-60 minuuttia ennen kuin bussi tuli ja se vihdoin alkoi. Opas puhui englantia ja vastasi myös kysymyksiin. Bussimatka sujui hyvin. Versaillesin palatsi ja puutarhat ovat yksinkertaisesti näkemisen arvoisia. Jonotimme vielä hetken ja se oli täynnä kaikkialla, mutta sen ei pidä antaa häiritä. Voin suositella tätä kiertuetta milloin tahansa. Linnan sisäänkäynnin tiskillä oli QR-koodi vierailua varten. Valitettavasti matkapuhelimen QR-koodi (äänioppaan sijaan) ei toiminut puhelimessani. Mutta se johtui todennäköisesti kännykästäni. Voit sitten noutaa äänioppaita muualta palatsista. Muuten oli tosi kiva kiertue. Kysy kysymyksiä ranskaksi tai englanniksi.

Kiertue oli hyvin järjestetty. Saavuimme palatsiin ripeästi oppaanamme, Laura sai lippumme ja menimme sisään erillisestä sisäänkäynnistä. Hänen selityksensä oli erittäin viihdyttävä ja informatiivinen. Hän piti meidät kaikki kihloissa ja arvaili tiettyjen huoneiden tai historiallisten tapahtumien yksityiskohtia. Hänen huumorinsa ja ulospäin suuntautuva persoonallisuutensa tekivät kokemuksesta nautinnollisemman.

Really good tour, we got so much more out of the visit than without our wonderful guide Gabriella. She gave us insights into history of Versailles in a very interesting and also fun way. She built the tour around interesting stories, what a hreat way to introduce Versailles! We also highly recommend the garden tour and all the fantastic stories behind it.

Organisaatio toimi erittäin hyvin. Tietenkin, kuten muut matkustajat olivat jo sanoneet, bussi oli liian myöhässä. Aikaa oli kuitenkin riittävästi. Junalla olisimme kuitenkin olleet paljon nopeampia kuin bussilla. Bussi oli jumissa ruuhkaliikenteessä ja paluumatka kesti yli tunnin. Muuten erittäin hyvin järjestetty mukava opas. Kaikki kivaa

Helppo tapa kokea Versailles. Mukava opas, helppo löytää kohtauspaikka. Mukava bussimatka. Ääniopas palatsiin kesti noin kaksi tuntia ennen kuin vietimme kaksi viimeistä puutarhoissa.