Victorian asema, Lontoo

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Victorian asema, Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Victorian asema, Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Victorian asema, Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 16 016 arvosteluun

Meillä oli vain viikko nauttia Yhdistyneestä kuningaskunnasta, ja tämä matka teki viimeisen päivän päätteeksi BANGilla! Kyllä, on paljon pakattavaa yhdessä päivässä, mutta se oli täysin sen arvoista. Tee itsellesi palvelus ja maksa paketti lipuilla, koska et halua missata bussiasi jonossa. Matkaoppaamme Nigel oli poikkeuksellinen ja toimitti hyvää historiaa ja kuuluisaa brittiläistä huumoria. Jokainen, joka harkitsee matkaa, tee se!

Todella viikko järjestetty, saapuessaan odotushuone oli lämmin ja mukava, edustajamme sai nopeasti meidät sisäänkirjautumaan ja valmentajamme päälle. Valmentaja oli puhdas ja mukava, kuljettajat olivat kohteliaita. Sinulle annettu aika oli melko täydellinen, ja yksi hp -studiossa jätettiin kuulostamaan mieleiseksemme. Paluuvalmentaja oli nopea ja lähti myös ajoissa. Varaamisen arvoinen, helppo ja vaivaton!

Kaikkien Harry Potter-fanien unelmapaikka. Aika oli riittävästi vaikka epäilin ensin että tulee kiirettä. Bussin noutopaikka olisi voinut laittaa pikkasen tarkemmin ohjeisiin.

Matka oli hyvin järjestetty, selkeä lähtöpaikka toimistosta joka oli viihtyisä ja siisti. Studioilla oltiin toista kertaa, upea paikka.

Todella hyvä, suosittelen. Ilmeisesti kuski ottaa myös muualta kyytiin ja jätti porukkaa kesken matkan.