Victorian asema, Lontoo

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Victorian asema, Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 16 355 arvosteluun

Helppo ja vaivaton tapa mennä Warner studioille. Bussimatkalla näytettiin Harry Potter elokuvaa, joka viritti sopivasti oikeaan tunnelmaan. Olin WB /Harry Potter studiolla toista kertaa ja voisin mennä vielä uudelleen. Siellä on niin paljon mielenkiintoista nähtävää. Kierroksen aikana saa paljon hienoja kokemuksia ja paljon tietoa Haprry Potter elokuvien teosta, näyttelijöiden panoksesta jne. Suosittelen! Sopii sekä aikuisille että lapsille.

Elokuvan nähneille hyvä kokemus nähdä millaisissa kulisseissa ja miten elokuvaa on tehty. Lisäksi henkilökunta kertoi ja oli valmistautunut vastaamaan kysymyksiin. Bussiyhteys Victoriasta on kätevä, ettei tarvitse säätää junien kanssa Watford Junctioniin. Paljon kävelyä, joten ei sovellu huonosti liikkuville. Äänien vuoksi ei sovellu pienille lapsille (alle 6v).

Oli todella onnistunut ja joka euron arvoinen matka! Pidimme kaikesta ja paikka oli todella hyvä! Paljon on näkemistä, loppukierroksesta ei ehkä enää kaikkia yksityiskohtia jaksanut katsoa. Sopivasti ihmisiä, ei liian tunkua perjantaina klo 12 alkaen.

Potter studiot olivat reissumme pääkohde, ja kyllä kannatti käydä! Aikaa perillä oli 4,5 tuntia, mikä jäi hieman niukaksi. Kaikki ehdittiin nähdä, mutta lopussa tuli vähän kiire. Palvelu oli joka paikassa ystävällistä bussinkuljettajasta alkaen.

Kaikki sujui helposti ja elämyksenä studio oli rahansa veroinen ! Bussikuljetuksen aikana katsottiin harry potter elokuvaa joka nosti tunnelman ja hymyn huulille heti lähdettyämme !