Lisää päivät

Tekemistä kohteessa Vidzemen alue

Kaikki aktiviteetit

15 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Vidzemen alue: usein kysytyt kysymykset

Vidzemen alue: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Vidzemen alue? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Vidzemen alue : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.9 / 5

perustuen 74 arvosteluun

Erinomainen kiertue uskomattoman oppaan kanssa.

Meillä oli räjähdys koko tämän päivän kiertueella. Olimme kuuden hengen ryhmä ja oppaamme selitti koko päivän, oltuaan mukana myös retkillä. Ruoka oli erinomaista ja vieraillamme alueet olivat ihania. Paljon kauniita linnoja ja maisemia. Opas oli yksi parhaimmista, mitä meillä koskaan on ollut. Erinomainen kiertue! Suosittelisin ehdottomasti!

Ihana vaellusretki, jossa on paljon tietoa Latviasta!

Päivä maassa, niin voisit kuvailla retkiä! Vaelsimme Rihardsin kanssa kauniiden metsien ja niittyjen läpi. Opasmme kertoi meille paljon jännittävää tietoa Latviasta humoristisella tavalla! Nautimme päivästä todella ja suosittelemme sitä!

Super kiva vaellus......

Opas oli hotellissa ajoissa hakemaan meidät. Selitti meille paljon vaelluksen aikana. Retki on erittäin kaunis, varsinkin syksyllä, kun lehtipuut vaihtavat väriä. Suosittelemme. Terveisiä Bilshausenin kaksoispääpelaajilta!!!!!

Muistamaton kaikkien aikojen parhaimman oppaan takia!

Eva oli paras opas mitä meillä koskaan on ollut! Hän oli hauska, mukava ja kertoi meille kaiken, mitä halusimme tietää. Vaikuttaa siltä, että hän oli yksi paikallisista ystävistämme. Hän oli niin suuri! tamara ja eilen ryhmä

Oli erittäin hyvä kokemus käydä alueella ja saada kaikki halutut selitykset