Villa Borghese

Glimpse works by Raphael and Carvaggio at the home of the Borghese Gallery and gorgeous Borghese Gardens.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Villa Borghese: Varaa liput ja kierrokset


Villa Borghesen viisi parhainta nähtävyyttä

Rooman Villa Borghesen puutarhat tarjoavat loman loman sisällä! Alunperin upeaksi kartanoalueeksi rakennettu Borghese on nykyään suuri puisto, jossa on paljon koettavaa sekä yksi Italian parhaista taidegallerioista! Tässä viisi asiaa, jotka sinun tulee kokea vierailusi aikana.

 • Galleria Borghese

  1. Galleria Borghese

  Borghesen taidegalleria on alueen tunnetuin nähtävyys, josta löytyy muun muassa Rafaelin, Berninin ja Caravaggion mestariteoksia.

 • 2. Cinema Dei Piccoli

  Tämä puiston kaakkoissisäänkäynnin läheisyydessä sijaitseva kummajainen on maailman pienin varsinainen elokuvateatteri! 63-paikkaisessa teatterissa esitetään iltapäivisin lasten elokuvia.

 • 3. Globe-teatteri

  Tarkka kopio Shakespearen maailmankuulusta Lontoon Globe Theatresta. Kynäsankarin teoksia esitetään ainoastaan italiaksi, mutta kukapa niitä ymmärtäisi täysin englanniksikaan?

 • Puiston järvi

  4. Puiston järvi

  Harva aktiviteetti aurinkoisena päivässä Roomassa on mukavampi kuin lintujen ruokkiminen tai soutuveneen vuokraaminen Villa Borghesen kauniilla järvellä.

 • 5. Bioparco di Roma

  Rooman eläintarha ja biopuisto sijaitsevat puiston pohjoisosassa. Kohokohtiin kuuluu kirahviterassi, jossa vierailijat voivat kohdata nämä hongankolistajat ihan lähietäisyydeltä.

Suunnittele vierailusi

 • Mitkä ovat puiston aukioloajat?

  Galleria Borghese on avoinna tiistaista sunnuntaihin klo 8.30-19.30. Galleria on suljettu maanantaisin sekä 25. joulukuuta ja 1. tammikuuta. Varaa liput etukäteen välttääksesi pitkät jonot!

 • Kuinka Borgheseen pääsee?

  Kävele puiston itäpuolta pitkin löytääksesi museon ja gallerian.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Galleria on avoinna klo 8.30-19.30 tiistaista sunnuntaihin. Suljettu maanantaisin, jouluna ja uuden vuoden päivänä.
 • Hinta
  Aikuisten lippu Galleria Borgheseen maksaa 11 €. Saatavilla myös alennuksia. Puistoon pääsee ilmaiseksi sisään.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Gallerian ääniopas saatavilla useilla eri kielillä 5 euron hintaan. Saatavilla on myös useita erilaisia puistokierroksia!
 • Kuinka päästä perille
  Puisto sijaitsee Spagnan metroaseman pohjoispuolella aseman välittömässä läheisyydessä ja Flaminion metroaseman itäpuolella.
 • Lisävinkkejä

  • Galleriaan pääsee kahden tunnin välein 360 vierasta. Sisäänkäyntiajat ovat ehdottomia!

  • Suuret laukut ja esineet on tarkastettava ennen Gallerian sisäänpääsyä.

Villa Borghese: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Villa Borghese? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Villa Borghese : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 8 540 arvosteluun

Rakastin Green Line -ulkoilmabussikierrosta Roomassa. Kiertue oli mahtava. Suosittelisin tätä bussimatkaa kenellekään. Olin kipeä koko kävelystä, ja tämä kiertue tarjosi kyydin 3 pysäkille ja näkymän Rooman kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin äänen kanssa. Matkaopas oli vieraanvarainen ja bussikuski oli myös erittäin mukava.

Hintaansa nähden aivan ok. Saat juuri sen, mitä on tarjolla. Henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta. Ääniopas kuvaa lyhyesti näkemääsi ja kaikkea muuta varten on matkaopas. Asemat ovat identtisiä muiden palveluntarjoajien kanssa. Aina pitää kävellä, mutta se on ihan ok.

Erittäin mukava matka, kiitos bussikuljettajille heidän siirroistaan. Jos olet tilannut Roma-passin, muista noutaa se lentokentältä ja varata lippusi vierailullesi kohteille, joilla haluat vierailla lomasi aikana.

Erittäin käytännöllinen, sinun täytyy vain mennä hakemaan passi matkailuinfokioskista ja se oli erittäin nopeaa. Julkisen liikenteen käyttömahdollisuus + 2 käyntiä (esimerkiksi Le Collisée / Forum + Le Panthéon).

Asiantunteva ja innokas opas, erittäin mukava kokemus ja nähtiin gallerian kohokohdat. Opas huolehti ryhmästä ja kertoi kivoja tarinoita teoksista ja niiden tekijöistä.