Tekemistä kohteessa

Villefranche-sur-Mer

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit


Villefranche-sur-Mer: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Villefranche-sur-Mer? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Villefranche-sur-Mer : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 2 379 arvosteluun

Retki oli tosi hyvä ja aikataulu piti jämttisti paikkansa.

Retki oli esitteen mukainen. Opas oli hotellilla juuri sovitussa ajassa ja auto oli aivan asiallinen. Miellyttävä opas. Voin suositella toisillekin. Jos retkeä haluaa vielä kehittää niin opas voisi kertoa missä pysähdyksillä on WC ja mistä sen löytää. Olemme olleet sellaisella retkellä missä se kerrottiin niin retki tuntui silloin täydelliseltä. Retki oli hyvä.

Hieno retki

Erinomainen naispuolinen opas, joka puhui hyvää englantia, vaikka oli ranskalainen! Ja meidän lisäksi mukana oli vain yksi toinen pariskunta Englannista., joten saimme henk.kohtaisen retken! Monaco ja Eze:n kylä upeita täydellisessä auringonpaisteetta

Erittäin hyvä opas. Helppo, kun haettiin hotellilta ja vietiin hotellille. Paljon valokuvaustaukoja, itse ei olisi osattu mennä Ezeen. Pieni ryhmä, hyvä liikkua. Suosittelen.

Tour was great and I saw everything I wanted. Our guide gladly told stories and made also extra stops where to take photos. Great trip!

Hyvä ja selkeäkielinen opas.Mahtavat maisemat.

Hyvän oppaan johdolla retki sujui erinomaisesti. Rauhallinen vauhti ja pieni ryhmä mahdollistivat leppoisan retkitunnelman.