Tekemistä kohteessa
Villefranche-sur-Mer

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Villefranche-sur-Mer: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Villefranche-sur-Mer parhaat nähtävyydet?

Kohteen Villefranche-sur-Mer parhaat nähtävyydet ovat:

Millä kohteen Villefranche-sur-Mer kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Villefranche-sur-Mer: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Villefranche-sur-Mer? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Villefranche-sur-Mer : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 2 716 arvosteluun

Mielestäni tämä kiertue on pakollinen kaikille Nizzassa vieraileville. Reitti oli täydellinen ja aikaa riitti jokaiseen paikkaan. Lisäksi oppaamme Parfait oli hämmästyttävä. Hän selitti kohteiden, myös matkalla olevien kaupunkien, historian todella hyvin ja mukaansatempaavasti. Hänen ansiosta matka-aikamme oli yhtä mielenkiintoista kuin kohteisiin viettämämme aika.

Odotimme parasta, mutta saimme TÄYDELLISEN, läpikotaisin: täydellinen sää, täydelliset matkakumppanit ja täydellinen kuljettaja, jolla on erittäin hyvät ajotaidot ja loistava huumorintaju nimeltä .. Perfect/Parfaits. Et voi pyytää enempää ja saimme kaiken. Kiitos ja varmasti jos lähdemme toiselle matkalle, pyydämme samaa..Parfaits! Kiitos kaikille!

Keräys toimi loistavasti. Opas teki hienoa työtä johtaessaan kiertuetta kiertueen läpi saksaksi. Meidät vietiin lähtöpisteeseen, sitten meille kerrottiin jotain paikasta ja kerrottiin tarkalleen minne mennä ja mitä nähdä missä. Sen jälkeen saimme mennä omin päin.

Tour was great and I saw everything I wanted. Our guide gladly told stories and made also extra stops where to take photos. Great trip!

Tämä veneretki oli ihana antaa sinulle näkymän lahdelle merestä ja oli kaunis päivä sille.