Valitse päivämäärät
Villefranche-sur-Mer

Risteily- ja vesiretket

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Villefranche-sur-Mer, Risteily- ja vesiretket

Risteily- ja vesiretket: Mitä muuta kokemista on kohteessa Villefranche-sur-Mer?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Villefranche-sur-Mer ovat:

Villefranche-sur-Mer, Risteily- ja vesiretket: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

Villefranche-sur-Mer: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Villefranche-sur-Mer? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Villefranche-sur-Mer : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 346 arvosteluun

Joten tämä oli hauskaa ja yksi suosikkiaktiviteeteistamme, mutta on selvää, että kun menimme autokeskukseen, nainen neuvoi meitä olemaan ajamatta Monacoon. Hän selitti, että se voi olla erittäin kiireistä siellä olevilla teillä, ja turvallisuutemme vuoksi se oli luultavasti parempi välttää. Minun on myönnettävä, että tunsin itseni hieman huijatuksi, mutta hän ei ollut väärässä. Vältimme Monacaa ja teimme kaikki muut kiertueen pysähdykset seuraten satnavia, mikä oli hienoa. Menimme seuraavana päivänä junalla Monacoon ja olimme tyytyväisiä, ettemme ajaneet sinne, mutta mielestäni tätä ei pitäisi mainostaa toimintana Monacoon. Se sanoi, että kiertue oli hieno ilman Monacoa ja sen arvoinen. Olet omillasi, joten sinun täytyy tuntea olosi itsevarmaksi, minulla on automaattinen Iso-Britannian ajokortti ja se kelpasi minulle. Enemmän kuin mopon ajamista kuin autoa, erittäin helppoa ja hauskaa!

Se oli täynnä kauniita luonnonkauniita näkymiä sekä veneen vasemmalla että oikealla puolella. Se oli mukava ja oli mahdollisuus pysyä katetulla alueella tai olla auringon alla. Vene purjehti sujuvasti, enkä tuntenut ollenkaan merisairautta. Matkaopas (kuuluttaja) puhui selkeää englantia, kun hän antaa meille joitain tosiasioita, ideoita ja historiaa näköpiirissämme olevista rakennuksista/rakenteista. Hinnalla, jonka maksoin, tämä kiertue on todella työtä. Otin paljon valokuvia ja videoita muistikirjan luomiseksi tämän loman jälkeen. Nizzaan tulo on yksi parhaista paikoista, joissa olen koskaan ollut. Tulen varmasti takaisin.

Tour was great and I saw everything I wanted. Our guide gladly told stories and made also extra stops where to take photos. Great trip!

Tämä veneretki oli ihana antaa sinulle näkymän lahdelle merestä ja oli kaunis päivä sille.

A lovely, well-kept boat, a very kind crew. A wonderful small break at the sea.