Lisää päivät

Villefranche-sur-MerRisteily- ja vesikierrokset

Suosituksemme kategoriassa Villefranche-sur-Mer Risteily- ja vesikierrokset

Nizza: pikaveneajelu ja snorklaus Villefranchen lahdella

1. Nizza: pikaveneajelu ja snorklaus Villefranchen lahdella

Tutustu Välimeren merielämään Villefranche-sur-Merin lahdella snorklausretkellä pikaveneellä Nizzasta. Ihaile värikkäitä rannikkonäkymiä veneestä käsin ennen snorklausta, johon sisältyy snorklausvälineet ja snorklausopettajan opastus. Lähde Nizzan satamassa sijaitsevasta sukelluskeskuksesta ja ota vastaan mukana olevat evät, maski, snorkkeli ja märkäpuku. Opi käyttämään varusteitasi ja säätämään ne oikein snorklauskouluttajan kanssa pidettävän tiedotustilaisuuden aikana ennen kuin lähdet 10-15 minuutin pikaveneajelulle lahdelle. Nauti risteilyn aikana mereltä avautuvista näkymistä Nizzan niemelle ja Saint-Jean-Cap-Ferratiin. Kun olet sukelluspaikalla (vaihtelee olosuhteiden mukaan), ohjaaja kertoo, miten saat kaiken irti snorklausseikkailustasi.

Hienoa: Villefranchen lahden veneretki: Monaco, Malan luolat ja Villefranchen lahden veneretki

2. Hienoa: Villefranchen lahden veneretki: Monaco, Malan luolat ja Villefranchen lahden veneretki

1. vaihe: Monacon ruhtinaskunnassa on kaksi satamaa, jotka ovat vierailun arvoisia. Siellä pysähtyvät erittäin suuret luksusjahit, todellinen spektaakkeli. 2. vaihe: Vieraile Malan luolissa, maagisessa poukamassa Ezessä. 3. vaihe: Suunta Saint Jean Cap Ferratiin uimaan vedenalaisella polullaan. Tutustu paikalliseen eläimistöön ja kasvistoon läpinäkyvässä vedessä. 4. vaihe: Tuulelta suojassa oleva Villefranchen lahti on yksi Côte d'Azurin kauneimmista maisemista. 5. vaihe: Palaa takaisin Nizzan satamaan.

Ranskan Riviera: Riviera: Eksklusiivinen venekierros ylellisellä päiväristeilijällä

3. Ranskan Riviera: Riviera: Eksklusiivinen venekierros ylellisellä päiväristeilijällä

Tutustu siihen, miksi rikkaat ja kuuluisat kutsuvat Ranskan Rivieraa kodikseen risteilemällä ylellisellä ja tyylikkäällä päiväristeilijällä. Tutustu huviloihin, upeisiin rannikkomaisemiin ja pysähdy snorklaamaan rannikolla. Paikallinen kapteeni toivottaa sinut tervetulleeksi Saint Jean Cap Ferratin viehättävässä satamassa. Hyppää ylelliseen ja mukavaan veneeseesi, joka on rakennettu Saint Tropezissa. Lähde liikkeelle ja saat yksityiskohtaisen selityksen maiseman muodostavien kauniiden huviloiden historiasta. Pysähdy snorklaamaan Cap Ferratin rannikkoa pitkin syrjäisimmille rannoille ja nauti herkullisesta ranskalaisesta aperitiivista, jossa on välipaloja, vihanneksia, juustoa, hedelmiä, leivonnaisia, mehua ja viiniä. Risteile kovaa vauhtia Cap d'Ailissa sijaitsevalle La Mala -rannalle ja ui halutessasi kauniiseen luonnonluolaan käyttämällä aluksella olevaa meriskootteria. Ankkuroidu Eze sur Meriin nauttimaan drinkistä ja unohtumattomasta uinnista kuuluisissa kauniissa turkooseissa vesissä! Ainutlaatuinen 5 tähden kokemus, jota et koskaan unohda!

Hienoa: Nizza: Monaco & Mala Caves Boat Trip w/ Breakfast on the Sea: Monaco & Mala Caves Boat Trip w/ Breakfast on the Sea (Aamiainen merellä)

4. Hienoa: Nizza: Monaco & Mala Caves Boat Trip w/ Breakfast on the Sea: Monaco & Mala Caves Boat Trip w/ Breakfast on the Sea (Aamiainen merellä)

1. vaihe: Monacon ruhtinaskunnassa on kaksi satamaa, jotka ovat vierailun arvoisia. Siellä pysähtyvät erittäin suuret luksusjahit, mikä on todellinen spektaakkeli. 2. vaihe: Vieraile Malan luolissa, maagisessa poukamassa Ezessä. 3. vaihe: Käy Saint Jean Cap Ferratin puroissa, tutustu suojeltuihin turkooseihin vesiin, jotka ovat todellinen luonnonjalokivi. 4. vaihe: Nauti herkullinen aamiainen ja lasi mehua, kuppi kahvia aluksella. Mukana hyvää musiikkia (valintasi mukaan!) 5. vaihe: Uiminen turkoosissa vedessä Nauti, livenä, yhdestä luonnon kauneimmista esityksistä. 6. vaihe: Paluu Nizzan satamaan.

Hienoa: Villefranche& Snorklausveneen retki: Mala Caves, pysähdys Villefranchessa& Snorklausveneen retki

5. Hienoa: Villefranche& Snorklausveneen retki: Mala Caves, pysähdys Villefranchessa& Snorklausveneen retki

Lähde seikkailuun Nizzasta, kun astut mukavaan puolijäykkään veneeseen. Turvallisuus on etusijalla, ja kokenut kapteeni varmistaa hyvinvointisi, kun hän vie sinut joihinkin rannikon viehättävimpiin paikkoihin. Purjehdi Mala-luolalle, joka sijaitsee Saint Jean Cap Ferratin rauhallisessa purossa. Tämä Saint-Jean-Cap-Ferratin niemimaan sydämessä sijaitseva luonnonhelmi tarjoaa koskemattoman ja aidon ympäristön. Pysähdy pulahtamaan kristallinkirkkaaseen veteen ja nauti virkistävästä uinnista. Kun saavut Villefrancheen, nouse maihin ja lähde 45 minuutin tutkimusretkelle. Tutustu viehättävään tuhannen kirkkaan värin kylään, historialliseen linnoitukseen ja lumoavaan vanhaan kaupunkiin. Pysähdy virvokkeille, maistele paikallisia makuja ja nauti kylän ainutlaatuisesta ilmapiiristä.

Veneretki sekaryhmä, uinti snorklaus Nizza Villefranche

6. Veneretki sekaryhmä, uinti snorklaus Nizza Villefranche

Laivamme sijaitsee St jean Cap Ferratin kauniissa satamassa, 8 km Nizzan satamasta (helposti bussilla tai Uberilla). Lähdemme täältä. Nauti kokemuksestamme joidenkin nähtävyyksien kanssa aluksella: risteily, näkymä maisemaan, uinti, snorklaus, etsi meritähtiä, ruoki lintuja ja kaloja, nauti juomaa vedessä, aperitiivi, jalka-poreallasjuhlat, rentoutuminen, hyppää kallioilta, seabob. Aina hieno ja ystävällinen tapaaminen sekaryhmän kanssa. Aikana 4 tunnin matkan sekaryhmä, risteilemme Beaulieu lahdella, löytää Eze, Cap d'Ail, pitkin niemimaalla Cap Ferrat upeat huvilat näkymät merelle. Alueemme maisemat ovat yksi Ranskan Rivieran kauneimmista. Ensimmäinen pysähdys uintia ja snorklausta varten hämmästyttävässä poukamassa nimeltä "les Fossettes", jonka vain paikalliset tuntevat, merellisten mäntyjen, sirkkojen ja turkoosin veden välissä. Sen jälkeen ajamme upealle Villefranchen lahdelle, josta avautuu näkymä kauniiseen merenrantakaupunkiin, ja toinen pysähdys uintia varten. Tarjolla on ranskalainen aperitiivi, välipaloja ja juomia (vettä, virvoitusjuomia, roséviiniä, olutta). Koko päivä, lounaaksi voimme jättää sinut rantaravintolaan tai Villefranchen merenrantaan, jossa on pöytä veden äärellä. Veneemme on erittäin puhdas. Sen ulkoasu on täydellinen nauttia merestä ja auringosta, jossa on useita erillisiä ulkotiloja, joissa on aurinkotuoleja: etukansi, flybridge, takakansi, suuri alusta sukellusta varten, ulkona lämmin suihku, snorklausvälineet, bluetooth-äänijärjestelmä. Tule ja koe Seabob! Seabob on ylellinen lelu, hyvin yksinkertainen käyttää sitä ja turvallinen kaikille. Tunnet itsesi delfiiniksi ja uit veden ylä- ja alapuolella. Olemme juuri mainostaneet venettämme tällä verkkosivustolla, mutta kaikki arvostelumme muilla sivustoilla ovat 5 tähteä. Good Time venekierros saint-jean-cap-ferrat EHDOT JA EDELLYTYKSET: Sekaryhmä: 6/7 vierasta max. Vähintään 4 vierasta, jos seurueesi on alle 4 vierasta, ota yhteyttä, järjestämme sekaryhmän. Yksityinen ryhmä: enintään 10 vierasta, tarkista muut tuotteemme osoitteessa Hanki opas. Käyttökustannukset eivät sisälly varaushintaan: Gas&Skipper 40€ per henkilö/matka. Valinnainen Seabob-kokemus: 290€ (toiminta-aika 70min).

6 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Sinua saattavat kiinnostaa myös...

Villefranche-sur-Mer: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Villefranche-sur-Mer? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.