Suosittelemamme elämykset kaupungissa Vlore

Vloresta: Vore: Haxhi Ali Cave & Karaburun Speedboat Tour

1. Vloresta: Vore: Haxhi Ali Cave & Karaburun Speedboat Tour

Ensin vierailemme Haxhi Alin luonnonluolassa. Matka luolaan kestää noin 30-40 min.Menemme luolaan, jossa pysymme noin 15-20 min uimaan, sukeltamaan vedenalaiseen maailmaan ja tutkimaan luolaa. Luolassa käynnin jälkeen menemme yhdelle Karaburunin niemimaan upeista rannoista "Dhim Kushta Bay", jossa uimme ja snorklaamme ja nautimme rannan kauniista luonnosta. Meillä on myös mahdollisuus vierailla Saint Kolin rannalla. 20 minuutin kävelymatka tälle luonnonkauniille rannalle, ja jos meren tila on hyvä, voimme käydä siellä jopa veneellä. Sitten palaamme lähtöpaikalle Vloren kaupunkiin klo 16:00-17:00.

Vlorësta: Haxhi Ali -luola ja Karaburunin pikaveneajelu

2. Vlorësta: Haxhi Ali -luola ja Karaburunin pikaveneajelu

Lähtöaika on klo 09:00 ja 13:30. Tapaat oppaan Vloran turistisatamassa, muista olla paikalla 10 minuuttia ennen lähtöaikaa. Hyppäämme laivaan ja matkan ensimmäinen pysäkki on Haxhi Ali -luola, matka kestää noin 30 minuuttia. Menemme luolaan, jossa pysymme snorklaamaan ja tutkimaan luolaa, snorkkelivarusteet voi pyytää oppaalta ilmaiseksi. Luolan tutkimisen jälkeen jatkamme matkaa ja pysähdymme Karaburunin niemimaan sisämaassa olevalla upealla rannalla, se on varustettu ranta, jossa on pieni taverna, jossa tarjoillaan paikallisia ruokia ja juomia, jossa voit syödä. Kun olemme nauttineet kristallinkirkkaista vesistä ja upeasta näköalasta, hyppäämme laivaan ja suuntaamme takaisin Vloran matkailusatamaan, noin 30 minuutin ajomatkan päähän. Matkan loppu.

Vlore:Haxhi Ali -luolan vierailu & Karaburunin niemimaan kohokohdat

3. Vlore:Haxhi Ali -luolan vierailu & Karaburunin niemimaan kohokohdat

Tällä retkellä he tekevät noin 50 minuutin matkan Haxhi Alin luonnonluolaan, jossa astumme luolaan ja pysymme siellä 20 minuuttia, jolloin sinulla on mahdollisuus nauttia hänen sinisestä kristallivedestään.Ihailet hänen kauniita, luonnollisia muotojaan ja opit luolan historiasta.Vierailun jälkeen luolassa, teemme matkan Karaburunin niemimaan houkuttelevaa rannikkoa pitkin, jossa on muutamia lyhyitä pysähdyksiä, joissa sinulla on mahdollisuus ihailla niemimaan villiä rannikkoa.Tämän matkan jälkeen matka päättyy ja palaamme takaisin tapaamispaikalle.Tämä retki on ihanteellinen niille, jotka eivät halua viettää paljon aikaa Karaburunin rannoilla.

Clare: Sazan Island & Karaburun Speedboat Trip & snorklausta

4. Clare: Sazan Island & Karaburun Speedboat Trip & snorklausta

Lähtöaika on klo 9:30. Tapaat oppaan Vlora Touristic Portissa, muista olla 10 minuuttia ennen lähtöaikaa. Hyppäämme laivaan ja matkan ensimmäinen pysäkki on Sazanin saari matka saarelle kestää noin 40/50 min. Pysymme saarella noin tunnin, opas vie sinut tutustumaan Sazanin saaren vanhaan asuttuun kaupunkiin, kertoen sen historiasta ja mielenkiintoisista anekdooteista, kierroksen jälkeen voit viettää loppuajan makaamalla saaren kristallivesien rannalla, juomia tarjoillaan viilentymään kuumuudesta. Nousemme jälleen laivaan ja suuntaamme Haxhi Ali -luolaan, matka Sazanin saarelta luolaan kestää noin 15 minuuttia. Menemme luolaan, jossa jäämme snorklaamaan ja tutkimaan luolaa, snorkkelivarusteet voi pyytää oppaalta maksutta. Luolan tutkimisen jälkeen jatkamme matkaa ja pysähdymme Karaburunin niemimaan sisämaassa olevalla upealla rannalla, se on varustettu ranta, jossa on pieni taverna, jossa tarjoillaan paikallisia ruokia ja juomia ja jossa voit nauttia lounaan. Kun olet nauttinut kristallinkirkkaista vesistä ja upeasta näkymästä, hyppäämme laivaan ja suuntaamme takaisin Vloran matkailusatamaan, noin 30 minuutin ajomatkan päähän. Matka päättyy.

Vlore: Vore: Haxhi Ali -luola ja Dafinan luola - pikaveneajelu

5. Vlore: Vore: Haxhi Ali -luola ja Dafinan luola - pikaveneajelu

Lähde mukaan jännittävälle pikaveneajelulle Haxhi Alin luolaan ja Dafinan luolaan. Tunne tuuli hiuksissasi, kun kiihdytät ympäri upeaa rannikkoaluetta. Ihaile panoraamanäkymiä kahden kalkkikiviluolan huipulta. Tutki sisätiloja, jotka ovat täynnä kiehtovia kalliomuodostelmia. Kokenut oppaamme varmistaa turvallisuutesi ja maksimaalisen hauskuuden koko seikkailun ajan. Varaa nyt ainutlaatuinen ja unohtumaton kokemus! Lähtöaika on klo 10:00 Vloran turistisatamasta, jossa tapaat oppaan, joka viettää kanssasi koko päivän ja kertoo sinulle vierailemiesi rantojen historiasta, eläimistöstä ja kasvistosta sekä varmasti myös uteliaita ja hauskoja anekdootteja. Ensin käymme Haxhi Ali -luolassa, matka luolaan kestää noin 30-40 minuuttia, menemme luolaan, jossa voit sukeltaa, snorklata ja tutkia luolaa. Matka jatkuu ja pysähtyy Boat of Bay ja ottaa lähempänä vierailu kalliot Karaburun niemimaalla, jossa voit tutustua paikalliseen meren elämää, kun otat sukelluksen kristallinkirkkaissa vesissä. Jatketaan matkaa, pysähdymme Dafina Bay, neitseellinen lahti, jossa meillä on mahdollisuus nähdä erämaa Karaburun niemimaan, myös, aivan rannan vieressä, vierailemme Dafina luola, pieni luola, jossa on pieni ranta sisällä. Viivymme Dafinan lahdella noin 2 tuntia snorklataksemme ja uidaksemme kristallinkirkkaissa vesissä, ja meille tarjoillaan juomia ja välipaloja. Jatkamme kohti Brsitan Bay, jossa on täydellinen yhdistelmä vuori ja meri, täällä pysymme noin 1 tunti ja voit rentoutua, sukeltaa, snorklailla, ja uida tutkimalla kirkasta vettä ja syvän sinistä merta, ja vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Innland of Karaburun, täältä löydät hylätty sotilasyksikkö kommunistisen kauden. Takaisin pois hyppää laivaan ja nauttia paluumatka pitkin Joonianmerta ja Karaburunin niemimaan kallioita.

Grama Bay: Pienryhmä Caves & Beaches Speedboat Guided Tour

6. Grama Bay: Pienryhmä Caves & Beaches Speedboat Guided Tour

Lähtö on klo 9:00.Ensin käymme Haxhi Alin luolassa.Matka luolaan kestää noin 30-40 minuuttia.Menemme luolaan, jossa pysymme noin 15-20 minuuttia tutkimassa luolaa ja sukeltamassa. Vierailun jälkeen luolassa, suuntaamme kohti maagista Dafina Bayn rantaa.Nautimme Dafina Bayn kuivan sinisestä ja kristallinkirkkaasta vedestä.Meillä on mahdollisuus vierailla ja tutkia upeaa Dafinan luolaa, joka on täynnä maagisia värejä ja hämmästyttävää vedenalaista maailmaa.Viivymme Dafina Baylla 60 min. Sitten jatkamme matkaa Bristan Bayn rannalle.Villi ja rauhallinen ranta, jossa jäämme uimaan ja snorklaamaan 20 minuutiksi. Sitten suuntaamme kohti Secret Bayta, jossa pysymme noin 20-30 minuuttia tutustuaksemme lahteen ja sen villiin luontoon, jonka tämä lahti tarjoaa.Tällä lahdella meillä on mahdollisuus sukeltaa ja tutustua Secret Cave -luolan vedenalaiseen maailmaan. Sitten suuntaamme kohti Englishman Bayta, jossa meillä on mahdollisuus sukeltaa ja tutkia tätä ihanaa salaista lahtea. Kun olemme lopettaneet vierailumme tällä lahdella, suuntaamme suoraan Llovizin ihanalle lahdelle.Siellä meillä on mahdollisuus vierailla ja tutkia Llovizin maagista luolaa.Olemme varmoja, että tulet hämmästymään tämän luolan tarjoamasta kauneudesta ja maagisista väreistä.Viivymme Llovizin lahdella 60 min. Sitten suuntaamme Grama Bay.Missä voimme sukeltaa, uida ja tutkia villiä luontoa, että tämä lahti tarjoaa. upeat maisemat Grama Bay meidän täytyy vaeltaa ylös vuorelle noin 20 minuuttia. sen ei ole lainkaan vaikea maasto. Lopulta palaamme lähtöpisteeseen Vloran kaupunkiin. Tämän retken aikana sinulla on mahdollisuus nähdä ja vierailla Karaburunin niemimaan villi ja hämmästyttävässä luonnossa, joka on täynnä massiivisia kallioita, paljon luonnonluoloja ja villejä, maagisia rantoja.

Vlore: Sazanin saari & Haxhi Ali -luola pikaveneellä kiertoajelu

7. Vlore: Sazanin saari & Haxhi Ali -luola pikaveneellä kiertoajelu

Sazan Karaburunin kansallinen meripuisto on meripuisto Vlorën läänissä Lounais-Albaniassa. Tutki ja koe upeasti sekä Karaburunin niemen että Sazanin saaren rajat. Nauti valtavasta valikoimasta erilaisia maastonmuotoja, kuten vuoria, luolia, saaria, lahtia, jyrkänteitä, rantoja ja kalliorantoja. Ensin vierailemme Sazanin saarella, jossa vietämme noin 1 tunnin, jonka voit päättää, miten vietät sen. 30 minuutin kävely Sazanin rannalla tai 30 minuutin kävelymatka Sazanin saaren vanhaan kaupunkiin. Sitten suuntaamme Haxhi Ali Cave.We mennä luolaan, jossa pysymme 20 min on joitakin sukellus snorklaamalla ja tutkimalla luolaa. Haxhi Alin luolassa käynnin jälkeen menemme yhdelle Karaburunin niemimaan kauneimmista rannoista Dhim Kushta Baylle, jossa vietämme vähintään 3 tuntia. Kun olemme Dhim Kushta -lahdella, pääsemme pienelle ja upealle Saint Kolin rannalle kävellen 20 min. Voimme mennä Saint Kolin rannalle veneellä, mutta se riippuu meriolosuhteista. Lopulta pääsemme takaisin Vloren satamaan, josta aloitamme kierroksen Olympia Barissa.

Vlorë: Vëlorë: Speedboat Trip to Grama Bay w/ Snorkeling & Swimming

8. Vlorë: Vëlorë: Speedboat Trip to Grama Bay w/ Snorkeling & Swimming

Kokopäivän pikaveneajelu Grama Bayhin on 360 asteen matka Karaburunin niemimaalle. Lähtöaika on klo 9:00 Vloran turistisatamasta, jossa tapaat oppaan, joka viettää kanssasi koko päivän ja kertoo sinulle vierailemiesi rantojen historiasta, eläimistöstä ja kasvistosta sekä varmasti myös uteliaita ja huvittavia anekdootteja. Ensin käymme Haxhi Ali -luolassa, matka luolaan kestää noin 30-40 minuuttia, menemme luolaan, jossa voit sukeltaa, snorklata ja tutkia luolaa. Jatkamme matkaa, pysähdymme Dafina Bay, neitseellinen lahti, jossa meillä on mahdollisuus nähdä Karaburunin niemimaan erämaata, myös aivan rannan vieressä, käymme Dafinan luolassa. Jäämme Dafinan lahdelle snorklaamaan ja uimaan kristallinkirkkaissa vesissä, ja meille tarjoillaan juomia ja välipaloja. Matka jatkuu ja pysähdymme Bristan Bayssä, English Bayssä, Skalome Bayssä ja Petruni Bayssä (tai Lovizi Bayssä), jossa käymme hämmästyttävällä Blue Cave -luolalla, kaikki rannat ovat kauniita, villejä ja neitseellisiä, ja niiden kristallinkirkas vesi on täydellistä snorklausta ja sukellusta varten. Viimeinen kohde on Grama Bay, jossa on täydellinen yhdistelmä vuorta ja merta, täällä pysymme noin 2 tuntia ja voit rentoutua, sukeltaa, snorklailla ja uida tutkimalla kirkasta vettä ja syvän sinistä merta, se on hämmästyttävä kokemus. Yhdessä oppaan kanssa voit myös tehdä 20 minuutin vaelluksen vuorelle nauttimaan uskomattomasta näkymästä lahdelle. Takaisin pois hyppää laivaan ja nauttia paluumatka pitkin Joonianmerta ja Karaburunin niemimaan kallioita.

Vlore: Ali -luola: Dafinan luola & Haxhi Ali -luola: Opastettu pikaveneajelu

9. Vlore: Ali -luola: Dafinan luola & Haxhi Ali -luola: Opastettu pikaveneajelu

Ensin käymme Haxhi Alin luolassa.Matka luolaan kestää noin 30-40 minuuttia, menemme luolaan, jossa viivymme noin 15-20 minuuttia tutkiaksemme luolaa ja sukellamme. Luolassa käynnin jälkeen suuntaamme Dafina Bayn maagiselle rannalle.Siellä meillä on mahdollisuus vierailla Dafinan luolassa.Hämmästyttävä, luonnollinen luola, jossa on maagiset värit. Pääsemme Karaburunin niemimaan villiin luontoon ja vierailemme myös Bristanin maagisella lahdella.Siellä viivymme 60 minuuttia tutkimassa vedenalaista maailmaansa ja kylpemme tämän lahden tarjoamissa sinisissä kristallivesissä. Sitten palaamme takaisin Dafinan lahdelle, jossa olemme noin klo 16:00-17:00. Sitten palaamme lähtöpaikkaan Vloran kaupunkiin.

Vlore: Dafinan luola & Haxhi Ali -luola Yksityinen opastettu kierros

10. Vlore: Dafinan luola & Haxhi Ali -luola Yksityinen opastettu kierros

Ensin käymme Haxhi Alin luolassa.Matka luolaan kestää noin 30-40 minuuttia, menemme luolaan, jossa viivymme noin 15-20 minuuttia tutkiaksemme luolaa ja sukellaksemme. Luolassa käynnin jälkeen suuntaamme Dafina Bayn maagiselle rannalle.Siellä meillä on mahdollisuus vierailla Dafinan luolassa.Hämmästyttävä, luonnollinen luola, jossa on maagiset värit. Pääsemme Karaburunin niemimaan villiin luontoon ja vierailemme myös Bristanin maagisella lahdella.Siellä viivymme 60 minuuttia tutkimassa vedenalaista maailmaansa ja kylpemme tämän lahden tarjoamissa sinisissä kristallivesissä. Sitten palaamme takaisin Dafinan lahdelle, jossa olemme noin klo 16:00-17:00. Sitten palaamme lähtöpaikkaan Vloran kaupunkiin.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Vlore

Kaikki aktiviteetit

35 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 3

Immersiivisiä elämyksiä

Vlore: Koe enemmän

Näytä kaikki

Vlore: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Vlore? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.