Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Vloren piirikunta

Vloren piirikunta: huippunähtävyydet

Vloren piirikunta: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Vloren piirikunta? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Vloren piirikunta : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 265 arvosteluun

Meillä oli upea päivä Albaniassa ja voimme ehdottomasti suositella tätä matkaa. Tunnin veneen jälkeen bussi toi meidät kansallispuistoon. Matkaoppaamme selitti meille kaikki vanhat rakennukset erittäin hyvin. Seuraava pysäkki oli lounas hotellissa, jossa oli buffet, yksinkertainen mutta erittäin herkullinen. Myöhemmin bussi toi meidät 300 metriä korkealle vuorelle, jossa oli muutama Korfun ja Sarandan yli. Bussin viimeinen pysäkki ennen kuin tuotiin meidät takaisin satamaan oli kaupungin keskusta, jossa meillä oli tunti aikaa shoppailla.

Erittäin hyvä retki tutustua Albaniaan ensimmäistä kertaa. Opas oli erinomainen ja organisaatio huippuluokkaa. Pieni asunto, ravintola ei ollut ollenkaan tasalla ja juomien hinta oli törkeä verrattuna hintoihin muualla Sarandan kaupungissa

Burint oli hieno, mutta meillä oli polvivaivoista kärsivä nainen ja vanhempi, jolla oli pieni lapsi ja rattaat. Kare piti kantaa, rouvan täytyi mennä takaisin bussiin. Kysy siis ennen varaamista, sopiiko reitti.

Se oli erittäin suunniteltu ja hyvin harkittu kiertue. Lounas oli upea ja näkymä oli kaunis. Opas välitti olennaiset ja mielenkiintoiset asiat Butrintilta jne.

Kaikki on täydellistä Moitteeton organisaatio Bussi- ja venekuljetukset ajoissa Erittäin ystävälliset ja osaavat oppaat