Tekemistä kohteessa
Volendam

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit


Volendam: huippunähtävyydet

Volendam: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Volendam parhaat nähtävyydet?

Kohteen Volendam parhaat nähtävyydet ovat:

Millä kohteen Volendam kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Näillä kohteen Volendam kierroksilla noudatetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia:

Volendamin kuusi parasta nähtävyyttä ja aktiviteettia

Volendam on Alankomaissa sijaitseva kuvankaunis kaupunki, jossa voit maistella paikallista juustoa, laittaa jalkaasi puukengät ja lähteä tuulimyllykierrokselle. Tutustu postikorttimaiseen Volendamiin!

 • Volendamin museo

  1. Volendamin museo

  Pistäydy Volendamin museossa tutustumassa kaupungin historiaan. Interaktiivisissa koko perheelle soveltuvissa näyttelyissä voit kokea paikallisen kulttuurin ja elämäntyylin taian.

 • Juustotehdas

  2. Juustotehdas

  Volendamin juustotehtaassa voit hemmotella makuhermojasi herkullisilla paikallisilla juustoilla ja tutustua juustonvalmistusmenetelmiin. Tehdaskierroksia järjestetään joka päivä useilla eri kielillä.

 • Päivämatka Amsterdamiin

  3. Päivämatka Amsterdamiin

  Volendam sijaitsee vain 19 kilometriä Alankomaiden pääkaupungin Amsterdamin pohjoispuolella. Matka pääkaupunkiin kestää autolla vain puoli tuntia ja junalla alle tunnin.

 • Zaanse Schans ja tuulimyllyt

  4. Zaanse Schans ja tuulimyllyt

  Alankomaiden tuulimyllyt ovat maan symboli, joka tunnetaan ympäri maailman. Lähde päiväretkelle Zaanse Schansiin tutustuaksesi maaseudun tunnelmaan sekä valtaviin tuulimyllyihin, jotka toimivat yhä tänäkin päivänä.

 • Edam

  5. Edam

  Pistäydy 7 000 asukkaan Edamissa](/edam-l2254/) ja maistele kaupungin nimikkojuustoa. Juuston antamalla energialla jaksatkin kierrellä kaupungissa ja katsella sen ihastuttavaa arkkitehtuuria.

 • Marken

  6. Marken

  Markenin saari oli ennen täysin eristetty. Siellä voi vierailla Voledam Marken Express -lautalla. Lautalla saarelle matkaa vuosittain jopa 250 000 vierailijaa, eikä ihme, sillä vedestä käsin voi mitä parhaiten ihailla upeita näkymiä Volendamiin sekä Markeniin.

Suunnittele vierailusi

 • Volendamissa liikkuminen

  Volendamissa on parasta liikkua polkupyörällä, kuten paikallisetkin tekevät. Edullisella vuokrapyörällä myös nähtävyyksien katseleminen on miellyttävää. Päivämatkoja Volendamista voit tehdä lautalla, bussilla tai junalla.

 • Volendamin ruokavinkit

  Volendam tunnetaan ennen kaikkea juustostaan. Muita paikallisia herkkuja ovat muun muassa vohvelit, omenapiiraat, poffertjes-pannukakut ja bitterbaalen-juustopallot.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Hollanti, kaupungissa puhutaan myös laajalti englantia
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+02:00)
 • Maakoodi
  +31
 • Paras aika vierailla
  Volendam on parhaimmillaan kesäkuukausina. Lämpötila voi olla talvisin alhainen, joten kesäkuun ja elokuun välisen ajan pitkät ja lämpimät päivät kannattaa käyttää hyväksi.

Volendam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Volendam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Volendam : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 7 036 arvosteluun

Meillä oli upea aika Evelynin (oppaamme) ja Janin (kuljettajamme) kanssa. Koska turisteja on nykyään erittäin vähän COVID-viruksen takia, päädyimme yksityiselle kiertueelle. Kiertue on erittäin kätevä, koska ajoajat ovat hyvin lyhyitä (kaikki on lähellä) ja saamme viettää huomattavan määrän aikaa tutkimalla jokaista paikkaa, jossa pysähdyimme.

Turistille tämä kokemus oli ehdottomasti paras, jonka kuka tahansa voi saada. Opas oli loistava ja piti meidät kaikki kiinni 6 tunnin matkan ajan. Evelyn oli täynnä tietoa Hollandista ja se oli erittäin mielenkiintoista. Kaikki Hollandin padot ja padot ovat erittäin mielenkiintoisia. Kiitos, että teit tällaisen kokemuksen ulkopuolisille.

Olin Vollendamissa vuonna 1960. Se ei ole sitä mitä se oli ennen. Ohitan sen, ellet pidä turisteista ja seinästä seinään ulottuvista kaupoista ja ravintoloista. Matka/kiertue oli OK, mutta en voi kuvitella miksi se sisältyy mihinkään toimintaan. Alankomaissa on paljon nähtävää, eikä tämä ole se, mitä ihmisten pitäisi vierailla.

No sen arvoista. 10-vuotias poikani antoi sille 11/10, mikä kertoo paljon. Olisin halunnut enemmän aikaa Zaanse Schansissa selata kapean kylän ja vähemmän aikaa Volendanissa kaikkien turistikauppojen kanssa, mutta kaiken kaikkiaan kiertue oli hieno. Makarens, Tina ja Getad olivat upeita oppaita ja Chauffer.

Ainoa neuvoni olisi saapua paikalle 15 minuuttia aikaisemmin, koska sinun on muutettava mobiililippu paperilipuksi ja jono voi olla pitkä! Mitä tulee matkaan, se oli aivan ihana! Hieman kiire, mielestäni heidän on muutettava kuvaus 6 tuntiin 7:n sijaan.