Tekemistä kohteessa

Volendam

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit


Volendam: huippunähtävyydet

Volendamin kuusi parasta nähtävyyttä ja aktiviteettia

Volendam on Alankomaissa sijaitseva kuvankaunis kaupunki, jossa voit maistella paikallista juustoa, laittaa jalkaasi puukengät ja lähteä tuulimyllykierrokselle. Tutustu postikorttimaiseen Volendamiin!

 • Volendamin museo

  1. Volendamin museo

  Pistäydy Volendamin museossa tutustumassa kaupungin historiaan. Interaktiivisissa koko perheelle soveltuvissa näyttelyissä voit kokea paikallisen kulttuurin ja elämäntyylin taian.

 • Juustotehdas

  2. Juustotehdas

  Volendamin juustotehtaassa voit hemmotella makuhermojasi herkullisilla paikallisilla juustoilla ja tutustua juustonvalmistusmenetelmiin. Tehdaskierroksia järjestetään joka päivä useilla eri kielillä.

 • Päivämatka Amsterdamiin

  3. Päivämatka Amsterdamiin

  Volendam sijaitsee vain 19 kilometriä Alankomaiden pääkaupungin Amsterdamin pohjoispuolella. Matka pääkaupunkiin kestää autolla vain puoli tuntia ja junalla alle tunnin.

 • Zaanse Schans ja tuulimyllyt

  4. Zaanse Schans ja tuulimyllyt

  Alankomaiden tuulimyllyt ovat maan symboli, joka tunnetaan ympäri maailman. Lähde päiväretkelle Zaanse Schansiin tutustuaksesi maaseudun tunnelmaan sekä valtaviin tuulimyllyihin, jotka toimivat yhä tänäkin päivänä.

 • Edam

  5. Edam

  Pistäydy 7 000 asukkaan Edamissa](/edam-l2254/) ja maistele kaupungin nimikkojuustoa. Juuston antamalla energialla jaksatkin kierrellä kaupungissa ja katsella sen ihastuttavaa arkkitehtuuria.

 • Marken

  6. Marken

  Markenin saari oli ennen täysin eristetty. Siellä voi vierailla Voledam Marken Express -lautalla. Lautalla saarelle matkaa vuosittain jopa 250 000 vierailijaa, eikä ihme, sillä vedestä käsin voi mitä parhaiten ihailla upeita näkymiä Volendamiin sekä Markeniin.

Suunnittele vierailusi

 • Volendamissa liikkuminen

  Volendamissa on parasta liikkua polkupyörällä, kuten paikallisetkin tekevät. Edullisella vuokrapyörällä myös nähtävyyksien katseleminen on miellyttävää. Päivämatkoja Volendamista voit tehdä lautalla, bussilla tai junalla.

 • Volendamin ruokavinkit

  Volendam tunnetaan ennen kaikkea juustostaan. Muita paikallisia herkkuja ovat muun muassa vohvelit, omenapiiraat, poffertjes-pannukakut ja bitterbaalen-juustopallot.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Hollanti, kaupungissa puhutaan myös laajalti englantia
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+02:00)
 • Maakoodi
  +31
 • Paras aika vierailla
  Volendam on parhaimmillaan kesäkuukausina. Lämpötila voi olla talvisin alhainen, joten kesäkuun ja elokuun välisen ajan pitkät ja lämpimät päivät kannattaa käyttää hyväksi.

Volendam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Volendam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Volendam : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 6 336 arvosteluun

Turistille tämä kokemus oli ehdottomasti paras, jonka kuka tahansa voi saada. Opas oli loistava ja piti meidät kaikki kiinni 6 tunnin matkan ajan. Evelyn oli täynnä tietoa Hollandista ja se oli erittäin mielenkiintoista. Kaikki Hollandin padot ja padot ovat erittäin mielenkiintoisia. Kiitos, että teit tällaisen kokemuksen ulkopuolisille.

Tämä kiertue oli niin tekemisen arvoinen! Se oli yksi viimeisistä asioista, jotka ystäväni ja minä teimme Amsterdamissa ollessamme, ja ehdottomasti yksi parhaimmista! Sinulla on tarpeeksi aikaa kussakin pysähdyspaikassa, niin näet kaiken ja isäntämme Hereld oli aivan uskomaton.

Erinomainen kiertue kauniilla maisemilla ja maisemalla. Retki Voledamiin, Edamiin ja Zans Sacheen oli ajoitettu täydellisesti ja saimme takaisin täsmälleen 5 ja puolessa tunnissa. Opas oli mahtava, hauska ja asiantunteva. Sää ei ollut hyvä, mutta se ei ole käyttäjän syytä

Olin hermostunut siitä, että pakkasimme liikaa lyhyemmässä ajassa, mutta kiertue oli ajoitettu ja toteutettu hyvin. Meillä oli tarpeeksi aikaa jokaisessa paikassa tutkia kunnolla, ja opas pystyi toimittamaan meille kaikki tarvitsemamme tiedot.

Sain käydä todella kauniissa amsterdamin kylissä. Hyvä palvelu. Opas oli erittäin hyvä ja hauska. Hieno demo juuston ja tukkien valmistuksesta. Erittäin nautittava matka. Sen arvoinen.