Tekemistä kohteessa
Vouliagmeni

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit

Vouliagmeni: huippunähtävyydet

Vouliagmeni: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Vouliagmeni parhaat nähtävyydet?

Kohteen Vouliagmeni parhaat nähtävyydet ovat:

Vouliagmeni: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Vouliagmeni? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Vouliagmeni : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.1 / 5

perustuen 1 613 arvosteluun

Upea kiertue ympäri kaupunkia! Bussi oli hieno, tulossa noin 30 minuutin välein. Varo vain liikenteen syitä, jotka hidastavat kiertoajelua, etkä välttämättä näe kaikkea mitä haluat. Paljon kieliä ja erittäin informatiivinen. Miehistö oli myös hämmästyttävä, erittäin hyödyllinen suunnitellessaan minne mennä seuraavaksi, minne syödä ja kertoi minulle, kun seuraava bussi oli tulossa. Upea kiertue ja varaamme uudelleen!

BRILLIANTTI JA hyvä arvo

Bussihyppy vei meidät Ateenaan, opas ja informaatio erittäin hyvä, useimmissa pääpysäkkeissä oli siellä oleva linja-autohenkilökunnan jäsen odottamassa neuvoja ja tietoja, 2 reittiä, joista voit valita, linja-autojen kulkiessa 30 minuutin välein, älä ole huolissasi saamisesta kadonnut, et tapana tehdä! Ja jos suunnittelet hyvin, et menetä risteilyaikaasi.

Pääsi kätevästi rannalle ja vielä pois sieltä. Matkalla näki paljon hienoja ja toki myös uusia maisemia, mistä tykkään paljon! Bussi oli kuvan mukainen kaksi kerroksinen bussi ja lämmin tuulenviima sekä suomesta poikkeava kasvillisuus loivat tunnelmaa tälle edulliselle bussimatkalle.

Istu läpi ja kuuntele kerran kiertueella, siirry sitten pois sinua kiinnostaviin kohteisiin.

Lähti 3 eri matkaa. Kaupunkiopas, satama ja rannikko. Hyvä hinta.