Valitse päivämäärät

Wall Street NY

  • Opastetut kierrokset
  • Kaupunkikortit
  • Yksityiskierrokset
  • Muut elämykset
  • Yhdistelmäkierrokset
30 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

Wall Street NY: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Wall Street NY? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Wall Street NY : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 2 617 arvosteluun

Verrattuamme kaikkia saatavilla olevia New York -lippuja, päätimme käyttää vetovoimaa ja aikaperusteista lippua. Go City Pass oli meille juuri sopiva, koska se kattaa kaikki tunnetut nähtävyydet ja olimme erittäin joustavia lunastaessamme sen. Lunastaminen paikan päällä onnistui ilman ongelmia, nähtävyyksillä olevat työntekijät tiesivät aina heti.

Meillä oli samanlainen matka San Franciscosta viime kesänä. On niin mukavaa, että sinulla on vaihtoehtoja ja kyky ohittaa linjat. Vihje mennä Amerikan luonnonhistorian museon Rose Centerin sisäänkäynnille oli erinomainen! Pitkät siimat lomien ja Kwanza-juhlan takia, mutta käveli suoraan sivuseinään.

Se on sen arvoista. Silmä!!! Jos haluat mennä jäätelömuseoon, et voi ostaa lippua tiistaille, koska se on suljettu ja jos et käytä sitä sinä päivänä, menetät lipun!! Mutta kaikki muu oli super! Brega 100% ja säästät enemmän kuin ostaessasi samasta museosta

Sain Explorer Passin toisen kerran. Tällä kertaa 5 nähtävyyttä. Olin New Yorkissa äitini ja siskoni kanssa, se kannatti taas. Minusta on hienoa, että voit itse päättää, mitä haluat tehdä. Riippuen mielialastasi ja säästä.

Kiitos, se oli niin helppo varata Englannissa ja käyttää New Yorkissa, mikä säästää paljon rahaa