Valitse päivämäärät

Warner Bros. Studio Lontoo

Suuntaa Harry Potterin maailmaan. Shoppaile Viistokujalla, nauti kermakalja ja keskustele Huispauksesta.

  • Pääsyliput
  • Päiväretket
  • Monen päivän matkat
  • Kuljetukset
13 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Warner Bros. Studio Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Warner Bros. Studio Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Warner Bros. Studio Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 36 625 arvosteluun

Kuljetus bussilla toimi hyvin. Viestintä bussissa oli hieman ankaraa oppaan takia. Saapuessamme studioille meitä käskettiin odottamaan bussissa kertomatta miksi. Ihmiset olivat kaikki hieman levottomiksi, koska se kesti kauan. Huomautus siitä, että lippuja ja lippuluetteloa odotettiin, olisi ollut hyödyllinen. Paluumatkan poistumispiste, meitä ei pudotettu takaisin sinne, missä nousimme, vaan toiseen kohtaan (2-3 korttelia kauempana) Ei selitystä täälläkään. Kiertue studioilla on jokaisen pennin arvoinen. Tyttäremme ja me olimme innoissamme. Meillä oli tarpeeksi aikaa, eikä sinun tarvinnut odottaa kovin kauan, jotta pääsisi tekemään erityisiä asioita (esim. lento luudanvarrella).

Kliseinen lausunto, mutta se oli yksinkertaisesti maaginen kokemus. Selkeät tiedot annettiin etukäteen (varauksen kautta). Ehkä itse paikalla (bussipysäkillä) selkeämpi opastus Harry Potter -kiertueelle (esim. kyltin avulla). 4 tuntia vierailla studioissa ja tämä oli enemmän kuin tarpeeksi. Suositellaan kaikille Harry Potter -faneille

Kokemus, joka on erittäin arvokas sekä Harry Potter -faneille että niille, jotka eivät ole niin paljon. Matka kaksikerroksisessa bussissa, erittäin mukava yksilöllisillä ja sävytetyillä näytöillä. Jotta osuma, mielestäni sinun pitäisi pakottaa käyttämään naamaria sisällä, se ei ollut niin.

Bussikyyditys oli todella hyvin järjestetty ja plussaa Potter teemaisesta bussista! Itse studiokierros oli myös aivan mieletön ja siellä ihan huomaamatta hurahti koko päivä, kun oli niin paljon koettavaa ja nähtävää. Suosittelen ehdottomasti!

Hieno elämys kaikille! Myös Harry Potterista vähemmän tietäville.. Aikaa olisi saanut olla enemmän. Ruuhkaisena aikana kierroksella meinasi tulla kiire.