Valitse päivämäärät

Warner Bros. Studio Lontoo

Suuntaa Harry Potterin maailmaan. Shoppaile Viistokujalla, nauti kermakalja ja keskustele Huispauksesta.

  • Pääsyliput
  • Päiväretket
  • Kuljetukset
7 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Warner Bros. Studio Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Warner Bros. Studio Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Warner Bros. Studio Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 33 099 arvosteluun

ERINOMAINEN kokemus. Ensimmäistä kertaa Oxfordissa lahjakas opas Debbie sai meidät ihailemaan yliopistoa kertomalla anekdootteja ja uteliaisuutta paikasta ja siitä, kuinka jotkut asiat vaikuttivat JK Rowlingiin Harry Potterin kirjoittamiseen. Ja sitten Studiot... kuusi vuotta sen jälkeen, kun olin miettinyt niitä ensimmäisen kerran, minulle tulleet vilunväristykset ja tunteeni eivät ole muuttuneet hivenenkään. Maaginen paikka, vaikea sanoin selittää... pohjimmiltaan kiertue järjestetty erittäin hyvin joka yksityiskohdassa, jopa kohtaamispaikan merkinnät ovat täydelliset. Super suositeltava.

Rachel a túrajohtaja nimiszerint várt minket, edellisellä kerralla, nehogy lekéssük a túrát, de mindenkit megvártak, elérhetőségekkel együtt kerestek. Rachel kaiken tarkasti elmesélt, nagy apua volt, että mindig előre tudtuk mi fog történni. Alapos tájékoztatást kaptunk Oxfordról, a Harry Potter kirjoista, írójáról, a elokuvasta. Oxfordban oli 50 perces johdettu túra, sitten 1 h vapaaaika. Stúdióban on saatavilla 4 tuntia. Ihan mahtava voltti. Minden alkuperäinen jelmez, kellék, paróka, helyszín bemutatva. Hazafele 2 mahdollista leszállni London belvárosában.

Olit sitten fani tai et, se on ehdottomasti vierailun arvoinen. Seuraavalla kerralla mutta ilman retkiryhmää, sillä silloin voit jakaa ajan itse. 4 tuntia kuulostaa pitkältä, mutta jos todella haluat nähdä ja kokeilla kaikkea, 4 tuntia ei riitä

Hauskaa. Oxford antaa sinulle mahdollisuuden oppia paljon Harry Potterin alusta. Studiot ovat valtavia ja sinun täytyy avata silmäsi nähdäksesi kaiken. Loistava organisaatio, vaikka englannin taitoni ei antanut ymmärtää kaikkea

Everything worked well. Oxford was beautiful and Warner Bros Studios excellent. Bus was good and clean and guide was super. Recommend highly.