Warner Bros. Studio Lontoo
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
Hanki lippusi nyt

Warner Bros. Studio Lontoo: Varaa liput ja kierrokset

Warner Bros. Studio Lontoo: Kaikki retket ja aktiviteetit

Lontoo: huippunähtävyydet

Kaikki 829 lippua ja kierrosta

Harry Potter -studiokierroksen taianomaiset yksityiskohdat

Jästit eivät ole tervetulleita oikeaan Tylypahkaan, mutta Harry Potter -fanit voivat tutustua Warner Brothers Studiolla elokuvien aitoihin kuvauspaikkoihin. Tässä viisi kohokohtaa Harry Potterin taianomaisesta maailmasta.

Harry Potter -studiokierroksen taianomaiset yksityiskohdat

Harry Potter -studiokierroksen taianomaiset yksityiskohdat

Astu Harry Potter -elokuvista tuttuun höyryjunaan ja koe maaginen matka Tylypahkaan sellaisena, kuin Harry sen koki! Tarjous on vain niille, jotka tietävät, miten pääsee raiteelle 9 3/4.

Tutustu Tylypahkaan

Tutustu Tylypahkaan

Studiolla on elokuvien aitoja kuvauspaikkoja. Käveleskele Suuressa salissa, pistäydy Dumbledoren toimistossa, rentoudu Rohkelikon oleskelutilassa ja seikkaile Viistokujalla.

Taianomaisen maailman maagiset salat

Taianomaisen maailman maagiset salat

Kuinka Harry katosi näkymättömyysviitan taakse? Näyttääkö Suuren salin katto oikeasti taivaalta? Tutustu elokuvien taianomaisiin ja jännittäviin erikoistehosteisiin.

Kohtaa taianomaisia olentoja

Kohtaa taianomaisia olentoja

Elokuvia varten luotiin yli 200 maagista olentoa. Tapaa kotitontut ja maahiset sekä tervehdi Hagridin ystävät, Hiinokka sekä Hämäkäk.

Näe elokuvista tuttua rekvisiittaa sekä pukuja

Näe elokuvista tuttua rekvisiittaa sekä pukuja

Mikä olisi velho ilman viittaa, taikasauvaa ja pataa? Näe nämä ja lukuisat muut elokuvien esineet, jotka ovat esillä studiolla.

Sisäpiirin vinkkimme

Hanki aktiviteettilippu

Aktiviteettilipun saa ilmaiseksi sisäänkäynnin infopisteeltä. Hae lippu etenkin, jos saavut studiolla lasten kanssa, sillä sen avulla voit ostallistua aktiviteetteihin, kuten Sieppimetsälle ja kerätä kuusi leimaa lippuun. Lippu on hieno muisto kierrokseltasi!

Matkusta Harry Potter -kaksikerrosbussilla

Jos saavut julkisilla kulkuneuvoilla, pääset junalla Watford Junctionille. Siellä hyppäät Harry Potter -kaksikerrobussin kyytiin, joka vie sinut studiolle. Bussi on kätevä ja edullisempi kuin julkiset kulkuvälineet. Busseja lähtee n. 10 minuutin välein ja ne vievät suoraan studion sisäänkäynnille.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Joka päivä klo 9.00-22.00.
 • Hinta
  Lippujen hinnat vaihtelevat.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Et.
 • Kuinka päästä perille
  Pääset junalla Watford Junctionille. Siellä hyppäät Harry Potter -kaksikerrosbussin kyytiin.
 • Lisävinkkejä

  • Saavu paikalle 20 minuuttia ennen lippuusi merkittyä aikaa

  • Liput tulee ostaa etukäteen, sillä niitä ei myydä studiolla.

Warner Bros. Studio Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana
4.7 / 5
perustuen 24 551 arvosteluun

Helppo ja hyvä keino käydä Harry Potter Studioilla

Kaikki sujui alusta loppuun hyvin. Juna-asemalla oli ystävällinen henkilö vastassa. Tapaamispaikka oli helppo löytää. Junamatka oli n. 15min, minkä jälkeen n. 10min bussimatka. Studiolle mentiin n. 15hlö:n ryhmässä jonon ohi ja opastus oli todella kattava. Saimme kuulokkeet, joista oppaan selostus kuului. Kierroksen puolivälissä oli tauko. Studiolla oli todella paljon nähtävää ja kierroksen jälkeen pääsi jonon ohi uudelleen kiertämään paikan. Studio olisi ollut auki myöhälle iltaan, jos olisi halunnut jäädä koko päiväksi. Ilmainen narikka, isot myymälät, kahviloita, siistit vessat, ilmastointi. Paljon porukkaa, mutta melko vähän jonottamista minnekään. Ainut pieni miinus sivullisista henkilöistä, jotka yrittivät tunkea kuuntelemaan meidän oppaan selostuksia estäen näkyvyyden. Opas kuitenkin hoiti tilanteen.

Helposti keskustasta suoraan studioille.

Perille olisi päässyt julkisillakin. Olin reissussa kahden lapsen kanssa, ja olen tyytyväinen, että mentiin tällä bussilla. Lähtöportti löytyi helposti linja-autoasemalta. Toinen lapsista otti torkut matkalla, itse ehdin katsoa maisemia... Ja Harry Potter studiot oli tosi mielenkiintoinen kohde. Parempi kuin luulin. Suosittelen.

Harry Potter: Warner Bros. Studio Tour ja kuljetukset Arvostelija:

Lontoon ehdoton ykkösnähtävyys jos nautit edes vähän Pottereista!

Lippujen valinta, maksutapahtuma, ohjeet ennen lähtöä, bussikuljetus ja itse studio oli kertakaikkisen täydellinen kokemus. Seurueemme koostui 6kpl 20-30-vuotiaista enemmän tai vähemmän Pottereista kiinnostuneista aikuisista. Kaikki nauttivat täysin rinnoin!

Retki oli onnistunut ja studiokierros ihan mahtava.

Retki onnistuin kaikenkaikkiaan hyvin. Bussi oli aikataulussa ja sillä oli helppoa mennä suoraan Lontoon keskustasta studiolle. Studiolla vierailu oli upea kokemus. Kannattaa ehdottomasti mennä sinne jos suunnittelee Lontoon matkaa.

Mahtava paikka kaiken ikäisille ja ystävällinen palvelu

Harry Potter faneille suosittelemme lämpimästi käymään ja tutustumaan studioihin. Lähtö paikka oli helppo löytää. Olimme 7,5 tunnin kierroksella (sisältäen matkat) ja aikameni siivillä. Todella ystävällistä palvelua.