Warner Bros. Studio Lontoo
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
Hanki lippusi nyt

Warner Bros. Studio Lontoo: Varaa liput ja kierrokset

Warner Bros. Studio Lontoo: Kaikki retket ja aktiviteetit

Lontoo: huippunähtävyydet

Kaikki 777 lippua ja kierrosta

Harry Potter -studiokierroksen taianomaiset yksityiskohdat

Jästit eivät ole tervetulleita oikeaan Tylypahkaan, mutta Harry Potter -fanit voivat tutustua Warner Brothers Studiolla elokuvien aitoihin kuvauspaikkoihin. Tässä viisi kohokohtaa Harry Potterin taianomaisesta maailmasta.

Harry Potter -studiokierroksen taianomaiset yksityiskohdat

Harry Potter -studiokierroksen taianomaiset yksityiskohdat

Astu Harry Potter -elokuvista tuttuun höyryjunaan ja koe maaginen matka Tylypahkaan sellaisena, kuin Harry sen koki! Tarjous on vain niille, jotka tietävät, miten pääsee raiteelle 9 3/4.

Tutustu Tylypahkaan

Tutustu Tylypahkaan

Studiolla on elokuvien aitoja kuvauspaikkoja. Käveleskele Suuressa salissa, pistäydy Dumbledoren toimistossa, rentoudu Rohkelikon oleskelutilassa ja seikkaile Viistokujalla.

Taianomaisen maailman maagiset salat

Taianomaisen maailman maagiset salat

Kuinka Harry katosi näkymättömyysviitan taakse? Näyttääkö Suuren salin katto oikeasti taivaalta? Tutustu elokuvien taianomaisiin ja jännittäviin erikoistehosteisiin.

Kohtaa taianomaisia olentoja

Kohtaa taianomaisia olentoja

Elokuvia varten luotiin yli 200 maagista olentoa. Tapaa kotitontut ja maahiset sekä tervehdi Hagridin ystävät, Hiinokka sekä Hämäkäk.

Näe elokuvista tuttua rekvisiittaa sekä pukuja

Näe elokuvista tuttua rekvisiittaa sekä pukuja

Mikä olisi velho ilman viittaa, taikasauvaa ja pataa? Näe nämä ja lukuisat muut elokuvien esineet, jotka ovat esillä studiolla.

Sisäpiirin vinkkimme

Hanki aktiviteettilippu

Aktiviteettilipun saa ilmaiseksi sisäänkäynnin infopisteeltä. Hae lippu etenkin, jos saavut studiolla lasten kanssa, sillä sen avulla voit ostallistua aktiviteetteihin, kuten Sieppimetsälle ja kerätä kuusi leimaa lippuun. Lippu on hieno muisto kierrokseltasi!

Matkusta Harry Potter -kaksikerrosbussilla

Jos saavut julkisilla kulkuneuvoilla, pääset junalla Watford Junctionille. Siellä hyppäät Harry Potter -kaksikerrobussin kyytiin, joka vie sinut studiolle. Bussi on kätevä ja edullisempi kuin julkiset kulkuvälineet. Busseja lähtee n. 10 minuutin välein ja ne vievät suoraan studion sisäänkäynnille.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Joka päivä klo 9.00-22.00.
 • Hinta
  Lippujen hinnat vaihtelevat.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Et.
 • Kuinka päästä perille
  Pääset junalla Watford Junctionille. Siellä hyppäät Harry Potter -kaksikerrosbussin kyytiin.
 • Lisävinkkejä

  • Saavu paikalle 20 minuuttia ennen lippuusi merkittyä aikaa

  • Liput tulee ostaa etukäteen, sillä niitä ei myydä studiolla.

Warner Bros. Studio Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana
4.7 / 5
perustuen 24 551 arvosteluun

Elokuvan nähneille hyvä kokemus nähdä millaisissa kulisseissa ja miten elokuvaa on tehty. Lisäksi henkilökunta kertoi ja oli valmistautunut vastaamaan kysymyksiin. Bussiyhteys Victoriasta on kätevä, ettei tarvitse säätää junien kanssa Watford Junctioniin. Paljon kävelyä, joten ei sovellu huonosti liikkuville. Äänien vuoksi ei sovellu pienille lapsille (alle 6v).

Oli todella onnistunut ja joka euron arvoinen matka! Pidimme kaikesta ja paikka oli todella hyvä! Paljon on näkemistä, loppukierroksesta ei ehkä enää kaikkia yksityiskohtia jaksanut katsoa. Sopivasti ihmisiä, ei liian tunkua perjantaina klo 12 alkaen.

Potter studiot olivat reissumme pääkohde, ja kyllä kannatti käydä! Aikaa perillä oli 4,5 tuntia, mikä jäi hieman niukaksi. Kaikki ehdittiin nähdä, mutta lopussa tuli vähän kiire. Palvelu oli joka paikassa ystävällistä bussinkuljettajasta alkaen.

Kaikkien Harry Potter-fanien unelmapaikka. Aika oli riittävästi vaikka epäilin ensin että tulee kiirettä. Bussin noutopaikka olisi voinut laittaa pikkasen tarkemmin ohjeisiin.

Matka oli hyvin järjestetty, selkeä lähtöpaikka toimistosta joka oli viihtyisä ja siisti. Studioilla oltiin toista kertaa, upea paikka.