Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Washington, DC

Yhdysvaltain pääkaupunki tarjoaa paljon kuuluisia monumentteja ja museoita matkallesi.

Aktiviteetit saatavilla

  • Washintonin museot ja näyttelyt
  • Washington ilta-aikaan
  • USA:n demokratia ja muuta
  • Piilotetut helmet
  • Potomac-joen risteilyt
133 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/9

Washington, DC: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Washington, DC parhaat nähtävyydet?

Kohteen Washington, DC parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Washington, DC?

Washington, DC: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Washington, DC? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Washington, DC : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 7 442 arvosteluun

Jonathan oli oppaamme ja hän on yksi parhaista oppaista, joita olen tähän mennessä tavannut. Matkan aikana hän jatkoi syöttöä meille kaikilla asiaankuuluvilla tiedoilla ja piti meidät kiinni koko ajan. Hän pysähtyi säännöllisin väliajoin ja kertoi kaikille kokopäiväohjelmansa, mukaan lukien tauot, ja toisti samaan aikaan ajoittain, jotta pysyt rentoana aina. Hän vei meidät kaikkiin tärkeisiin turistikohteisiin ja toisinaan seurasi meitä ja joskus antoi meidän nauttia yksin. Hän muisti kaikkien nimien !!! Kaiken lisäksi, jos sinulla on yksi vapaa päivä, päiväretki NYC: stä Washington DC: hen on välttämätöntä, koska näkisit monia asioita, jotka tiesit elämän ajan. Vain yksi parannuskohta - istuimien eteen kiinnitetyt lasitelineet on puhdistettava kunnolla ja istuinpeite näyttää vanhalta, ja se on vaihdettava säännöllisin väliajoin. Yhteenvetona, erinomainen kiertue - sisältö-, kokemusta- ja raha-viisas.

Valitsimme matkan saksaksi, mutta saimme 1 päivää aikaisemmin sähköpostin, että saksalainen opas oli sairas. Meille tarjottiin kuitenkin osallistumista englanninkieliseen kurssiin tai sen siirtämistä 3 päivään. Valitsimme englannin ja se oli hienoa. Matkaoppaamme Chris teki hienoa työtä ja saimme paljon tietoa. Koska sinä päivänä oli muistopäivä, jouduimme odottamaan hieman esimerkiksi hautausmaalla, mikä kannatti, koska pääsimme tapaamaan presidenttiä. Valkoista taloa ei myöskään voinut nähdä normaalisti, mutta päivä oli kuitenkin onnistunut.

Se oli hieno matka Washingtoniin. Järjestäjän bussi oli moderni ja ilmastoitu. Kyydissä oli 3 opasta, jotka jakoivat meidät kolmeen kieliryhmään bussissa. Puhutaan englanniksi, saksaksi, espanjaksi, portugaliksi ja italiaksi. Erityisesti haluan kiittää Irista.

Hyvin järjestetty matka, jossa ajat on parhaimmillaan hallittu. Oppaamme, Briant, oli erittäin hyvä ja valmistautunut, myös erittäin mukava!

Bussilähtöjä oli helppo löytää, matka oli hyvin suunniteltu,