Tekemistä kohteessa
Washington, DC

Yhdysvaltain pääkaupunki tarjoaa paljon kuuluisia monumentteja ja museoita matkallesi.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Washington, DC: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Washington, DC parhaat nähtävyydet?

Washington DC: top 10 -nähtävyydet

Sanonta "suuret asiat tulevat pienissä paketeissa" kuvaa erinomaisesti Yhdysvaltain pääkaupunkia. Washington DC:ssä voit yhden päivän aikana tutustua maan historiaan, kävellä paikallisten keskuudessa ja nauttia vanhimpien kaupunginosien tunnelmasta.

 • United States Capitol

  1. United States Capitol

  Jokainen osavaltio lahjoitti kongressitalon eli Capitolin patsassaliin kaksi patsasta. Patsaista suurin kuvaa Havaijin kuningas Kamehamehaa. Se on yli kuusi metriä korkea ja painaa yli 6 800 kiloa.

 • Capitol Hill

  2. Capitol Hill

  Yhdysvaltain hallinnollinen alue on myös yksi DC:n. Katsasta 8th Street SE:n Barracks Rowin kaupat ja ravintolat.

 • Valkoinen talo

  3. Valkoinen talo

  Kuuluisalla talolla on myös tunnettu osoite. Valkoinen talo on kenties Yhdysvaltain tunnetuin kummitustalo, jossa muun muassa Lincolnin ja muiden hahmojen aaveiden sanotaan ilmestyvän.

 • Washington-monumentti

  4. Washington-monumentti

  Vuonna 1888 yleisölle avattu Washington-monumentti on maailman korkein obeliski, joka kohoaa 169 metrin korkeuteen National Mall -puistossa. Huipulta avautuvat huikeat näkymät.

 • Lincolnin muistomerkki

  5. Lincolnin muistomerkki

  Kaupungin suosituimmalla nähtävyydellä sijaitsee lähes kuusimetrinen "Suuren vapauttajan" patsas. Lincolnin muistomerkki toimi myös vuonna 1963 Martin Luther King Jr:n kuuluisan puheen kulissina.

 • Vietnamin veteraanien muistomerkki

  6. Vietnamin veteraanien muistomerkki

  Tämä seinä on omistettu 2,7 miljoonalle miehelle ja naiselle, jotka taistelivat Vietnamin sodassa. Seinällä on myös 58 286:n kaatuneen tai kadonneen sotilaan nimet.

 • Korean sodan veteraanien muistomerkki

  7. Korean sodan veteraanien muistomerkki

  Korean sodan veteraanien muistomerkin 19 patsasta kuvaavat neljää Koreassa partioinutta osastoa. Patsaiden kasvot kuvaavat 38 kuukautta kestäneessä sodassa palvelleiden yhdysvaltalaisten etnistä taustaa.

 • Arlington National Cemetery

  8. Arlington National Cemetery

  Arlingtonin kansalliselle hautausmaalle on haudattu muun muassa presidentit John F. Kennedy ja William H. Taft. Alueella on myös Challenger ja Columbia-sukkulatragedioissa menehtyneiden muistomerkit.

 • Smithsonian-instituutin rakennus

  9. Smithsonian-instituutin rakennus

  Linnaksi kutsuttu romaaninen ja goottilainen rakennus on Smithsonian-instituutin päämaja. Rakennuksessa on neljä erilaista näyttelyä, ja sitä ympäröi kaksi upeaa puutarhaa.

 • Yhdysvaltain kansallisarkisto

  10. Yhdysvaltain kansallisarkisto

  Yhdysvaltain kansallisarkisto sisältää maan painetun historian. Näytillä ovat mm. itsenäisyysjulistus, perustuslaki, kansalaisten perusoikeudet sekä Lincolnin päätös orjien vapauttamisesta.

Suunnittele vierailusi

 • Liput Valkoiseen taloon

  Ota yhteyttä Washingtonin Suomen suurlähetystöön tiedustellaksesi vierailumahdollisuutta Valkoisessa talossa. Itseopastettu kierros järjestetään tiistaista torstaihin klo 7.30-11.00, perjantaisin klo 7.30-12.00 ja lauantaisin klo 7.30-13.00. Sisäänpääsy on ilmainen.

 • Capitol-liput

  Suosittelemme varaamaan verkosta paikan 90 minuutin ilmaiselle kierrokselle. Capitolin vierailukeskus on avoinna maanantaista lauantaihin klo 8.30-16.30. Ei pääsymaksua.

 • Liput Washington-monumentille

  Monumentille pääsee päivittäin vain rajoitettu määrä vierailijoita ja liput jaetaan jonotusjärjestyksessä. Voit noutaa liput joko Washington Monument Lodgelta, 15th Streetiltä, tai varata lipun etukäteen verkossa varausmaksua vastaan, joka on 1,50 dollaria per lippu. Lippuun on merkitty tarkka sisäänpääsyaika. Monumentti on auki päivittäin klo 9.00-22.00 (Yhdysvaltain muistopäivästä Labor Dayhin saakka), ja muulloin klo 9.00-17.00. Ei pääsymaksua.

 • Muut ilmaiset nähtävyydet

  Muistomerkeillä, Smithsonian-museoissa ja kansallisessa eläintarhassa vieraileminen on ilmaista. Myös kansallisarkistossa voi vierailla ilmaiseksi, mutta pääsy kannattaa varata etukäteen verkosta 1,50 dollarin varausmaksua vastaan.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Englanti
 • Rahayksikkö
  USD ($)
 • Aikavyöhyke
  UTC (-05:00)
 • Maakoodi
  +1
 • Paras aika vierailla
  Kevät on paras aika, sillä sää on lämmin, eikä kaupungin varsinainen turistisesonki ole vielä käynnissä!

Washington, DC: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Washington, DC? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Washington, DC : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 7 442 arvosteluun

Jonathan oli oppaamme ja hän on yksi parhaista oppaista, joita olen tähän mennessä tavannut. Matkan aikana hän jatkoi syöttöä meille kaikilla asiaankuuluvilla tiedoilla ja piti meidät kiinni koko ajan. Hän pysähtyi säännöllisin väliajoin ja kertoi kaikille kokopäiväohjelmansa, mukaan lukien tauot, ja toisti samaan aikaan ajoittain, jotta pysyt rentoana aina. Hän vei meidät kaikkiin tärkeisiin turistikohteisiin ja toisinaan seurasi meitä ja joskus antoi meidän nauttia yksin. Hän muisti kaikkien nimien !!! Kaiken lisäksi, jos sinulla on yksi vapaa päivä, päiväretki NYC: stä Washington DC: hen on välttämätöntä, koska näkisit monia asioita, jotka tiesit elämän ajan. Vain yksi parannuskohta - istuimien eteen kiinnitetyt lasitelineet on puhdistettava kunnolla ja istuinpeite näyttää vanhalta, ja se on vaihdettava säännöllisin väliajoin. Yhteenvetona, erinomainen kiertue - sisältö-, kokemusta- ja raha-viisas.

Se oli pitkä päivä, joka alkoi varhain aamulla ja päättyi myöhään illalla, nur oli sen arvoinen. Koskaan ajatellut, että pystyt näkemään niin paljon yhtenä päivänä. Erittäin hieno kokemus. Opas Jonathan oli erittäin poliittisesti, avuliaasti, humoristisesti ja palloilla koko matkan ajan.

Se on erittäin pitkä matka. Kestää 5 tuntia päästä Washington DC: hen. Pysäkki museoissa on aivan liian lyhyt, jotta heillä on mahdollisuus käydä ainakin näissä museoissa. Toisen maailmansodan hautausmaa voitaisiin välttää pitämällä enemmän aikaa museoissa.

Hieno retki

Kannatti pistäytyä. Hienot nähtävyydet. Toki olisi mennyt pidempikin aika mutta tällä,kertaa se ei aikataulullisesti sopinut. Hyvä retki ja miellyttävä opas, Okei.