Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.
Pääsylippu

Tervetuloa Roomaan: mukaansatempaava matka Rooman historian läpi

Tervetuloa Roomaan: mukaansatempaava matka Rooman historian läpi

alkaen 16,50 € per henkilö

Jännittävä multimediamatka, jonka avulla voit tutustua ikuisen kaupungin historiaan ja kehitykseen sen 2700-vuotisen historian ajan. Kiehtova ja tunteellinen tapa löytää kaupungin salaisuudet, sen kehitys ja monumentit.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot. Lue lisää
Voimassa 1 kuukausi
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohita lippujono
Sisältää audio-oppaan
espanja, kiina, englanti, ranska, saksa, italia, japani, venäjä
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Kohokohdat
 • Tutustu kaupungin salaisuuksiin
 • Koe mukaansatempaava koulutuskokemus
 • Opi Rooman kaupungin historiasta ja kehityksestä sen eri aikakausina
Koko kuvaus
Welcome To Romessa voit uppoutua tämän upean kaupungin historiaan ja kokea jännittävän ja mukaansatempaavan kokemuksen. Tervetuloa Roomaan vieraileminen tarkoittaa matkaa ajassa ja tilassa. Kokemus, jossa näet moniprojektin: seinät ja katot heräävät eloon ympärilläsi, kun taas maassa syttyy suuri kaupunkimalli näyttämään Rooman kehitystä vuosisatojen aikana. Tämä mukaansatempaava projektio kertoo noin 2700 vuoden ajalta Rooman historiasta 27 minuutissa, kautta aikojen, jotka ovat rakentaneet ikuisen kaupungin identiteetin. Sinulla on illuusion lentää kaupungin yli vuosisatojen ajan, liikkuessasi monumenttien, palatsien, kirkkojen ja aukioiden sisällä. Vierailun viimeistelemiseksi voit tarkastella 4 suurta interaktiivista mallia, joiden avulla voit tutustua joidenkin poikkeuksellisten mestariteosten historiaan: Imperial Forum, Augustus Forum, Adrianuksen mausoleumi ja Pyhän Pietarin basilika. Upeat projektiot ja interaktiiviset mallit antavat sinulle ainutlaatuisen ja jännittävän kokemuksen ja antavat sinun tutustua tämän ainutlaatuisen kaupungin kehitykseen omakohtaisesti. Esitys sijoittuu entisen Cinema Augustuksen sisällä, Corso Vittorio Emanuele II:ssa, 203. Projisointi ja interaktiiviset näyttelyt ovat myös kaikkien vammaisten käytettävissä. Vierailu on mahdollista aloittaa milloin tahansa aukioloaikoina, koska esitys jatkuu jatkuvasti. Saat mukanasi äänioppaan, joka on saatavilla 8 eri kielellä: italiaksi, englanniksi, espanjaksi, ranskaksi, saksaksi, venäjäksi, kiinaksi ja japaniksi.
Sisältää
 • Sisäänpääsy Welcome To Rome -multimediaesitykseen
  Covid-19-varotoimenpiteet
  Turvatoimenpiteet käytössä
  • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
  • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi
  Matkailijoiden vaatimukset
  • Sinun on täytettävä matkustustietolomake
  • Kaikkien 12-vuotiaiden ja sitä vanhempien osallistujien on esitettävä fyysinen tai digitaalinen todiste siitä, että heidät on rokotettu FDA:n tai WHO:n hyväksymällä rokotteella, joka on annettu vähintään 14 päivää ennen esityspäivää. 5-11-vuotiaiden lasten on esitettävä todiste siitä, että he ovat saaneet vähintään yhden FDA:n tai WHO:n hyväksymän rokotteen, ja heidän mukanaan on oltava rokotettu aikuinen, joka täyttää teatterin pääsyvaatimukset. Vieraiden, joiden viimeisin rokoteannos (tehosterokotuksia lukuun ottamatta) on annettu alle 14 päivää ennen esityspäivää, on myös esitettävä joko negatiivinen PCR-testi, joka on otettu viimeistään 72 tuntia ennen esityksen alkua, tai negatiivinen antigeenitesti, joka on otettu viimeistään 6 tuntia ennen esityksen alkua.
  • Kaikkien osallistujien on tuotava myös voimassa oleva henkilötodistus (esim. passi, ajokortti, henkilökortti, opiskelijakortti tmv.)

  Valitse osallistujat ja kieli

  Osallistujat

  Päivämäärä

  Tapaamispaikka

  Tervetuloa Roomaan sisäänkäynti on "Corso Vittorio Emanuele II, 203", Roomassa. Muutaman sadan metrin päässä Piazza Navonasta.

  Avaa Google Maps ⟶
  Tärkeää tietoa

  Hyvä tietää ennen lähtöä

  • Viimeinen esitys alkaa 1 tunti ennen sulkemisaikaa
  Asiakasarvostelut

  Yleisarvosana

  4,7 /5

  perustuen 303 arvosteluun

  Arvostelujen yhteenveto

  • Hinta-laatusuhde
   4,5/5
  • Palvelu
   4,8/5
  • Organisointi
   4,6/5

  Järjestys:

  Matkustajatyyppi:

  Tähtiarvosana:

  Wer glaubt hier großartige Modelle von Rom zu sehen, wird enttäuscht. Insgesamt gibt es 3 davon, die allerdings mit Lichteffekten eindrucksvoll in Szene gesetzt werden. Herzstück der Vorführung ist ein Dokumentarfilm über die Entstehung Roms, der allerdings sehr interessant war und als Wissensvorbereitung für den Besuch der Sehenswürdigkeiten hilfreich ist.

  Lue lisää

  30. elokuuta 2022

  Käännä

  Uno spettacolo tridimensionale che permette in modo simpatico e coinvolgente di capire la storia di questa città. Ai bambini è piaciuto molto e ha permesso anche di fare una sosta dopo una giornata di cammino su e giù per la città. Al termine del filmato si possono approfondire 4 monumenti davanti a uno schermo più piccolo fuori dalla sala grande.

  Lue lisää

  12. kesäkuuta 2022

  Käännä

  A very informative show and experience told through a movie, light effects and 3d models. The movie talks through how Rome was formed and it's origins, the Roman empire, renaissance and other pivotal Roman history moments. We came here on our first day in Rome and it gave us good idea's of what to look out for and appreciate what has changed in Rome. My son of 8 really enjoyed the 3d cinema experience and the models. Staff were friendly and helpful.

  Lue lisää

  30. maaliskuuta 2022

  Käännä

  Tuotteen tunnus: 196247