Lisää päivät

Wembley Stadium

Wembley Stadium: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Lontoo: Päivä - GoCity: All-Inclusive Pass 1-10 Day - GoCity

1. Lontoo: Päivä - GoCity: All-Inclusive Pass 1-10 Day - GoCity

Go Cityn London Passilla näet kaiken Lontoon tarjonnan ja säästät jopa 50 %* suosituimmista nähtävyyksistä. Lontoossa on paljon historiaa ja kulttuuria, ja sen kävijöille on aina paljon tarjottavaa. London Pass on täydellinen nähtävyyksien luottopaketti, jonka avulla pääset yli 90 huippunähtävyyteen, kiertoajelulle ja museoon. Pääset valtavaan valikoimaan parhaita maamerkkejä ja nähtävyyksiä, kuten Lontoon Toweriin, Lontoon eläintarhaan, The View from the Shardiin, Windsorin linnaan ja moneen muuhun. Nauti 1 päivän Hop-On, Hop-Off -bussikierroksesta, jossa on yli 60 pysähdyspaikkaa eri puolilla Lontoota, kuten Buckinghamin palatsi, Lontoon Tower, Pyhän Paavalin katedraali, Tower Bridge, Trafalgar Square ja Piccadilly Circus. Passi on voimassa kokonaisen työpäivän ajan 3 reitillä. Pääset myös nauttimaan London Passin haltijan erityisistä eduista, kuten alennuksista tiettyjen nähtävyyksien lahjatavarakaupoissa. London Passilla pääsee yli 90 nähtävyyteen, mm: SUOSITUT NÄHTÄVYYDET - Lontoon torni - Näkymä Shardista - 1 päivän Hop-on Hop-off bussikierros - Thames River Boat (Uber Boat by Thames Clippers - 1 päivän Hop-on Hop-off). - Windsorin linna (vain iltapäivällä) - Westminster Abbey - London Bridge Experience - Tower Bridge - ZSL London Zoo - St Paulin katedraali - Kensingtonin palatsi NÄHTÄVYYDET - Shakespearen Globe-teatteri - Royal Albert Hall - Kuninkaallinen observatorio Greenwichissä - Vanha kuninkaallinen laivastokoulu - Cutty Sark - Kew Gardens - Hampton Courtin palatsi - Apsley House - Benjamin Franklin House: Franklin Franklinin talo: Arkkitehtuurikierros - Benjamin Franklin House: Benjamin Franklinin talo: Historiallinen - Elthamin palatsi - Golden Hinde - Wellingtonin kaari - Chelsean fyysinen puutarha MUSEOT JA GALLERIAT - Lontoon liikennemuseo - Foundling Museum - Ratsuväkimuseo - Charles Dickensin museo - Kaartin museo - Sarjakuvamuseo - Estorickin modernin italialaisen taiteen kokoelma - Wernherin kokoelma Ranger's Housessa - Viuhkamuseo - Lontoon kanavamuseo - Lontoon vesi- ja höyrymuseo - Puutarhamuseo - Brändien, pakkausten ja mainonnan museo - Queen's Gallery (tilapäisesti suljettu) - Postimuseo - Courtauldin galleria - Kehyksetön - upea taide-elämys KIERROKSET JA ELÄMYKSET - ArcelorMittal Orbit - Arsenal FC Stadium (Emirates Stadium) - Chelsea FC Stadium Tour - Tottenham Hotspur FC Stadium Tour - Twickenhamin stadionkierros ja rugby-museo - Wembley-stadionin kierrokset - Historic Pub Tour of London & more! Huomaa: nähtävyydet ja kierrokset voivat muuttua. Tarkista ennen matkaa vahvistusseteliisi sisältyvästä digitaalisesta oppaasta tai Go City -sovelluksesta täydellinen luettelo sisältyvistä nähtävyyksistä, aukioloajat ja varausohjeet tarvittaessa. *Säästöt perustuvat Go Cityn verkkosivuston esimerkkireitteihin.

Lontoo: Go City Explorer Pass, jossa on 75+ kiertoajelua ja nähtävyyttä.

2. Lontoo: Go City Explorer Pass, jossa on 75+ kiertoajelua ja nähtävyyttä.

Hanki London Explorer Pass, digitaalinen opintopistepaketti, ja luo oma matkasuunnitelmasi. Lunasta hyvityksesi 2, 3, 4, 5, 6 tai 7 nähtävyyteen yli 75 monumentin, retken, risteilyn, ruokailuelämyksen ja muiden nähtävyyksien joukosta. Valitse useista kohteista, kuten Tower of London, Shakespeare's Globe, The View from the Shard ja St. Paul's Cathedral. Saat ohjeet matkasuunnitelman suunnitteluun ja voit tarvittaessa tehdä varauksia etukäteen. Sinulla on 60 päivää aikaa käyttää nähtävyyshyvityksiäsi ensimmäisestä valinnastasi alkaen. Säästä jopa 50 %* huippunähtävyyksissä - jokainen käynti vastaa 1 käytettyä krediittiä. Valitse 2, 3, 4, 5, 6 tai 7 nähtävyyttä seuraavasta luettelosta: Suosittuja nähtävyyksiä: - 1 päivän Hop-On-Hop-Off Lontoon bussikierros. - Lontoon torni - Näkymä Shardilta - Kensingtonin palatsi - Shakespeare's Globe -näyttely ja teatterikierros - St Paulin katedraali - City Cruises Thames River Pass - Towerin silta - Westminsterin luostari - London Bridge Experience - ZSL Lontoon eläintarha Hauskaa toimintaa ja retkiä: - Up at the O2 - Brit Movie Tours - Brit-musiikkikierrokset - Brit Icon Tours - Hop-on Hop-off Avoin bussikierros Windsorissa - Chelsea FC Stadium Tour & Museum - Emirates Arsenal Stadium Tour - Tottenham Hotspur FC Stadium Tour - Wembley Stadium Tour - Twickenham Stadium Tour & World Rugby Museum (World Rugby Museum) - Kia Oval Ground Tour - London Bicycle Tour Company - Polkupyörän vuokraus - Fuller's Brewery Tour - Hard Rock Café London - Curzon Soho - Elokuvalippu - Curzon Mayfair - Elokuvalippu - Curzon Bloomsbury Cinema - Elokuvalippu - Elokuvalippu - Swingers Crazy Golf (West End tai City) - Sherlock: Sherlock: The Official Live Game - All Star Lanes (keilailu) - The Chocolate Cocktail Club - yksi ilmainen cocktail (bileet) - Bermondsey Bierkeller - Dare Skywalk - Ratkaise mysteeri: Murha Trafalgar Squarella (englanniksi) - ArcelorMittal Orbit Museot ja kiinnostavat paikat: - Kuninkaallinen kasvitieteellinen puutarha, Kew - Kuninkaallinen observatorio Greenwichissä - Lontoon liikennemuseo - Cutty Sark - Benjamin Franklinin talo - Florence Nightingale -museo - Freud-museo Lontoossa - Hampton Courtin palatsi - Ratsuväkimuseo - Lontoon polkupyöräretki - Brändien, pakkausten ja mainonnan museo - Vanha kuninkaallinen laivastokoulu - Royal Albert Hall -kierros - Puutarhamuseo - Kaartin museo - Lontoon suuren palon muistomerkki - Postimuseo - Wembley-stadionin kierros - Apsley House - Elthamin palatsi - Jewel Tower - Wellingtonin kaari - Chiswickin talo ja keittiöpuutarha - Kuninkaallisten ilmavoimien museo - Courtauldin galleria *Säästöt perustuvat Go City -sivuston esimerkkireitteihin.

Lontoo: Wembley Stadium Opastettu kierros

3. Lontoo: Wembley Stadium Opastettu kierros

Seuraa legendojen jalanjälkiä Wembley Stadium Tourilla. Tutustu kulissien taakse Yhdistyneen kuningaskunnan suurimmassa urheilu- ja musiikkihallissa, joka on isännöinyt joitakin suurimpia jalkapalloilijoita ja esiintyjiä pitkän ja tarinallisen historiansa aikana. Tapaa oppaasi Bobby Mooren patsaan vieressä, joka on Englannin kapteeni vuoden 1966 MM-voiton aikana. Mene syvälle stadionin sydämeen ja vieraile pukuhuoneissa, lehdistötilaisuudessa, pelaajatunnelissa, kentän laidalla ja kiipeä kuuluisat portaat, joilla pokaalit jaetaan. Koe uudelleen stadionin suurimmat hetket, kuten Englannin maailmanmestaruuskilpailujen voitto vuonna 1966, useat UEFA:n Mestarien liigan voitot, rakastettu vuosittainen perinne Emirates FA Cup -finaali ja lukemattomat loppuunmyydyt konsertit. Hämmästy tämän 90 000-paikkaisen stadionin suunnittelusta ja mittakaavasta. Tutustu Crossbar-näyttelyyn ja The Walk of Legends -kävelykadulle, jotka tuovat esiin stadionin alkuperän, rikkaan historian ja perinnön, joka ulottuu niinkin kauas kuin vuonna 1924 järjestettyyn The British Empire Exhibition -näyttelyyn. Historiallisista kaksoistorneista nykyiseen 440 metriä korkeaan kaareen, kartoita stadionin alkua ja uudelleensyntymää. Voit myös löytää lisää hauskoja faktoja ja triviaa ladattavan sovelluspohjaisen oppaan avulla. Skannaa QR-koodi päästäksesi digitaaliseen sisältöön omalla laitteellasi ja tutustu syvällisemmin englantilaisen jalkapallon kotikenttään.

Saatavilla olevat aktiviteetit

3 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:

Wembley Stadium: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Wembley Stadium? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Wembley Stadium : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 2 809 arvosteluun

London Pass oli kokonaisarvoltaan ja toiminnallisuudeltaan loistava, ja Get Your Guide -sovellusta oli helppo käyttää ja se teki nähtävyyksille pääsystä erittäin helpoksi (tulostin myös passeista paperikopioita varmuuden vuoksi, mikä palveli minua hyvin yhdessä tapauksessa, jossa minun puhelin ei toiminut kunnolla). Sain 3 päivän passin... ja jopa suhteellisen kevyellä ensimmäisellä päivällä sain silti rahalleni ansaitun osan näkemään monia nähtävyyksiä kolmantena päivänä. Mutta merkittävä osa oli Get Your Guiden fantastinen asiakaspalvelu, kun minulla oli joitain kysymyksiä. Tiimi teki kaikkensa auttaakseen minua selvittämään asian ja jopa seurasi minua varmistaakseen, että kaikki oli kunnossa. Kiitos kaverit!

Jos oleskelet Lontoossa ja sinulla on vähän aikaa, kannattaa ehdottomasti harkita London Passin ottamista. Jos suunnittelet matkasi oikein ja sinulla on se tutkimusmatkailijan into, voit saada siitä paljon enemmän arvoa kuin mitä maksat passilla! Vaikka se ei sisällä suosittuja nähtävyyksiä, kuten London Eye, Madam Tussaud's ja Sea Life, tämä passi auttaa sinua varmasti yksinkertaistamaan matkasi suunnittelua Lontoossa ja sen ympäristössä. PS – Uber Boatin ja Hop on Hop off -bussin saatavuus passin kautta on erittäin aliarvostettu ominaisuus, ja oikein käytettynä se voi tuoda matkallesi suurta säästöä!

Pakollinen kaikille, jotka haluavat tutustua Lontoon nähtävyyksiin. Yksittäiset merkinnät ovat yleensä 20-35 puntaa. Ilman London Passia tämä tulee nopeasti erittäin kalliiksi - varsinkin kun voit ottaa 2-4 nähtävyyttä mukaasi tavallisena päivänä. Meillä oli 10 päivän lippu ja käytimme sitä paljon Lontoon eläintarhasta, Tower of Londonista, Wetland Centrestä, London Dungeonista, Brit Toursista jne - ja sen lunastaminen toimi loistavasti kaikkialla!

Erittäin hyvä syöttö tehokkailla tyttöleikkureilla. Näytä vain ensimmäisenä päivänä sovelluksen varauksissa käytettävissä olevan kupongin qr-koodi ja seuraavina päivinä varaushistoriassa. Passin käyttöä koskevia selityksiä on parannettava, koska eksymme paljon. Meidän piti pyytää apua kissalta, joka vastasi erittäin nopeasti ja kohteliaasti.

Sen avulla on erittäin helppo päästä useisiin nähtävyyksiin, joista melkein kaikki kuka tahansa tekisi vierailullaan Lontoossa. Jos sitä käytetään hyvin, ajat optimoimalla, turvallinen hinta maksetaan. Minun tapauksessani pyysin sitä 2 päivää, se antoi minulle paljon ja maksoin varmasti vähemmän kuin ostamalla kaikki liput nähtävyyksiin.