Wembley Stadium

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Suunnittele vierailusi

 • Stadionin aukioloajat

  Stadion on urheilu- ja musiikkitapahtumien lisäksi avoinna ympäri vuoden muutamia päivämääriä lukuunottamatta. Stadionkierrokset alkavat tasatunnein klo 10.00-16.00. Kierroksen varaaminen etukäteen on suositeltavaa.

 • Paljonko pääsymaksu stadionille on?

  Urheilu- ja musiikkitapahtumien lippujen hinnat vaihtelevat. Etukäteen varattu stadionkierros maksaa aikuisille 17 puntaa, lapsille ja eläkeläisille 10 puntaa sekä perheelle 45 puntaa (kaksi lasta ja kaksi aikuista). Paikan päältä ostettu kierros maksaa aikuisilta 19 puntaa ja lapsilta sekä eläkeläisiltä 11 puntaa, eikä perhekierrosta voi tuolloin varata.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Kierroksia järjestetään ympäri vuoden klo 10.00-16.00 niitä päiviä lukuunottamatta, jolloin stadionilla on tapahtuma.
 • Hinta
  Ennakkolippu aikuisille maksaa 17 puntaa, lapsille ja eläkeläisille 10 puntaa ja perheelle 45 puntaa. Paikan päältä ostettuina liput ovat hieman hintavampia.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Oppaasta on ehdottomasti hyötyä. Suosittelemme katsastamaan suosituimmat kierroksemme.
 • Kuinka päästä perille
  Jubilee ja Metropolitan-linjat, Wembley Park -asema. Bakerloo ja Lontoo -maanpäälliset linjat, Wembley Central Station -asema.
 • Lisävinkkejä

  • Kierros kestää 75 minuuttia, mutta vierailulle kannattaa yhteensä varata aikaa noin 90 minuuttia.

  • Kierroksille ei saa tuoda omia eväitä tai matkatavaroita.

Wembley Stadium: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Wembley Stadium? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Wembley Stadium : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 2 060 arvosteluun

Varaa oppaasi kautta. Tulostetut liput pois, mutta myös ladattu sovellus. Ostimme päiväpassin, joten selvitettiin, mitä voisimme tehdä päivässä käyttämällä Passia. Käytetyt Big Bus Tours. Koko kaupungin ympyrän kiertäminen kestää vuosia. Meille kerrottiin 2 tuntia, mutta se on enemmän kuin 2 ja 1/2. Jotkut maamerkit jäivät näkemättä tieosuuksien vuoksi. Kävimme Westminster Abbeyssä. Varattu klo 15.00-15.30 St Paul'sissa. Nousin bussiin kello 1.45 ja tein paikan vasta kello 15.30. Bussi meni Abbeyn ohi 3 tai 4 kertaa, mikä oli outoa. St Paul'sista teimme varauksen klo 18 Shardissa. Suosittelen ostamaan passin ja vieraillut nähtävyydet.

Meillä oli hauskaa Wembleyllä, saimme nähdä kaiken maassa, mukaan lukien pukuhuoneet, joissa kaikki pelipaidat roikkuivat, kävelimme ulos kentälle tunnelista, mikä oli epätodellista, kun he laittoivat yleisöäänet päälle. tuntuu, että tulet pelaamaan Wembleylle upeassa ilmapiirissä. Matkaoppaamme oli loistava ja hänellä oli myös hyvät tiedot stadionista. Kaikille Lontooseen tuleville suosittelen vierailemaan Wembley-stadionilla. Saimme nähdä myös palkintoja, mukaan lukien FA Cupin pitäminen ennen kiertueen alkua, mikä on hieno kuva.

Ei tuntunut kiirehtimisestä, ja opas tiesi varmasti aiheen. Vierailin stadionilla ensimmäisen ja viimeisen kerran 60 vuotta sitten, joten oli melkoinen kokemus nähdä kuinka asiat ovat muuttuneet ja kuinka siitä on tullut osa modernia maailmaa .Sinun ei tarvitse olla jalkapallofani ihmetelläkseen stadionin laajuutta ja suosittelen kiertuetta kenellekään.Kun katson peliä televisiosta, voin nyt sanoa seisoneeni siellä tai istuneena siellä, joten olen iloinen, että teki sen.

helppo saada River Pass Westminsteristä ja näytti juuri passin Greenwichin museoissa. erittäin helppo ja nautinnollinen päivä, suosittelen.

Loista paljon nähtävyyksiä Lontoon passilla, jonka käyttö on helppoa ja säästät paljon rahaa.