Westminster Abbey

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Keitä on haudattu Westminster Abbeyhin?

Westminster Abbey on Lontoon ytimessä sijaitseva kirkko. Englannin kenties kuuluisin kirkko tunnetaan eteenkin monien merkittävien tapahtumien, kuten kuninkaallisten häiden tapahtumapaikkana, mutta sinne on myös haudattu useita maan historiallisia hahmoja.

 • Essexin Saebert

  1. Essexin Saebert

  Saksilaisilla oli suuri vaikutus Englannin historiassa. 500-luvulla hallinnut Saebert oli yksi ensimmäisistä pakanasta kristityksi kääntyneistä kuninkaista.

 • Kuningatar Elisabet I

  2. Kuningatar Elisabet I

  Elisabet I oli vallassa Englannin ja Espanjan sodan sekä Amerikan asuttamisen aikaan. Hänet tunnetaan myös serkkunsa Maria Stuartin teloittajana.

 • Charles Dickens

  3. Charles Dickens

  Dickens tunnetaan teoksistaan Joulukertomus, Oliver Twist sekä Loistava tulevaisuus, jotka ovat jättäneet jälkensä myös television ja elokuvien maailmaan.

 • Sir Isaac Newton

  4. Sir Isaac Newton

  Cambridgessä opiskelleen Newtonin sanotaan keksineen painovoimalain, kun omena putosi puusta hänen päähänsä.

 • 5. Henrik VII ja Yorkin Elisabet

  Pahamaineisen Henrik VIII:n isällä on kirkossa oma alue, jonne hänet on haudattu vaimonsa viereen. Renessanssityylinen ja kullalla koristeltu hauta kuvastaa heidän vaurauttaan.

Suunnittele vierailusi

 • Valokuvaus kielletty

  Kirkossa kuvaaminen on kiellettyä, mutta pylväskäytävillä se on sallittua. Alueella on selvät opasteet paikoissa, joissa kuvaaminen on kielletty tai sallittu. Voit myös tiedustella kirkon henkilökunnalta lisätietoja näistä paikoista.

 • Muistomerkit

  Abbeyssa on muistomerkkejä myös monille tunnetuille henkilöille, joita ei ole haudattu kirkkoon, kuten Bronten siskoksille, Martin Luther King Jr.:lle sekä William Shakespearelle.

 • Pukukoodi

  Kirkossa vierailevien toivotaan pukeutuvan Westminster Abbeyssa asianmukaisesti. Kirkossa ei saa pitää päässä lakkia, ja polvet sekä olkapäät tulee peittää.

 • Matkatavarat

  Suuria matkatavaroita tai laukkuja ei saa viedä kirkkoon. Ne kannattaa jättää esimerkiksi Lontoon suurimmilla juna-asemilla sijaitseviin lokeroihin.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Aukioloajat vaihtelevat, joten katsasta ne etukäteen verkosta.
 • Hinta
  Aikuisten lippu maksaa 20 puntaa, mutta saatavilla on myös perhepaketteja ja alennuksia. Hintaan sisältyy ääniopas.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Oppaan avulla Lontooseen ja kirkkoon tutustumisesta saa enemmän irti! Opas voi viedä sinut suoraan kuuluisimmille hautapaikoille.
 • Kuinka päästä perille
  Metrolla St. James's Parkille tai Westminsterille. Kirkko on myös useiden bussireittien varrella.
 • Lisävinkkejä

  • Pistä jalkaasi mukavat ja tukevat kengät, sillä monet pinnoista ovat epätasaisia.

  • Liikuntarajoitteisille on saatavilla kierros, josta löytyy lisätietoja DisabledGo-verkkosivulta.

Westminster Abbey: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Westminster Abbey? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Westminster Abbey : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 5 715 arvosteluun

Käyn aina uusissa kaupungeissa oppimassa kulkuani. Aika ajoitettu 20 minuutin välein meidän 3 päivän lipulle. Helppo nähdä ympäri kaupunkia, pelasti meidät taksit/Uberit noustamalla pois lähemmällä pysäkillä asioihin, joita halusimme nähdä ja tehdä kaikkialla kaupungissa. Huomautus: SININEN linja ei ole nyt toiminnassa - se on "kausiluonteista". Minulta se on varmasti jäänyt varaamatta. Jokiristeily on todella sen arvoinen. Rakastan erilaisia näkemyksiä ja kommentteja. Helppoa, luotettavaa. Rauhallista jopa vain ratsastaa heidän silmukoillaan. Suosittelen ehdottomasti sekä kiertueeksi että taksiksi sinulle!

Mieheni, 12-vuotias poika ja minä nautimme todella tästä yökiertueesta. Se antoi meille jotain hauskaa tekemistä illalla, joka ei vaatinut enää kävelyä - hieno tauko jaloille! Opas oli erinomainen ja erittäin informatiivinen. Opimme paljon. Istuimme ulkoilmabussin yläosassa, mikä oli hauskaa. Suosittelen niputtamista, koska kiertueen puolivälissä oli kylmä. Suosittelisin tätä kiertuetta viihdyttävänä ja turvallisena tapana nähdä kaupunki ja valot yöllä.

Tapaamispaikka linja-autoon oli helppo löytää; bussi saapui aikaisin. Opas oli erittäin ystävällinen ja melko hauska. Nautimme kiertueesta valtavasti ja opimme Lontoosta monia asioita, joita emme olleet tienneet. Ota tämä kiertue; et tule katumaan sitä! * Saavuimme aikaisin, kuten muut ovat ehdottaneet, jotta voisimme istua ylhäällä katetun alueen alla. Olimme iloisia, että teimme, koska se oli erittäin kylmä yö.

Kaunis yökierros. Pukeudu lämpimästi näinä päivinä, jos istut yläosassa. Muiden suosituksen ansiosta saavuin kello 7:15 ja menin huipulle takana - ehdottomasti parhaat paikat. Kiertueen alkamista odotellessa keskustelimme muiden kanssa ja jaoimme tähänastiset kokemuksemme Lontoossa ja sen alueella. Hienoa aikaa.

helppo saada River Pass Westminsteristä ja näytti juuri passin Greenwichin museoissa. erittäin helppo ja nautinnollinen päivä, suosittelen.