Valitse päivämäärät

Westminsterin palatsi

  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Vesiaktiviteetit
  • Päiväretket
90 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 90

Westminsterin palatsi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Westminsterin palatsi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Westminsterin palatsi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 17 893 arvosteluun

Aina iloni! Varasimme 72 tunnin matkan. Mukana iltapanoraamamatka, joka oli erittäin mukava ja kesti noin 2 tuntia. Teimme yksisuuntaisen jokimatkan Westminsteristä Tower Bridgelle (40 minuuttia), jäimme pois Towerista ja palasimme Red Big Bus -linjalla. Oppaat ja bussinkuljettajat ovat erittäin mukavia ja avuliaita. Voit aloittaa kiertueen miltä tahansa pysäkiltä, sieltä aika loppuu ja voit vaihtaa kierrosten välillä haluamallasi tavalla. Pysähdyksiä on monia, bussit tulevat hyvin nopeasti peräkkäin ja näkyvät kaukaa. Bussissa kuulokkeet eivät ole niin hienot, kannattaa ottaa omat mukaan, mutta ei Bluetooth, vaan pistokekaapelilla. Muuten hienoa, tekisin sen uudestaan!!!!

Oli hienoa kokea Lontoo veneestä ja nauttia oppaamme erittäin viihdyttävistä ja informatiivisista kuvauksista ja anekdooteista. (Se ei ollut "ääniopas" - se oli live ja siksi sillä oli myös erittäin viihdyttävä luonne - tietysti vain englanniksi)

Guide was great! He knows a lot and made us laugh. Extra points of knowing Finnish words :) Lights was beautiful in London by night!

Opas oli erittäin mukava ja kommentoi kiertuetaan erittäin monipuolisesti.

Hyvää ruokaa. Upea viihde upea tunnelma ja ikoniset maisemat