Wieliczka
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Wieliczka

Wieliczka: Kaikki retket ja aktiviteetit

Wieliczka : Mitä vierailijat sanovat

Loistavasti hoidettu kuljetus, ainutlaatuinen kohde

Lähes privaattikuljetus hotellilta henkilöautolla kohteeseen parin muun matkustajan kanssa. Perillä oli vähän odottamatonta ekstra-aikaa ennen kierrosta, mutta ehtipähän hyvin lounastaa ja ostaa matkamuistoja. Itse kohde on ainutlaatuinen ja opas kertoi siitä viihdyttävästi. Wieliczkan kaivokset ovat fyysisesti raskaita kiertää, koska kävelyä on noin 3km ja portaita 800 aina 135m syvyyteen, mutta matkalla on taukoja ja tasolta toiselle siirrytään vähä kerrallaan, joten terveelle aikuiselle käynti ei ole mitenkään mahdoton. Suosittelen!

Kannattaa tilata etukäteen. Hinta/laatusuhde on OK.

Oli sovittu haku hotellilta klo 08:05. Nouto oli 08:05. Hyvä kuljettaja ja opastus. Palvelu pelasi loistavasti. Suolakaivoksilla oli ravintolassa valmiiksi varatut pöydät (turisteja on tuhansia) eli ruokailukin onnistui hyvin.

Historiaan oli hyvä tutustua kauheuksista huoliimatta.

Päivän ohjelma ja oppaamme olivat asiantuntijoita. Auschwitz-Birkenaun opas sai meidän tunteet pintaan kertomalla noista kauheuksista, joita toivottavasti ei enää kenenkään tarvitse kokea.

Erittäin toimiva kokonaisuus ,helppo ja selkeä

Kaikki toimi loistavasti. Sähköpostit ajallaan ja selkeästi. Ja erityis kiitos Wielizckan yhteistyökumppanille. Palvelu oli erinomaista ja hyvin hoidettu sekä selkeää ohjeistusta ,10+!!!

Ohita jono Wieliczkan suolakaivoksiin turistireitille Arvostelija: Anonyymi, 18.07.2019

Hyvä noutopalvelu ja kuski, mutta paikallisoppaan kielitaito vajavaine

Hyvä noutopalvelu ja miellyttävä kuski autossa. paikallisoppaan aksentti englannin pumisen suhteen oli sen verran haastavaa, että Auschwitzin vierailusta ei kaikkea saanut oikein irti.