Wieliczkan suolakaivos
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
Suosikki

Wieliczkan suolakaivos: Varaa liput ja kierrokset

Wieliczkan suolakaivos: Kaikki retket ja aktiviteetit

Krakova: huippunähtävyydet

Kaikki 542 lippua ja kierrosta

Wieliczkan suolakaivos : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana
4.5 / 5
perustuen 18 465 arvosteluun

Loistavasti hoidettu kuljetus, ainutlaatuinen kohde

Lähes privaattikuljetus hotellilta henkilöautolla kohteeseen parin muun matkustajan kanssa. Perillä oli vähän odottamatonta ekstra-aikaa ennen kierrosta, mutta ehtipähän hyvin lounastaa ja ostaa matkamuistoja. Itse kohde on ainutlaatuinen ja opas kertoi siitä viihdyttävästi. Wieliczkan kaivokset ovat fyysisesti raskaita kiertää, koska kävelyä on noin 3km ja portaita 800 aina 135m syvyyteen, mutta matkalla on taukoja ja tasolta toiselle siirrytään vähä kerrallaan, joten terveelle aikuiselle käynti ei ole mitenkään mahdoton. Suosittelen!

Yhteen päivään kaksi pakollista kohdetta.

Matkasimme siistillä pikkubussilla. Ystävällinen kuljettaja, jonka puheesta oli kuitenkin välillä vaikea saada selvää. Sama koski myös opastamme. Olimme varanneet retken kahdelle eri hotellissa asuvalle henkilölle ja toivoimme myös, että meidät haettiin omista hotelleistamme. Näin lopulta tapahtuikin, vaikka noutoa yritettiin saada yhdestä paikasta. Retki oli kuitenkin hyvin järjestetty.

Erittäin hyvin organisoitu reissu, suosittelen!

Kerrassaan loistava kokemus! Opas oli asiallinen ja todella mukava! Keskitysleirivierailulla oli eri opas, mutta tämäkin todella mukava! Puheesta sai hyvin selvää, vastasi hyvin kysymyksiimme ja avasi keskitysleirin tapahtumia vieläkin syvemmin. Oli kyllä mahtava ja silmiä avaava reissu, Suosittelen!

Historiaan oli hyvä tutustua kauheuksista huoliimatta.

Päivän ohjelma ja oppaamme olivat asiantuntijoita. Auschwitz-Birkenaun opas sai meidän tunteet pintaan kertomalla noista kauheuksista, joita toivottavasti ei enää kenenkään tarvitse kokea.

Erittäin toimiva kokonaisuus ,helppo ja selkeä

Kaikki toimi loistavasti. Sähköpostit ajallaan ja selkeästi. Ja erityis kiitos Wielizckan yhteistyökumppanille. Palvelu oli erinomaista ja hyvin hoidettu sekä selkeää ohjeistusta ,10+!!!

Ohita jono Wieliczkan suolakaivoksiin turistireitille Arvostelija: