Wieliczkan suolakaivos

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Wieliczkan suolakaivos: Varaa liput ja kierrokset

Wieliczkan suolakaivos : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 18 744 arvosteluun

Kaivos vuosisatojen historioineen on kokemisen arvoinen. Kaivosmuseo on hienosti rakennettu. Kävelymatkaa tuli paljon, joten hyvät kengät on syytä olla mukana. Kaivostunneleissa on aika lämmintä eli reppu ylimääräisille vaatteille voi olla tarpeen talviaikana.

Kierroksella kaikki sujui erittäin hyvin. Nähtävää oli runsaasti ja liikkuminen portaissa ei tuottanut vaikeuksia. Hieman vähemmällä vaatetuksellakin olisi pärjännyt. Hieman oppaan selostus pätki kuulokkeissa, jos jäi kauemmas jonon hännille.

Illalla varattiin netin kautta retki suolakaivokselle jo seuraavaksi päiväksi. Kaikki sujui mutkattomasti. Erittäin upea palvelu, meistä pidettiin huolta oppaamme Sofia kertoi kaiken rauhallisella englannilla. Suosittelen lämpimästi.

Asiallinen, arvokas, ydinasiohon pureutuva. Sopivan pituinen. Erittäin hyvin järjestetty, ruokailu sopivassa välissä ja kohtuuhintainen. Hyvä kokonaisuus, mykistävävän Auschwitzin jälkeen on hyvä nähdä mitä ihmiset ovat luoneet

Helppoa ja kätevää. Kyyti lähti läheltä hotellia. Itse kierros kesti n. 2 tuntia joten matka/odotteluaikaa oli reilusti. Perus turistimeininkiä. Kävelyä tulee jonkkn verean, mutta tahti oli rauhallinen. Kannattaa käydä.