Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Wien

Uppoudu historian, upean arkkitehtuurin ja Euroopan kotoisimpien kahviloiden tunnelmaan.

Aktiviteetit saatavilla

388 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/25

Wien: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Wien parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Wien?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Wien ovat

Hallstatt

Wien: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Wien? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Wien : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 59 772 arvosteluun

Suosittelen sitä kaikille, vaikka se on muihin kaupunkeihin verrattuna paljon kalliimpaa. On myös totta, että tärkeimmät nähtävyydet ovat mukana. Ainoa puute on, että sitä ei voida tehdä täsmälleen kaikkina haluamina päivinä (kuten minun tapauksessani). Tosin jos aiot vierailla paljon, kannattaa se myös ostaa, koska sen avulla voit ohittaa monia asioita, mikä säästää aikaa ja usein riittää, että skannaat saman koodin ilman lippua.

Kaiken kaikkiaan pass oli upea vaihtoehto, jonka ansiosta saimme päättää, mitä nähdä ja milloin. Henkilökunta oli ihanaa ja erittäin avulias ja tarjosi ideoita liikkumisesta, mitkä nähtävyydet olivat lähellä toisiaan. Ainoa asia, jonka sanoisin, on varmistaa saapumispäivänä sinne aikaisin saadaksesi passi. Saavuimme sinne edellisenä päivänä, mutta noin tunti kello 12 jälkeen, joten emme saaneet passejamme.

Olisi parempi, jos voisit lunastaa lipun suoraan sen sijaan, että vaihtaisit sen asiakaspalvelukeskuksessa. Meidän piti etsiä itse asiakaspalvelukeskus. Mutta muuten kaikki meni loistavasti. Kaikkiin nähtävyyksiin ei pääse ilman jonotusta.

Upea esitys, tämä on nähtävä Wienin matkalla. Ainutlaatuinen tilaisuus nähdä upeita hevosia historiallisessa ympäristössä aivan kaupungin keskustassa.

Kuulimme mielenkiintoisia asioita siitä, miten näitä hienoja hevosia kasvatetaan, koulutetaan ja hoidetaan Itävallassa.