Wien
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Wien

Wien: Kaikki retket ja aktiviteetit

Wien: huippunähtävyydet

Wienin top 10 -nähtävyydet ja -aktiviteetit

Historiallisesti merkittävä Wien on yksi Euroopan arkkitehtonisesti vaikuttavimmista kaupungeista, jossa on useita Itävallan huippunähtävyyksiä. Tässä aktiviteetteja, joista voit nauttia wieninleikkeen ja makkaran välissä!

Hofburgin linna

Hofburgin linna

Wienin upea keisarillinen linna oli Habsburgin suvun vallan keskus seitsemän vuosisadan ajan! Sunnuntaisin kirkon jumalanpalveluksessa esiintyy tunnettu Wienin poikakuoro.

Schönbrunnin linna

Schönbrunnin linna

Schönbrunnin linna oli Habsburgin suvun kesäasunto, jonka alueelta löytyy gloriette, palmutarha, eläintarha sekä roomalaisia raunioita. Harvalla kierroksella voit tutustua yhtä moneen nähtävyyteen!

Albertina

Albertina

Hofburgin palatsin alueella sijaitsevassa Albertinassa on maailman arvokkain graafisten kuvitusten kokoelma. Tutustu kokoelmaan Hofburg-kierroksen jälkeen!

Wienin raatihuone

Wienin raatihuone

Uusgoottilainen kaupungintalo on yksi kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä. Rakennuksessa on myös historiallinen Rathauskeller, joka kuuluu kaupungin parhaiden ravintoloiden joukkoon!

Wienin valtionooppera

Wienin valtionooppera

Wienin valtionooppera on yksi maailman arvostetuimmista oopperainstituutioista. Vaikka vierailisit kaikkina matkapäivinäsi on taattu, ettet nähde kahdesti samaa oopperaa!

Madame Tussauds Wien

Madame Tussauds Wien

Koko perheen suosikkimuseossa vierailijat voivat tehdä tuttavuutta tunnettujen hahmojen ja julkkisten kanssa. Madame Tussauds Viennassa voit myös nähdä itävaltalaisia hahmoja, joita et välttämättä tunnista!

Stephansdom

Stephansdom

Upeaa Stephansdomia ei voi olla huomaamatta. Yksi Wienin parhaista nähtävyyksistä tunnetaan valtavista kirkonkelloista ja katakombeista.

Leopold Museum

Leopold Museum

Wienin museoalueella sijaitsevassa [Leopold-museossa] (/leopold-museo-l4620/) on yksi maailman suurimmista modernin itävaltalaisen taiteen kokoelmista, johon kuuluu muun muassa Egon Schielen ja Gustav Klimtin teoksia.

Mozarthaus

Mozarthaus

Mozart asui tässä talossa vain kolme vuotta, mutta Mozarthaus on ainoa jäljellä oleva asuinrakennus, jossa on hänen elämästään ja teoksistaan kertova näyttely.

Juutalainen museo

Juutalainen museo

Juutalainen museo tarjoaa katsauksen Wienin juutalaisten historiaan ja kulttuuriin. Museon kaksi osaa sijaitsevat Dorotheergassella ja Judenplatzilla.

Suunnittele käyntisi paikassa Wien

Matkan kesto

Wienin nähtävyydet voi kokea kolmessa tai neljässä päivässä, mutta suosittelemme varaamaan hieman enemmän aikaa kaupungin näyttelyiden, konserttien ja kulttuuritapahtumien kokemiseen!

Wienissä liikkuminen

Wienissä on erinomainen julkisen liikenteen verkko. Linja-autot, raitiovaunut, junat ja uudehkot metrolinjat tekevät auton vuokraamisesta turhaa! Taksilla kulkeminen on edullista ja kaupungissa pyöräileminen on miellyttävää. Harkitse siis polkupyörän vuokraamista, mikäli haluat liikkua kaupungissa virkistävällä tavalla!

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Saksa
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+01:00)
 • Maakoodi
  +43
 • Paras aika vierailla
  Ympäri vuoden!

Tekemistä: Wien

Huippunähtävyydet kohteessa Wien

Kaupungit: Itävalta

Wien: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Wien? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Wien : Mitä vierailijat sanovat

Mahtava kokemus, miellyttävä kesäloman aloitus.

Illallinen oli hyvä, erittäin ystävällinen palvelu, kaikki sujui hyvin. Konsertti oli loistava, mukava lisä, kun myöskin oopperalaulajia sekä balettitanssijoita esiintyi konsertissa.

Päivällinen oli vaatimaton, mutta konsertti nautinnollinen.

Päivällisen alkuruoka oli mauton, pääruokakaan ei paljoa parempi. Jälkiruoka oli hyvä. Konsertin soittajat, laulajat sekä tanssijat olivat osaavia ja kokonaisuus toimi hyvin.

Konsertti oli upea mutta tiedotus muuttuneesta konserttipaikasta ontui

Tiedotus muuttuneesta paikasta ei ollut saavuttanut henkilökuntaa ja saimme puutteellisia ohjeita. Lopulta kuitenkin kaikki löysivät salin.

Hyvä konsertti ja illallinenkin melko hyvä.

Illallinen aika kaukana itse konsertista ja orkesteri melko pieni 7 soittajaa mutta kannatti silti. Miljöö upea.

Mielenkiintoinen, hyvin järjestetty retki.

Retkellä oli erinomainen opas! Kohteet olivat mielenkiintoisia ja retki hyvin aikataulutettu.