Tekemistä kohteessa
Wien

Uppoudu historian, upean arkkitehtuurin ja Euroopan kotoisimpien kahviloiden tunnelmaan.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Peruuta aktiviteetti ilmaiseksi jopa 24 tuntia ennen kierroksesi alkua saadaksesi täyden hyvityksen.

Wienin top 10 -nähtävyydet ja -aktiviteetit

Historiallisesti merkittävä Wien on yksi Euroopan arkkitehtonisesti vaikuttavimmista kaupungeista, jossa on useita Itävallan huippunähtävyyksiä. Tässä aktiviteetteja, joista voit nauttia wieninleikkeen ja makkaran välissä!

 • Hofburgin linna

  1. Hofburgin linna

  Wienin upea keisarillinen linna oli Habsburgin suvun vallan keskus seitsemän vuosisadan ajan! Sunnuntaisin kirkon jumalanpalveluksessa esiintyy tunnettu Wienin poikakuoro.

 • Schönbrunnin linna

  2. Schönbrunnin linna

  Schönbrunnin linna oli Habsburgin suvun kesäasunto, jonka alueelta löytyy gloriette, palmutarha, eläintarha sekä roomalaisia raunioita. Harvalla kierroksella voit tutustua yhtä moneen nähtävyyteen!

 • Albertina

  3. Albertina

  Hofburgin palatsin alueella sijaitsevassa Albertinassa on maailman arvokkain graafisten kuvitusten kokoelma. Tutustu kokoelmaan Hofburg-kierroksen jälkeen!

 • Wienin raatihuone

  4. Wienin raatihuone

  Uusgoottilainen kaupungintalo on yksi kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä. Rakennuksessa on myös historiallinen Rathauskeller, joka kuuluu kaupungin parhaiden ravintoloiden joukkoon!

 • Wienin valtionooppera

  5. Wienin valtionooppera

  Wienin valtionooppera on yksi maailman arvostetuimmista oopperainstituutioista. Vaikka vierailisit kaikkina matkapäivinäsi on taattu, ettet nähde kahdesti samaa oopperaa!

 • Madame Tussauds Wien

  6. Madame Tussauds Wien

  Koko perheen suosikkimuseossa vierailijat voivat tehdä tuttavuutta tunnettujen hahmojen ja julkkisten kanssa. Madame Tussauds Viennassa voit myös nähdä itävaltalaisia hahmoja, joita et välttämättä tunnista!

 • Stephansdom

  7. Stephansdom

  Upeaa Stephansdomia ei voi olla huomaamatta. Yksi Wienin parhaista nähtävyyksistä tunnetaan valtavista kirkonkelloista ja katakombeista.

 • Leopold Museum

  8. Leopold Museum

  Wienin museoalueella sijaitsevassa [Leopold-museossa] (/leopold-museo-l4620/) on yksi maailman suurimmista modernin itävaltalaisen taiteen kokoelmista, johon kuuluu muun muassa Egon Schielen ja Gustav Klimtin teoksia.

 • Mozarthaus

  9. Mozarthaus

  Mozart asui tässä talossa vain kolme vuotta, mutta Mozarthaus on ainoa jäljellä oleva asuinrakennus, jossa on hänen elämästään ja teoksistaan kertova näyttely.

 • Juutalainen museo

  10. Juutalainen museo

  Juutalainen museo tarjoaa katsauksen Wienin juutalaisten historiaan ja kulttuuriin. Museon kaksi osaa sijaitsevat Dorotheergassella ja Judenplatzilla.

Suunnittele vierailusi

 • Matkan kesto

  Wienin nähtävyydet voi kokea kolmessa tai neljässä päivässä, mutta suosittelemme varaamaan hieman enemmän aikaa kaupungin näyttelyiden, konserttien ja kulttuuritapahtumien kokemiseen!

 • Wienissä liikkuminen

  Wienissä on erinomainen julkisen liikenteen verkko. Linja-autot, raitiovaunut, junat ja uudehkot metrolinjat tekevät auton vuokraamisesta turhaa! Taksilla kulkeminen on edullista ja kaupungissa pyöräileminen on miellyttävää. Harkitse siis polkupyörän vuokraamista, mikäli haluat liikkua kaupungissa virkistävällä tavalla!

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Saksa
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+01:00)
 • Maakoodi
  +43
 • Paras aika vierailla
  Ympäri vuoden!

Wien: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Wien? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Wien : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 35 107 arvosteluun

Ειναι χρήσιμη γιατί δεν χρειάζεται να περιμένεις στην ουρά των εισιτηρίων και μπαίνεις απευθείας! Αλλα πολυ σημαντικό ειναι να πατε στο γραφείο να το εκτυπώσετε απο τη Πρώτη κι ολας μερα! Τα γραφεία τους βρίσκονται απέναντι απο την Οπερα! 9.00 με 12.00 το πρωι ειναι ανοιχτά!!

Erittäin lahjakkaita muusikoita, jotka tuntevat ammattinsa. Lustful soitettiin erityisesti Mozary -kappaleessa. Hallitsi tuolit hyvin. Hieno akustiikka teki siitä myös fantastisen hyvän konsertin.

Upea esitys upeimmissa puitteissa. Vierailuni Wienissä oli vierailu Mozart -talossa aamulla ja sitten konsertti tässä upeassa huoneessa illalla, jossa Mozart esiintyi nuorena miehenä.

Vienna City Card on ihanteellinen Wien-vierailulle. Julkisen liikenteen avulla pääset hetkessä kaikkiin kiinnostaviin paikkoihin.

Olen erittäin tyytyväinen tarjottuihin palveluihin.