Tekemistä kohteessa

Wien

Uppoudu historian, upean arkkitehtuurin ja Euroopan kotoisimpien kahviloiden tunnelmaan.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Ilmainen peruutus

Peruuta enintään 24 tuntia ennen aktiviteettisi alkamista saadaksesi täyden hyvityksen.

Wienin top 10 -nähtävyydet ja -aktiviteetit

Historiallisesti merkittävä Wien on yksi Euroopan arkkitehtonisesti vaikuttavimmista kaupungeista, jossa on useita Itävallan huippunähtävyyksiä. Tässä aktiviteetteja, joista voit nauttia wieninleikkeen ja makkaran välissä!

 • Hofburgin linna

  1. Hofburgin linna

  Wienin upea keisarillinen linna oli Habsburgin suvun vallan keskus seitsemän vuosisadan ajan! Sunnuntaisin kirkon jumalanpalveluksessa esiintyy tunnettu Wienin poikakuoro.

 • Schönbrunnin linna

  2. Schönbrunnin linna

  Schönbrunnin linna oli Habsburgin suvun kesäasunto, jonka alueelta löytyy gloriette, palmutarha, eläintarha sekä roomalaisia raunioita. Harvalla kierroksella voit tutustua yhtä moneen nähtävyyteen!

 • Albertina

  3. Albertina

  Hofburgin palatsin alueella sijaitsevassa Albertinassa on maailman arvokkain graafisten kuvitusten kokoelma. Tutustu kokoelmaan Hofburg-kierroksen jälkeen!

 • Wienin raatihuone

  4. Wienin raatihuone

  Uusgoottilainen kaupungintalo on yksi kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä. Rakennuksessa on myös historiallinen Rathauskeller, joka kuuluu kaupungin parhaiden ravintoloiden joukkoon!

 • Wienin valtionooppera

  5. Wienin valtionooppera

  Wienin valtionooppera on yksi maailman arvostetuimmista oopperainstituutioista. Vaikka vierailisit kaikkina matkapäivinäsi on taattu, ettet nähde kahdesti samaa oopperaa!

 • Madame Tussauds Wien

  6. Madame Tussauds Wien

  Koko perheen suosikkimuseossa vierailijat voivat tehdä tuttavuutta tunnettujen hahmojen ja julkkisten kanssa. Madame Tussauds Viennassa voit myös nähdä itävaltalaisia hahmoja, joita et välttämättä tunnista!

 • Stephansdom

  7. Stephansdom

  Upeaa Stephansdomia ei voi olla huomaamatta. Yksi Wienin parhaista nähtävyyksistä tunnetaan valtavista kirkonkelloista ja katakombeista.

 • Leopold Museum

  8. Leopold Museum

  Wienin museoalueella sijaitsevassa [Leopold-museossa] (/leopold-museo-l4620/) on yksi maailman suurimmista modernin itävaltalaisen taiteen kokoelmista, johon kuuluu muun muassa Egon Schielen ja Gustav Klimtin teoksia.

 • Mozarthaus

  9. Mozarthaus

  Mozart asui tässä talossa vain kolme vuotta, mutta Mozarthaus on ainoa jäljellä oleva asuinrakennus, jossa on hänen elämästään ja teoksistaan kertova näyttely.

 • Juutalainen museo

  10. Juutalainen museo

  Juutalainen museo tarjoaa katsauksen Wienin juutalaisten historiaan ja kulttuuriin. Museon kaksi osaa sijaitsevat Dorotheergassella ja Judenplatzilla.

Suunnittele vierailusi

 • Matkan kesto

  Wienin nähtävyydet voi kokea kolmessa tai neljässä päivässä, mutta suosittelemme varaamaan hieman enemmän aikaa kaupungin näyttelyiden, konserttien ja kulttuuritapahtumien kokemiseen!

 • Wienissä liikkuminen

  Wienissä on erinomainen julkisen liikenteen verkko. Linja-autot, raitiovaunut, junat ja uudehkot metrolinjat tekevät auton vuokraamisesta turhaa! Taksilla kulkeminen on edullista ja kaupungissa pyöräileminen on miellyttävää. Harkitse siis polkupyörän vuokraamista, mikäli haluat liikkua kaupungissa virkistävällä tavalla!

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Saksa
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+01:00)
 • Maakoodi
  +43
 • Paras aika vierailla
  Ympäri vuoden!

Wien: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Wien? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Wien : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 31 487 arvosteluun

Helposti löytyi, lähin ovi metroasemalta. Siistit vaatteet päälle, jopa tummat farkut käy. Nyt joulun aikaan kaupungin tunnelmallisimmat joulumarkkinat sisäpihalla. Ilman konserttikokemusta, Wiein matkasi ei ole täydellinen. Tämä oli ehdottomasti hintansa arvoinen 31,50 €.

Luulin meneväni kuuntelemaan orkesterin esittämää musiikkia, mutta lisäksi kuuntelin sopraanon ja baritonin esityksiä. Myös balettitanssioiden esitys yllätti ja miellytti.

Very good tour. The guide (called Mona Lisa) was very enjoyable and relaxed. The voice was clear and the story interesting.

Suosittelen ehdottomasti Wienin kävijöille käymistä Schönbrunnissa ja myös konserteissa.

Voucherit täytyy vaihtaa lipuiksi paikan päällä eli kannattaa mennä ajoissa paikalle.