Wien
City Cards

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Wien, Kaupunkikortit

Kaupunkikortit: Mitä muuta kokemista on kohteessa Wien?

Wien, Kaupunkikortit: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

Wien: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Wien? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Wien : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 2 548 arvosteluun

Lippujen nouto oli vaikeaa, koska meille tai meidän näkökulmastamme aukioloajat lyhennettiin klo 9.00-12.00. Muuten kaikki oli hienoa ja kuten liput lupasivat. Meidän piti mennä vain Leopold -museon lipputoimistoon etukäteen, muuten voisimme ohittaa lipunmyynnin ja vain päästä sisään. Skannaa lyhyesti Flexipass sisäänkäynnin ohjaimelta ja olit sisällä. Mutta se ei ollut liian täynnä museoissa, joten sinun ei olisi joka tapauksessa tarvinnut odottaa kauan kassalla. On kuitenkin mainittava, että kukaan tarkastajista ei tiennyt, että Flexipass sallii maahantulon. Vasta skannatessasi passin huomasit sen sallivan pääsyn. Oikeastaan tähdenvähennys!

Koska hop on hop off -bussi ei ollut käynnissä, tämä oli loistava tapa kiertää kaupunkia. Mielenosoitus oli lähellä bussilinjaa, emmekä voineet käyttää bussia päästäksemme takaisin hotelliimme, mutta metro oli erittäin tehokas bussi, raitiovaunu ja metro erittäin siisti ja niin helppokäyttöinen

Ειναι χρήσιμη γιατί δεν χρειάζεται να περιμένεις στην ουρά των εισιτηρίων και μπαίνεις απευθείας! Αλλα πολυ σημαντικό ειναι να πατε στο γραφείο να το εκτυπώσετε απο τη Πρώτη κι ολας μερα! Τα γραφεία τους βρίσκονται απέναντι απο την Οπερα! 9.00 με 12.00 το πρωι ειναι ανοιχτά!!

Vienna City Card on ihanteellinen Wien-vierailulle. Julkisen liikenteen avulla pääset hetkessä kaikkiin kiinnostaviin paikkoihin.

Olen erittäin tyytyväinen tarjottuihin palveluihin.