Wien
Kaupunkikortit

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Wien: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Wien? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Wien : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 2 548 arvosteluun

Lippujen nouto oli vaikeaa, koska meille tai meidän näkökulmastamme aukioloajat lyhennettiin klo 9.00-12.00. Muuten kaikki oli hienoa ja kuten liput lupasivat. Meidän piti mennä vain Leopold -museon lipputoimistoon etukäteen, muuten voisimme ohittaa lipunmyynnin ja vain päästä sisään. Skannaa lyhyesti Flexipass sisäänkäynnin ohjaimelta ja olit sisällä. Mutta se ei ollut liian täynnä museoissa, joten sinun ei olisi joka tapauksessa tarvinnut odottaa kauan kassalla. On kuitenkin mainittava, että kukaan tarkastajista ei tiennyt, että Flexipass sallii maahantulon. Vasta skannatessasi passin huomasit sen sallivan pääsyn. Oikeastaan tähdenvähennys!

Ειναι χρήσιμη γιατί δεν χρειάζεται να περιμένεις στην ουρά των εισιτηρίων και μπαίνεις απευθείας! Αλλα πολυ σημαντικό ειναι να πατε στο γραφείο να το εκτυπώσετε απο τη Πρώτη κι ολας μερα! Τα γραφεία τους βρίσκονται απέναντι απο την Οπερα! 9.00 με 12.00 το πρωι ειναι ανοιχτά!!

Wienin pääasemalla virkailija ei tiennyt eikä uskonut että nettilippu on vaihdettava Wien City kortiksi, (johon sisältyi alennuksia mm osaan yleisistä nähtävyyksistä.)

Vienna City Card on ihanteellinen Wien-vierailulle. Julkisen liikenteen avulla pääset hetkessä kaikkiin kiinnostaviin paikkoihin.

Olen erittäin tyytyväinen tarjottuihin palveluihin.