Wien Konsertit ja oopperat
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
COVID-19-tilanteen vuoksi retket, nähtävyydet ja paikat tässä paikassa voivat olla tilapäisesti suljettu tai peruttu. Katso viimeisimmät tiedot matkatietojen päivityssivultamme. Lue lisää.
Hanki lippusi nyt

Wien: Suosikit / Konsertit ja oopperat

Konsertit ja oopperat: Katso kaikki
Kaikki 256 lippua ja kierrosta

Wien : Mitä vierailijat sanovat

Helposti löytyi, lähin ovi metroasemalta. Siistit vaatteet päälle, jopa tummat farkut käy. Nyt joulun aikaan kaupungin tunnelmallisimmat joulumarkkinat sisäpihalla. Ilman konserttikokemusta, Wiein matkasi ei ole täydellinen. Tämä oli ehdottomasti hintansa arvoinen 31,50 €.

Upea konsertti, hieno elämys! Viulusolisti oli huikean taitava. 2 kategorian paikoilta kuuli vielä mutta ykkösestä olisi nähnyt ilmeikkäät esiintyjät paremmin. Kirkossa oli todella kylmä ja siellä oltiin ulkovaatteet päällä.

Mahtava kokemus, miellyttävä kesäloman aloitus.

Illallinen oli hyvä, erittäin ystävällinen palvelu, kaikki sujui hyvin. Konsertti oli loistava, mukava lisä, kun myöskin oopperalaulajia sekä balettitanssijoita esiintyi konsertissa.

Päivällinen oli vaatimaton, mutta konsertti nautinnollinen.

Päivällisen alkuruoka oli mauton, pääruokakaan ei paljoa parempi. Jälkiruoka oli hyvä. Konsertin soittajat, laulajat sekä tanssijat olivat osaavia ja kokonaisuus toimi hyvin.

Konsertti oli upea mutta tiedotus muuttuneesta konserttipaikasta ontui

Tiedotus muuttuneesta paikasta ei ollut saavuttanut henkilökuntaa ja saimme puutteellisia ohjeita. Lopulta kuitenkin kaikki löysivät salin.