Valitse päivämäärät
Wien

Konsertit ja oopperat

  • Opastetut kierrokset
  • Pääsyliput
  • Yksityiskierrokset
37 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 37

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Wien, Konsertit ja oopperat

Konsertit ja oopperat: Mitä muuta kokemista on kohteessa Wien?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Wien ovat:

Wien: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Wien? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Wien : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 4 572 arvosteluun

Konsertti meni erittäin hyvin. Virtuoosit esittivät kaikki teokset rakkaudella, ja kapellimestari osoitti erittäin kauniisti kunnioituksensa koko joukkuetta ja yleisöä kohtaan. Muusikoiden vaatteet ja koristeet olivat erityisen vaikuttavia - barokkityyliin, valkoisilla peruukkeilla. Wienin filharmonikkojen Kultaisen salin tunnelma on kauniisti maalattu, mikä luo barokin ja klassismin vaikutelman. Suosittelemme vierailua.

Ensiluokkaiset muusikot soittavat sekoitus tunnettuja kappaleita ja muutama vähemmän. Intiimi ympäristö upeassa tilassa. Täydellinen pituus - istuimet eivät ole mukavia (kirkkopenkit, joiden harja kulkee yläselkänojaa pitkin) ja pidempi suorituskyky ei olisi "rentouttavaa". Ehdottomasti kannattaa ottaa tämä Wienin matkasuunnitelmallesi.

Kaikki kvartetin jäsenet osoittivat erinomaista lahjakkuutta, kokemus, joka hämmästytti minua epäilemättä. Vakiintuneiden normien täyttämisessä kuuntelijoiden toimesta pitäisi ottaa enemmän kurinalaisuutta ja vaatia heiltä enemmän kunnioitusta tulkintojen aikana, vain minun on vastustettava.

Musiikki oli upeaa erittäin taitavien ja lahjakkaiden muusikoiden kanssa, ja paikka oli kaunis ja koristeellinen. Tykkää kuvasta! Meillä meni minuutti löytää sisäänkäynti sisäpihan sisällä, joten oli hyvä idea suunnitella saapuvamme sinne muutamaa minuuttia aikaisemmin.

Ohjelma oli erittäin viihdyttävä orkesteriteoksineen vuorotellen soolojen ja duettojen kanssa Mozartin Loved the two Strauss -oopperoista