Wien
Konsertit ja oopperat

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Wien: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Wien? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Wien : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 4 572 arvosteluun

Tämä oli fantastinen kokemus. Olin innoissani katsellessani Mozartin musiikin konserttia huoneessa, jota hän kerran soitti, ja talossa, jossa hän kerran (lyhyesti) asui. Lopulta kvartetti kuitenkin räjäytti minut. He soittivat enemmän kuin vain Mozartia ja kudoivat mestarillisesti monia suuria - Bachia ja Schubertia muutamia mainitaksemme. Jokainen soittaja oli soittimensa mestari ja esiintyi synkronisesti ja intohimolla. En todellakaan halunnut sen loppuvan. En voi kuvitella kenenkään jättävän tätä kokemusta tyytymättömäksi! Suosittelisin sitä.

Loistava ilta. Kaunista musiikkia kauniissa ympäristössä. Muusikot olivat erittäin lahjakkaita. Asetettu pituus oli täydellinen kompromissi minulle (amatööri -muusikko) ja kumppanilleni (ei kokemusta klassisesta musiikista, ei mihinkään musiikkiin!). Erittäin kohtuullinen hinta siitä, mitä saat. Suosittelen kaikille Wieniin tuleville!

Erittäin lahjakkaita muusikoita, jotka tuntevat ammattinsa. Lustful soitettiin erityisesti Mozary -kappaleessa. Hallitsi tuolit hyvin. Hieno akustiikka teki siitä myös fantastisen hyvän konsertin.

Upea esitys upeimmissa puitteissa. Vierailuni Wienissä oli vierailu Mozart -talossa aamulla ja sitten konsertti tässä upeassa huoneessa illalla, jossa Mozart esiintyi nuorena miehenä.

Järjestä Mozartin konsertti ja trabalhava ja incrível. Sala lindíssima, acústica maravilhosa, plateia com poucos lugares (o que é optimo), músicos excepcionais