Wild Wadi Water Park

  • Pääsyliput
  • Kaupunkikortit

Wild Wadi Water Park: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Wild Wadi Water Park? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Wild Wadi Water Park : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 473 arvosteluun

Olemme olleet siellä perheenä, lapsi on 19-vuotias. Puisto on selkeä ja liukumäet ovat myös hallittavissa. Lasten alue on erittäin hyvä. Ruoka oli kallista, varsinkin kun menetimme 3 hot dogia perunoiden ja virvoitusjuoman kera, niin sanotusti 65 euroa. Myös kaksi liukumäkeä suljettiin. Liukumäet renkaiden kanssa olivat kohokohta. Vanhojen lasten kannattaa mennä mieluummin Atlantis Adventure Aqua Parkiin, jossa liukumäkivalikoima on paljon suurempi.

Viihtyisä vesipuisto, joka sopii mainiosti pienemmille lapsille. Meillä oli jopa 7- ja 11-vuotiaat mukanamme, ja heidän mielestään se on hauskaa. Tule aikaisin päivällä heti aukioloaikoina. Vain pieni jono sisäänkäynnin ovella. Paljon alueita, joissa on aurinkotuoleja, jos tulet aikaisin.

Se on vähän pieni, mutta hauskaa. Yllättäen se ei ollut niin täynnä kuin odotettiin, joten sinun ei tarvinnut jonottaa ikuisesti. Koko puiston läpi kulkee kiertokulku, joka on hauskaa :) Puisto sulkeutuu 18.00 jyrkästi, jonka jälkeen on poistuttava alueelta melko nopeasti.

Upeita aktiviteetteja, jotka ovat erittäin kalliita ilman passia.

Toiminta on yleensä erittäin kallista Dubaissa. Ota tämä passi, se pienentää laskuasi useilla satoilla euroilla. Kun saavut perille, ota passi Dubai-ostoskeskukseen ja varaa kaikki varattava. Suosittelen tätä passia 1000 kertaa.

hanki oppaasi rajoittamaton passikortti, jonka saimme toimi erittäin hyvin kävimme kaikkialla missä vierailimme ja erittäin kohtuullinen hinta kiitos gy