Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Wiltshire

Wiltshire: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Wiltshire parhaat nähtävyydet?

Millä kohteen Wiltshire kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Wiltshire: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Wiltshire? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Wiltshire : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 11 803 arvosteluun

Stonehenge on ehdottomasti näkemisen arvoinen ainakin kerran elämässä. En tiedä, kannattaako kahden tunnin matka Lontoosta ja kaksi tuntia takaisin olla siellä hieman yli puolitoista tuntia. Ainoa virhe kohtaamispaikka on vaikea tunnistaa, jota kutsutaan myös asiakaspalveluksi kukaan ei puhunut italiaksi. Lähdimme neljännestuntia myöhässä ja kohtaamispaikka muutettiin n. 1 - n. 3. Laiturilla kukaan ei antanut mitään selitystä. muuten ei mitään sanottavaa, mukava kokemus.

Loistava idea aikaisen aamulennon jälkeen. Otimme kaivatut päiväunet bussissa. Bussimatka Stonhengeen sujui sujuvasti. Simon (bussinkuljettaja, tämä oli hänen ensimmäinen kiertueensa) osoitti joitain maamerkkejä ja nähtävyyksiä nousun aikana. Saapuessamme meillä oli runsaasti aikaa ottaa upeita kuvia. Linja-autonkuljettaja odotti 30 lisäminuuttia, jotta hän lähti odottamaan vierasta, jonka luulin olevan ylivoimainen.

Kolme erilaista mutta äärimmäisen tärkeää historiallista nähtävyyttä yhden päivän aikan hieman eripuolilla Englantia. Päivä oli pitkä, mutta loistava oppaamme Simon kertoi matkan aikana tarinoita nöhtävyyksien, Ison Britannian ja enhlannin kielen historiasta uskomattoman hauskalla ja mielenkiintoisella tavalla. Matkat menivät kuin siivillä. Myös kuski Krystof oli todella ammattilainen.

Se oli upea päivä, hyvin suunniteltu ja täynnä mielenkiintoisia tarinoita ja erittäin mukavaa ajoa. kuljettajamme oli Carlos, opas oli Steve. Molemmat herrat olivat loistavia työssään. Suosittelemme tätä kiertuetta.

Suosittelisin ehdottomasti tätä kiertuetta! nautinnollinen matka, jossa on riittävästi aikaa tutustua Stonehedgeen ja Bathiin omin päin. Matkaoppaamme Lisa ja bussikuski Chris olivat mahtavia.