Tekemistä kohteessa
Wiltshire

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit

Wiltshire: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Wiltshire parhaat nähtävyydet?

Kohteen Wiltshire parhaat nähtävyydet ovat:

Millä kohteen Wiltshire kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Wiltshire: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Wiltshire? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Wiltshire : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 10 525 arvosteluun

Meillä oli vain viikko nauttia Yhdistyneestä kuningaskunnasta, ja tämä matka teki viimeisen päivän päätteeksi BANGilla! Kyllä, on paljon pakattavaa yhdessä päivässä, mutta se oli täysin sen arvoista. Tee itsellesi palvelus ja maksa paketti lipuilla, koska et halua missata bussiasi jonossa. Matkaoppaamme Nigel oli poikkeuksellinen ja toimitti hyvää historiaa ja kuuluisaa brittiläistä huumoria. Jokainen, joka harkitsee matkaa, tee se!

Well organized tour, with guide Simon and coach driver Ahmed. Enough time to see all the places and in good time back to London. We had paid for entrances but due to some slip in the office, were given wrong tour tickets at the check in. Thanks to Simon, things were sorted out and we got what we had paid for :). Also the partial refund for Windsor entrance was sent promptly.

Cameron-opas oli mahtava. Hän oli erittäin tietoinen kaikista kiertueen alueista ja näkökohdista. Paljon hauskoja faktoja ... ja mieheni ja minä pystyimme oppimaan tonni! Ehdottomasti paras ja viihdyttävä opas, jonka olen koskaan tavannut. Karen piti meidät turvassa kuljettajana ja piti linja-autossa mukavan lämpötilan koko päivän matkallamme.

Laskusin matkapussiin linja-autoon. Vahvistit Golden Tours -henkilöiden kanssa, että se löytyi. Samaan aikaan olen lähettänyt heille useita sähköposteja ja soittanut yhden puhelun, enkä ole vieläkään kuullut heiltä omaisuuttaan. Olisin kiitollinen siitä, jos heillä on mahdollisuus kehottaa heitä ottamaan minuun yhteyttä.

We had a "Simply Stonehenge" visit and it was really fun. Busdriver was very friendly, smooth driving and funny commentary on the roundtrip. Stonehenge it self was a magnificent pile of rocks.