Tekemistä kohteessa
Windsor, Iso-Britannia

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit

Windsor, Iso-Britannia: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Windsor, Iso-Britannia parhaat nähtävyydet?

Kohteen Windsor, Iso-Britannia parhaat nähtävyydet ovat:

Millä kohteen Windsor, Iso-Britannia kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Windsor, Iso-Britannia: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Windsor, Iso-Britannia? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Windsor, Iso-Britannia : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 5 961 arvosteluun

Varaa oppaasi kautta. Tulostetut liput pois, mutta myös ladattu sovellus. Ostimme päiväpassin, joten selvitettiin, mitä voisimme tehdä päivässä käyttämällä Passia. Käytetyt Big Bus Tours. Koko kaupungin ympyrän kiertäminen kestää vuosia. Meille kerrottiin 2 tuntia, mutta se on enemmän kuin 2 ja 1/2. Jotkut maamerkit jäivät näkemättä tieosuuksien vuoksi. Kävimme Westminster Abbeyssä. Varattu klo 15.00-15.30 St Paul'sissa. Nousin bussiin kello 1.45 ja tein paikan vasta kello 15.30. Bussi meni Abbeyn ohi 3 tai 4 kertaa, mikä oli outoa. St Paul'sista teimme varauksen klo 18 Shardissa. Suosittelen ostamaan passin ja vieraillut nähtävyydet.

Well organized tour, with guide Simon and coach driver Ahmed. Enough time to see all the places and in good time back to London. We had paid for entrances but due to some slip in the office, were given wrong tour tickets at the check in. Thanks to Simon, things were sorted out and we got what we had paid for :). Also the partial refund for Windsor entrance was sent promptly.

Kaikki oli erinomaista. Kolme aikuista ja neljä 5–12-vuotiasta lasta oli yllättävää, kuinka paljon he nauttivat siitä. Olen vammainen ja minulle tarjottiin pyörätuolia, mikä teki kaikesta niin paljon helpompaa, ja oppaat olivat niin avuliaita ja iloisia. Kiitos .

helppo saada River Pass Westminsteristä ja näytti juuri passin Greenwichin museoissa. erittäin helppo ja nautinnollinen päivä, suosittelen.

Loista paljon nähtävyyksiä Lontoon passilla, jonka käyttö on helppoa ja säästät paljon rahaa.