Windsor

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Windsor

Windsor: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Windsor? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Windsor : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 5 125 arvosteluun

Opas Peterille kiitos! Kertoi erittäin laajasti, monipuolisesti ja mielenkiintoisesti asioista. Ja englanninkieli oli selkeä, niin että ulkomaalainenkin ymmärsi. Kuski Nicholas ajoi turvallisesti ja tasaisesti. Ainoa miinus että aikaa olisi saanut olla enemmän Windsorissa ja Oxfordissa mutta muuten retki oli erittäin hyvä, suosittelen. Kaikki toimi kuten pitikin.

Hyvä kokonaisuus jossa voi nähdä paljon yhden päivän aikana. Toki aikaa tutustumiseen per kohde on rajallisemmin. Kaiken tärkeimmän ehtii kuitenkin hyvin näkemään. Ryhmän koko yllätti, olikin 50 henkilöä, pienempi määrä parantaisi viihtyvyyttä. Opas James oli todella asiantunteva. Päivän anti erinomainen.

Kiva retki, vaikka välillä satoikin vettä. Mukava, innostunut ja paljon tietävä opas Toby. Vähän kiireessä kaikki paikat tuli nähtyä, joten kaksi kohdetta per päivä olisi varmaan hyvä vaihtoehto. Ensikertalaiselle kaiken kaikkiaan onnisunut retki.

Erinomainen retki. Taisi käydä onni oppaan suhteen. Tämä ainakin oli erittäin osaava, asiantunteva ja ystävällinen opas (Anmarie?). Lisäksi puhui hyvin selkeästi. Aikataulu tiukka, mutta ymmärrettävä. Suosittelen.

Todella onnistunut retki. Vaikka kohteita oli 3, niin mielestäni ei ollut kiireen tunua. Opas oli todella asiantunteva ja hauska. Kiva päivä!