Windsorin linna
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
Hanki lippusi nyt

Windsorin linna: Varaa liput ja kierrokset

Windsorin linna: Kaikki retket ja aktiviteetit
Kaikki 48 lippua ja kierrosta

Windsorin linna : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana
4.4 / 5
perustuen 4 752 arvosteluun

Opas Peterille kiitos! Kertoi erittäin laajasti, monipuolisesti ja mielenkiintoisesti asioista. Ja englanninkieli oli selkeä, niin että ulkomaalainenkin ymmärsi. Kuski Nicholas ajoi turvallisesti ja tasaisesti. Ainoa miinus että aikaa olisi saanut olla enemmän Windsorissa ja Oxfordissa mutta muuten retki oli erittäin hyvä, suosittelen. Kaikki toimi kuten pitikin.

Päiväretki Lontoosta: Windsor, Stonehenge ja Oxford Arvostelija:

Hyvä kokonaisuus jossa voi nähdä paljon yhden päivän aikana. Toki aikaa tutustumiseen per kohde on rajallisemmin. Kaiken tärkeimmän ehtii kuitenkin hyvin näkemään. Ryhmän koko yllätti, olikin 50 henkilöä, pienempi määrä parantaisi viihtyvyyttä. Opas James oli todella asiantunteva. Päivän anti erinomainen.

Kiva retki, vaikka välillä satoikin vettä. Mukava, innostunut ja paljon tietävä opas Toby. Vähän kiireessä kaikki paikat tuli nähtyä, joten kaksi kohdetta per päivä olisi varmaan hyvä vaihtoehto. Ensikertalaiselle kaiken kaikkiaan onnisunut retki.

Antoi mahtavan perspektiivin yli tuhannen vuoden pituiseen aikakauteen

Neljän tunnin kierros antoi erinomaisen tietopaketin kansakunnan vaiheisiin. Uskomaton määrä taideteoksia, hallitsijoiden ja aatelisten muistomerkkejä sekä teemanäyttelyitä. Hyvin suunnitellut esittelyt ja opastukset.

Windsorin linnan pääsylippu Arvostelija:

Erinomainen retki. Taisi käydä onni oppaan suhteen. Tämä ainakin oli erittäin osaava, asiantunteva ja ystävällinen opas (Anmarie?). Lisäksi puhui hyvin selkeästi. Aikataulu tiukka, mutta ymmärrettävä. Suosittelen.