Windsorin linna

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Windsor, Iso-Britannia: huippunähtävyydet

Windsorin linna: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Windsorin linna? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Windsorin linna : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 4 739 arvosteluun

Opas Peterille kiitos! Kertoi erittäin laajasti, monipuolisesti ja mielenkiintoisesti asioista. Ja englanninkieli oli selkeä, niin että ulkomaalainenkin ymmärsi. Kuski Nicholas ajoi turvallisesti ja tasaisesti. Ainoa miinus että aikaa olisi saanut olla enemmän Windsorissa ja Oxfordissa mutta muuten retki oli erittäin hyvä, suosittelen. Kaikki toimi kuten pitikin.

Kiva retki, vaikka välillä satoikin vettä. Mukava, innostunut ja paljon tietävä opas Toby. Vähän kiireessä kaikki paikat tuli nähtyä, joten kaksi kohdetta per päivä olisi varmaan hyvä vaihtoehto. Ensikertalaiselle kaiken kaikkiaan onnisunut retki.

Antoi mahtavan perspektiivin yli tuhannen vuoden pituiseen aikakauteen

Neljän tunnin kierros antoi erinomaisen tietopaketin kansakunnan vaiheisiin. Uskomaton määrä taideteoksia, hallitsijoiden ja aatelisten muistomerkkejä sekä teemanäyttelyitä. Hyvin suunnitellut esittelyt ja opastukset.

Erinomainen retki. Taisi käydä onni oppaan suhteen. Tämä ainakin oli erittäin osaava, asiantunteva ja ystävällinen opas (Anmarie?). Lisäksi puhui hyvin selkeästi. Aikataulu tiukka, mutta ymmärrettävä. Suosittelen.

Todella onnistunut retki. Vaikka kohteita oli 3, niin mielestäni ei ollut kiireen tunua. Opas oli todella asiantunteva ja hauska. Kiva päivä!