Tekemistä kohteessa
Yhdysvallat

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Yhdysvallat: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Yhdysvallat? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Yhdysvallat : Mitä vierailijat sanovat

Todella mukaansatempaava ja hauska. Näyttelijät ovat kaikki loistavia! He herättävät tämän henkiin ja oli hauskaa olla ryhmän ainoa britti, mutta tunsin täysin myötätuntoa bostonilaisille, jotka kapinoivat verotusperiaatteita vastaan ja kuinka tärkeää oli ottaa tämä kantaa. Teemaistelu oli jälleen erinomainen tapa kokea historiaa aidolla ja konkreettisella tavalla. Erittäin hyvät hinnat myös! Poistuin upeasta lahjatavaraliikkeestä, jossa olisin voinut viettää paljon enemmän, mutta jossa ei ollut tavaratilaa - mene ja koe tämä. Se on ehdottomasti viiden tähden!

Se oli mahtavaa! Mutta suosittelen lyhimmän matkan tekemistä. Lisäminuutit eivät ole horisontin puolella eivätkä ole yhtä arvokkaita kuin horisonttinäkymä. Voit säästää tuon ylimääräisen rahan ja nauttia mieluummin siluetista, joka oli aivan henkeäsalpaava! Loistava palvelu ja erittäin ystävällinen. Tekee sen ehdottomasti uudestaan.

Onneksi saimme viime hetken liput joulun ja uudenvuoden välisellä viikolla (vilkkain aika vuodesta), nautimme siitä niin paljon, teimme toisen, tunnin kestäneen yksityisen kiertueen. Yksityinen kiertue oli hämmästyttävä, pystyimme näkemään niin paljon enemmän aluetta. Suosittelemme tätä!

Koko matka oli hauska alusta loppuun… Luulen, että opas oli Jeff, hän oli siisti jätkä. Hän sai meidät nauramaan paljon.. matkalla oli pari lasta ja hekin olivat hänen kanssaan hyvin tekemisissä... Suosittelen ehdottomasti tätä matkaa. Kiitos Janette & Andrew UK

Hieno paikka, liikaa yhdelle päivälle. Ensi kerralla tiedän. Erittäin mielenkiintoisia näyttelyitä. Me rakastimme sitä.