1. Iso-Britannia
 2. Yorkshire ja Humber
 3. York
 4. Ouse-joki

York: Jokiristeily Ousejoella

Tuotteen tunnus: 103859
Näytä galleria
Lähde tunnin rentouttavalle risteilylle Ousejoelle ja näe Yorkin nähtävyydet toisenlaisesta perspektiivistä. Risteilyllä oppaat viihdyttävät ja selostavat näkemistäsi kohteista lipuessasi hiljalleen sekä ylä- että alajuoksuun.
Tietoa tästä aktiviteetista
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Tulostettu lippu tai mobiililippu hyväksytään
Kesto: 45 minuuttia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Pikavahvistus
Opas
englanti
Kirjanen
espanja, hollanti, englanti, ranska, saksa

Valitse osallistujat, päivä ja kieli:

Ladataan...

Elämys

Kohokohdat
 • Ihaile Yorkin historiallisia kohteita toisesta perspektiivistä
 • Nauti informatiivisesta ja viihdyttävästä live-selostuksesta
 • Siemaile lempijuomaasi veneen täysin varustellusta baarista
Koko kuvaus
York City Cruise tarjoaa viihdyttävän ja informatiivisen retken, jolla voit tutustua historialliseen kaupunkiin Ousejoelta käsin. Näe nähtävyydet toisenlaisesta perspektiivistä samalla kun mukavat ja asiantuntevat oppaat johdattavat sinut pehmeästi niin ylä- kuin alajuoksuun.

Veneitä lähtee sekä King’s Staithista että Lendal Bridgeltä. Ihaile maisemia suljetusta salongista tai yläkannelta, tai nauti virvoittava juoma veneen baarissa.

Risteilyn keston, 45 tai 60 minuuttia, määrittää sää ja kysyntä. Lippusi on voimassa varaamanasi päivän kierrokselle, olipa sen kesto kumpi tahansa.

Tunnin risteily vie yleensä yläjuoksuun Clifton Bridgelle Yorkin pohjoispuolelle, ja sitten alajuoksuun Millennium Bridgelle kaupungin eteläpuolelle ennen paluuta lähtöpisteeseen. 45 minuutin risteily tehdään samalla alueella, mutta ei aivan yhtä kauas ylä- ja alajuoksuun.

Risteilyn aikana kapteeni kertoo sinulle tarinoita ja faktoja ohittamistanne kohteista. Opi Yorkin historiasta aina tulvineen ja merkityksineen satamakaupunkina, sekä joesta, joka toi roomalaiset ja viikingit alueelle.

Matkustat risteilijällä, jolla on suljetut ja lämmitetyt salongit, wc-tilat ja täysin varusteltu baari, jossa on tarjolla mm. olutta, viiniä, vahvoja juomia, virvoitusjuomia, kuumia juomia ja välipalaa.
Sisältää
 • Jokiristeily
 • Live-selostus
 • Veneen mukavuuksien käyttö (baari, wc-tilat)
 • Alennusta valituista Yorkin kohteista risteilylipullasi
Ei sisällä
 • Ruoat ja juomat

Varaudu aktiviteettiin

Tapaamispaikka

King's Staithin maihinnousupaikka, King's Staith, York, YO1 9SN (Queen's Hotellia vastapäätä, King's Armsin ja Lowtherin ulkopuolella) Lähimmät parkkipaikat: • St. George's Field -pysäköintialue (YO10 4AB) • Castlen pysäköintialue (YO1 9SR) Juna-asemalta: käänny vasemmalle ja seuraa tietä kaupungin muurien alla. Kävele suoraan Rougier Streetille ja käänny risteyksessä vasemmalle Bridge Streetille. Ylitä Ouse Bridge. Laituri sijaitsee sillan oikealla puolella lähellä King's Arms -pubia.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa
Hyvä tietää ennen lähtöä
• Huomaathan, että Ousejoki saattaa satunnaisesti nousta rankkojen sateiden seurauksena, mikä voi vaikuttaa risteilyn järjestämiseen
• Paikallinen järjestäjä pyrkii aina järjestämään risteilyn, mikäli se on turvallisuuden kannalta mahdollista. Satunnaisesti edes pienin vene ei mahdu joen siltojen ali
• Veden korkeudesta riippuen risteilyä ei aina pystytä järjestämään. Tässä tapauksessa sinulle korvataan lippusi tai tarjotaan toista päivämäärää, jolloin risteily on turvallista järjestää

alkaen 11,69 € per henkilö

Asiakasarvostelut
Yleisarvosana
4,4 / 5
perustuen 225 arvosteluun
Arvostelujen yhteenveto
Palvelu
4,6/5
Organisointi
4,6/5
Hinta-laatusuhde
4,3/5
Turvallisuus
4,8/5

Järjestäjä:

City Cruises York

Tuotteen tunnus: 103859