Tekemistä kohteessa Zaandam

Parhaat aktiviteetit

Zaandam: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Zaandam parhaat nähtävyydet?

Kohteen Zaandam parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Zaandam?

Zaandam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Zaandam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Zaandam : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 15 372 arvosteluun

Uzeli smo 96sati I Amsterdam -kortti. Svaki ja smo koristili metro, raitiovaunu ja uusi bussi. Posjetili smo Rijksmuseum, Van Goghin museo, Timanttimuseo, Pomorski muzej, Botanički vrt, vožnju kanalima brodom 75 minuuttia, posjetili muzej i imali ulaz u 3 vjetrenjače u Zaanse Schans, sve bez ikakvih dodatnih trova Preporučam. Odlična vrijednost za utrošeni novac.

Otimme all inclusive -paketin. Se sisälsi matkat (bussi & risteily), tutustumisen toimivaan tuulimyllyyn sekä puukenkien, juustojen ja vohveleiden valmistukseen. Viehättävässä Volendamissa söimme erinomaisen, omakustanteisin lounaan. Monipuolinen & mielenkiintoinen reissu. Mukavat, asiantuntevat ja kielitaitoiset oppaat. Ianille erityiskiitokset & terveiset!

Olin Vollendamissa vuonna 1960. Se ei ole sitä mitä se oli ennen. Ohitan sen, ellet pidä turisteista ja seinästä seinään ulottuvista kaupoista ja ravintoloista. Matka/kiertue oli OK, mutta en voi kuvitella miksi se sisältyy mihinkään toimintaan. Alankomaissa on paljon nähtävää, eikä tämä ole se, mitä ihmisten pitäisi vierailla.

Ainoa neuvoni olisi saapua paikalle 15 minuuttia aikaisemmin, koska sinun on muutettava mobiililippu paperilipuksi ja jono voi olla pitkä! Mitä tulee matkaan, se oli aivan ihana! Hieman kiire, mielestäni heidän on muutettava kuvaus 6 tuntiin 7:n sijaan.

Monipuolinen ohjelma. Kivat vetäjät. Tarkkana saa olla , että pysyy mukana.