Valitse päivämäärät
Zaandam

Tuulimyllyt

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
  • Seikkailut
32 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 32

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Zaandam, Tuulimyllyt

Tuulimyllyt: Mitä muuta kokemista on kohteessa Zaandam?

Zaandam, Tuulimyllyt: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

Zaandam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Zaandam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Zaandam : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.8 / 5

perustuen 41 arvosteluun

Otimme all inclusive -paketin. Se sisälsi matkat (bussi & risteily), tutustumisen toimivaan tuulimyllyyn sekä puukenkien, juustojen ja vohveleiden valmistukseen. Viehättävässä Volendamissa söimme erinomaisen, omakustanteisin lounaan. Monipuolinen & mielenkiintoinen reissu. Mukavat, asiantuntevat ja kielitaitoiset oppaat. Ianille erityiskiitokset & terveiset!

Olin Vollendamissa vuonna 1960. Se ei ole sitä mitä se oli ennen. Ohitan sen, ellet pidä turisteista ja seinästä seinään ulottuvista kaupoista ja ravintoloista. Matka/kiertue oli OK, mutta en voi kuvitella miksi se sisältyy mihinkään toimintaan. Alankomaissa on paljon nähtävää, eikä tämä ole se, mitä ihmisten pitäisi vierailla.

No sen arvoista. 10-vuotias poikani antoi sille 11/10, mikä kertoo paljon. Olisin halunnut enemmän aikaa Zaanse Schansissa selata kapean kylän ja vähemmän aikaa Volendanissa kaikkien turistikauppojen kanssa, mutta kaiken kaikkiaan kiertue oli hieno. Makarens, Tina ja Getad olivat upeita oppaita ja Chauffer.

Ainoa neuvoni olisi saapua paikalle 15 minuuttia aikaisemmin, koska sinun on muutettava mobiililippu paperilipuksi ja jono voi olla pitkä! Mitä tulee matkaan, se oli aivan ihana! Hieman kiire, mielestäni heidän on muutettava kuvaus 6 tuntiin 7:n sijaan.

Monipuolinen ohjelma. Kivat vetäjät. Tarkkana saa olla , että pysyy mukana.