Zaanse Schans

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Tuulimyllyjä, käsitöitä ja museoita - Zaanse Shansin kohokohdat

Amsterdamin lähellä sijaitsevassa Zaanse Schansissa voit tutustua perinteiseen alankomaalaiseen kulttuuriin. Lähde päiväretkelle tähän ihastuttavaan yhteisöön, joka on peräisin 1800-luvulta ja joka tunnetaan sen tulppaaneista, tuoreesta juustosta, tuulimyllyistä, ladoista sekä museoista.

 • Zaans Museum & Verkade-paviljonki

  1. Zaans Museum & Verkade-paviljonki

  Nämä kaksi museota tarjoavat herkullisen katsauksen alueen ruokatuotannon historiaan työkalujen, välineiden ja maalausten avulla. Makeannälkäiset - valmistautukaa maistelemaan herkkuja!

 • Albert Heijn -museokauppa

  2. Albert Heijn -museokauppa

  Osta kotiinviemisiä alankomaalaisen Albert Heijn -supermarketketjun alkuperäisen myymälän jäljennösmyymälästä.

 • 3. Zaanse Tijd -kellomuseo

  Korvissasi tikittää taatusti tämän museovierailun jälkeen, mutta se on ehdottomasti kauniiden alankomaalaisten kellojen ihailemisen arvoista.

 • De Kat

  4. De Kat

  Piet Kempenaar, on pukeutunut hattua ja piippua myöten perinteisesti. Tapaat hänet maalituulimyllyn luona.

 • De Gekroonde Poelenburg

  5. De Gekroonde Poelenburg

  Ainutlaatuinen De Gekroonde Poelenburg -sahamylly kääntyy puupyörien päällä tuulen suunnan mukaan.

Suunnittele vierailusi

 • Vuokraa polkypörä

  Alueeseen voi helposti tutustua jalan, mutta kaupunki on parhaimmillaan kun koet sen paikallisten tavoin pyörän satulassa.

 • Mainitsimmeko jo Zaanse Schansin ravintolat?

  Tämä kaupunki tunnetaan ennen kaikkea ruoastaan! Käy panimon maisteluhuoneessa tai herkuttele perinteisessä pannukakkutalossa.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Huhtikuusta marraskuuhun lähes kaikki paikat ovat avoinna klo 10.00-17.00.
 • Hinta
  Hinnat vaihtelevat aktiviteetin, kuljetuksen, kierrosten ja muiden vaihtoehtojen mukaan.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Zaanse Schansiin tutustuminen on parhaimmillaan oppaan kanssa.
 • Kuinka päästä perille
  Hyppää Amsterdamin keskusasemalla Connexxion-bussi 391:n kyytiin, joka vie sinut Zaanse Schansiin.
 • Lisävinkkejä

  • Löydät alueelta useita hyviä hotelleja ja majataloja mikäli haluat viipyä siellä pidempään.

Zaanse Schans: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Zaanse Schans? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Zaanse Schans : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 7 846 arvosteluun

Puoli päivää tämä kokemus oli erittäin hyvä! Se antoi sinulle maun kaikesta kulttuurista kiinnittämättä liikaa huomiota niille, jotka vain halusivat yleiskuvan. Ainoa kritisoitava asia on, että sovellus ei käskenyt sinun mennä 'This is Holland' -rakennuksen sisällä rekisteröimään saapumistasi kiertueelle, mutta se on ainoa asia! Oppaat olivat ihania ja asiantuntevia. Sovellusohjeiden ja julkisen liikenteen helppous tekivät tästä helposti saavutettavan kokemuksen.

Erittäin mielenkiintoinen 3 in 1 -kiertue: saat nähdä tuulimyllyjä ja vierailla yhdessä niistä (ilmaiseksi), käydä juustotehtaassa ja maistaa kaikenlaisia juustolajeja (älä epäröi ostaa sieltä juustoa, joskus se on halvempaa kuin kaupunki) ) ja puukenkätehdas Pakollinen, jos sinulla on 3 tuntia viettää Amsterdamin lähellä. Kohtauspaikka on kohti Adam Lockoutia, jotta voit kääntyä Amsterdamin yli tuulimyllyvierailun jälkeen;)

Meillä oli upea aika Evelynin (oppaamme) ja Janin (kuljettajamme) kanssa. Koska turisteja on nykyään erittäin vähän COVID-viruksen takia, päädyimme yksityiselle kiertueelle. Kiertue on erittäin kätevä, koska ajoajat ovat hyvin lyhyitä (kaikki on lähellä) ja saamme viettää huomattavan määrän aikaa tutkimalla jokaista paikkaa, jossa pysähdyimme.

Turistille tämä kokemus oli ehdottomasti paras, jonka kuka tahansa voi saada. Opas oli loistava ja piti meidät kaikki kiinni 6 tunnin matkan ajan. Evelyn oli täynnä tietoa Hollandista ja se oli erittäin mielenkiintoista. Kaikki Hollandin padot ja padot ovat erittäin mielenkiintoisia. Kiitos, että teit tällaisen kokemuksen ulkopuolisille.

Tämä kiertue oli niin tekemisen arvoinen! Se oli yksi viimeisistä asioista, jotka ystäväni ja minä teimme Amsterdamissa ollessamme, ja ehdottomasti yksi parhaimmista! Sinulla on tarpeeksi aikaa kussakin pysähdyspaikassa, niin näet kaiken ja isäntämme Hereld oli aivan uskomaton.