Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Zakopane

Tästä lomakohteesta löytyvät talviurheilulajit, seikkailut ja portti Tatras-vuoristoon.

Aktiviteetit saatavilla

  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Seikkailut
  • Yksityiskierrokset
  • Kuljetukset
  • Vesiaktiviteetit
  • Monen päivän matkat
91 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/6

Zakopane: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Zakopane parhaat nähtävyydet?

Zakopane: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Zakopane? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Zakopane : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 1 648 arvosteluun

Minä ja poikaystäväni teimme tämän kiertueen tänään. Matkaopasruusu oli ihana ja erittäin avulias. Päivä on pitkä, kun sinut noudetaan klo 8.40 ja palataan Krakovaan klo 7.30, mutta Puolan kauniit nähtävyydet kannattaa nähdä. Muista käyttää asianmukaisia jalkineita ja pukeutua lämpimästi zakopanessa, koska se on JÄÄMÄLLÄ, minulla oli vain pari tennarit jalassa ja liukasin noin yhtä maassa! Hinta on erittäin hyvä juomalla vodkaa, juustoa, sisäänpääsyä junaan, sisäänpääsyä lämpökylpylöihin ja vähän croissanttia ja vettä kylpyjen jälkeen. Saat noin 2,5 tuntia molemmissa paikoissa, mikä on enemmän kuin tarpeeksi aikaa! Kiitos vielä kerran, suosittelen ystäville!

10/10 mahtava päivä. Ehdottomasti pakollinen, jos oleskelet Krakovassa! Päivä oli alusta loppuun upea. Pysähdymme hillolle ja juustolle (ja Vodkalle!) matkalla. Hämmästyttävät upeat näkymät Zakaponeen (mene köysirataa ylös!) ja loput lämpökylpylät olivat upeita. Todella nautinnollista ja niin paljon tekemistä. Suosittelen käyttämään vanhoja juoksuja/joita, joita et välitä kastumasta, koska siellä on lunta, joten ole vain tietoinen! Oppaat olivat niin ystävällisiä ja mukavia - ehdottomasti numero 1 suositusluettelossani.

Pakollinen, jos vierailet Krakovassa. Matkaoppaamme ruusu oli upea ja nouto ajoissa. Maisemat kun pysähdyimme syömään juustoa ja vodkaa matkalla, olivat upeat lumen peitossa. Matka Gubalowkaan köysirataa pitkin oli hienoa. ja meillä oli vapaata aikaa tutkia huipulla tai voit mennä takaisin alas zakopaneen. sitten suuntasimme lämpökylpylöihin, jotka olivat ihania. Tunsin kuitenkin, että 2,5 tuntia oli liian pitkä aika olla siellä. Olisin mieluummin viettänyt ylimääräisen tunnin Zakopanessa ja lyhentänyt kylpyläaikaa.

Hieno kokemus! Muutama päivä ennen meitä otettiin yhteyttä tekstiviestillä tapaamisen järjestämiseksi yksityiskohtaisesti. Kuljettaja oli erittäin ystävällinen ja avulias. Matkan aikana hän viihdytti meitä uteliaisuuksilla alueesta ja puolan kielestä. Saapuessaan Auschwitziin hän ei rajoittunut kuljetuksiin, vaan seurasi meitä turvatarkastuksen läpi ja selitti missä ja miten opastetut kierrokset alkoivat. Erittäin suositeltava palvelu :)

What a perfect day! Our driver and host Monica was amazing. Her contibution to our perfect day wa tremendous and she did much more than what was listed and gave us great tips where to eat and what places to visit. The stop at the cheese cottage was an excellent and tasteful experience!