Tekemistä kohteessa
Zürich

Alppien taustoittamat viehättävät kadut tarjoavat kiehtovan kontrastin maailman johtavassa finanssikeskuksessa.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Peruuta aktiviteetti ilmaiseksi jopa 24 tuntia ennen kierroksesi alkua saadaksesi täyden hyvityksen.

Zürichin parhaat nähtävyydet

Vaikka Zürich onkin Sveitsin suurin kaupunki, voi siellä vieraileva yllättyä talousmahtina tunnetun kaupungin rauhallisuudesta. Tässä vinkkejä, joiden avulla voit saada kaiken irti tästä upeasta alppikaupungista.

 • Zürichinjärvi

  1. Zürichinjärvi

  Zürichin parhaisiin aktiviteetteihin kuuluu laivakierros sen nimikkojärvellä. Pakkaa halutessasi mukaan uimapukusi ja pulahda kesällä uimaan paikallisten tapaan.

 • Sveitsin kansallismuseo

  2. Sveitsin kansallismuseo

  Landesmuseumissa on yksi Euroopan merkittävimmistä taidekokoelmista, joka kattaa taiteen historian aina esihistorialliseen aikaan saakka. Tiistaista sunnuntaihin avoinna oleva museo on ilmainen alle 16-vuotiaille vierailijoille.

 • Pilatus-vuori

  3. Pilatus-vuori

  Vieraile päiväretkellä tyypillisessä sveitsiläiskaupungissa, Luzernissa, jossa voit matkustaa maailman jyrkimmällä köysiradalla Pilatus-vuoren huipulle!

 • Vanha kaupunki

  4. Vanha kaupunki

  Altstadt on peräisin muinaisen Rooman ajoilta. Se on kaupungin historiallisten rakennusten keskittymä ja syystäkin Zürichin merkittävin turistialue!

 • Grossmunster

  5. Grossmunster

  Legendan mukaan teloitetut pyhimykset Felix ja Regula ottivat päänsä kainaloon, kävelivät mäen päälle ja rukoilivat ennen kuolemaansa alueella, jossa sijaitsee nykyään Grossmunster-kirkko!

 • Zürichin eläintarha

  6. Zürichin eläintarha

  Suosittu koko perheen nähtävyys myös kylminä kuukausina! Alle 10°C lämpötilan vallitessa kannattaa eläintarhalle suunnata ennen puolta päivää, jolloin järjestetään hauska pingviiniparaati!

 • Oopperatalo

  7. Oopperatalo

  800-luvulta peräisin oleva Opernhaus on upea näky jo itsessään, mutta sen oopperat ovat ensiluokkaisia. Varaa liput etukäteen verkosta jottet pety.

Suunnittele vierailusi

 • Paras aika vierailulle

  Zürichin upeat maisemat tekevät siitä hurmaavan matkakohteen ympäri vuoden. Mikäli et pidä viileästä säästä, kannattanee kaupunkiin matkustaa kesäsesongin aikaan, eli kesäkuun ja elokuun välisenä aikana.

 • Suositeltu matkan kesto

  Merkittävimmät nähtävyydet ehtii nähdä viikossa, mutta Alpeilla vierailemiselle ja Zürichin museoissa käymiselle kannatta varata pari lisäpäivää. Neljä tai viisi päivää lienee sopiva kesto matkalle!

 • Majoitusvinkit

  Vanha kaupunki lienee kaupunginosista kattavin, mutta tarkkaa sijaintia valitessa kannattaa tehdä hieman tutkimustyötä. Niederdorfin kävelykadun alue tunnetaan sen eloisasta baari- ja ravintolakulttuurista, kun taas Lindenhof on hieman rauhallisempi alue. Seefeld on suosittu ranta-alue, mutta vastapäätä sijaitseva Enge & Wollishofen sijaitsee hieman kauempana nähtävyyksistä, joka tekee siitä rauhallisen alueen!

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Saksa
 • Rahayksikkö
  Sveitsin frangi (CHF)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+01:00)
 • Maakoodi
  +41
 • Paras aika vierailla
  Upea kohde ympäri vuoden, mutta kesäkuusta elokuuhun kaupunki on lämpimimmillään.

Zürich: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Zürich? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Zürich : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 4 936 arvosteluun

Oppaamme tunsi hyvin Zürichin historian ja kulttuurin ja vastasi kaikkiin kysymyksiin, jotka heitin hänelle. Erittäin vaikuttava, mukaan lukien se, että hän puhui sujuvasti viittä kieltä. Tämä kiertue on parasta ottaa ensimmäisenä päivänä kaupunkiin auttamaan sinua orientoitumaan ja päättämään, mistä haluat lainata enemmän aikaa seuraavina päivinä. En voi puhua kiertueen lopun laadusta, koska sää oli huono, jotta nousisi köysiradalle. Suuntasimme kauppaan ostamaan suklaata, mikä oli ainoa osa, jonka olisin muuttanut ... jos voisin muuttaa säätä.

Osallistui päiväretkelle Jungfraujoch - Top of Europe Zürichistä, jonka järjesti ”Best of Switzerland Tours” 19. tammikuuta 2020. Matka oli hyvin organisoitu. Englanninkieliset oppaani (unohdin nimensä) olivat kokenut ja osaava. Maisemat olivat upeat junan matkan aikana Jungfraujochiin. Matkaoppaani näytti meille ne annokset kauniista valokuvapaikoista. Kun saavuttiin Jungfraujoch Sphinx-observatorioon, panoraamanäkymät ulkona olivat mahtavia! Kannattaa mennä Jungfraujochille - Euroopan huipulle.

Se oli hämmästyttävää alusta loppuun, opas oli niin mukava, hän toivotti minut tervetulleeksi kohtaamispaikalla, selitti kaikki vaaditut säännöt Koronalle, ajoi meidät turvallisesti vesiputouksille ja matkan aikana hän antoi meille aina tietoa Sveitsistä yleensä ja yksityiskohtaisesti, tutkimme kaikkea ja annoimme meille myös aikaa tutkia .. auttoi minua ottamaan valokuvia ja ajoi meidät takaisin Zürichiin .. se oli todella mukava matka ja suunnittelen ehdottomasti toisen kanssa .. thxx

Olin siellä vaimoni ja 20 kuukauden ikäisen poikani kanssa. Nautimme matkasta täysillä. Pakettiauto oli mukava ja kaikki turvatoimenpiteet koronatilanteessa. Herra Andy on hyvä opas, jolla on hyvät englannin ja saksan taidot. Kaupungin ja maan historian tunteminen oli meille erittäin mielenkiintoista. Pakettiautoon saatiin mukava turvaistuin. Näkymä Alpeilta oli niin hurmaava. Suosittelen tätä matkaa.

Tämä on yksinkertainen matka Zürichiin. Älä vieraile siellä tutkimatta tätä. Pelkästään juna- ja raitiovaunujärjestelmien käyttö on jokaisen sentin arvoista, puhumattakaan kaikista muista sulkeutumisista (veneretki järvelle, köysirata jne.). Matkamme ei olisi ollut sama, jos meillä ei olisi Zürich -kortteja.