Stonehenge

Käy kuuluisassa esihistoriallisessa paikassa ja ihastele tuhansia vuosia sitten pystytettyjä kivirenkaita.

  • Pääsyliput
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
  • Kaupunkikortit
  • Monen päivän matkat
56 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/4

Stonehenge: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Stonehenge? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Stonehenge : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 11 744 arvosteluun

Kohtauspaikka oli helppo löytää, bussi lähti ajoissa, 2 tunnin matka oli sujuvaa ja mukavaa. Järjestäjä antoi äänioppaan ja rannekkeen. Tämän avulla voit mennä suoraan sukkulabussille ilman jonotusta. Kiviä pääsee yllättävän lähelle, niihin ei voi vain koskea. Alue soveltuu erittäin hyvin piknikille. Vierailukeskuksessa voit istua mukavasti ja mennä näyttelyyn. 2 tunnin oleskelu on enemmän kuin tarpeeksi, voit katsella kaikkea mukavasti ilman stressiä ja sitten sinun ei tarvitse odottaa kauan bussin lähtöä. Vain 2 tunnin edestakainen matka ei ole mahdollinen ainakaan arkisin ruuhkaliikenteessä. Meillä meni yli 3 tuntia taaksepäin. Kaiken kaikkiaan se oli erittäin mukava ja miellyttävä matka ja ehdottomasti rahan arvoinen.

Vierailimme tiistaina 6.9.2022. Parkkipaikalle on helppo päästä ja tilaa on runsaasti. Kioskit pystyvät hallitsemaan asiakkaita oikea-aikaisesti. Vaihtoehtona oli kävellä Kioskeilta Stonesille tai käyttää ilmaisia valmentajia, me valmentoimme sinne ja kävelimme takaisin, noin 20 minuuttia kävelyä, 5 minuuttia linja-autolla istuen ja seisoen. Säämuuttuja saimme liotuksen, joten Heritage suosittelee ottamaan Macia, ☔, Saappaat, Pieni pyyhe/Flanelli saattaa olla. Pakollinen nähtävyys, tekniikan fantastinen saavutus. Kahvila paikan päällä, jossa on lämmintä ja kylmää ruokaa ja juomaa.

Tein nettiajanvarauksen erittäin helposti. Sivustolla on erittäin suuri parkkipaikka ja löysin helposti paikan autolleni. Lippujen myöntämisjono oli lyhyt ja operaattori ystävällinen ja erittäin selkeä. Arkeologinen kohde on kaukana vierailukeskuksesta, mutta siellä on tehokas ja tiheä bussiyhteys, joka vei meidät suoraan sinne. Halukkaat voivat tehdä matkan myös jalkaisin (en suosittele auringon alla!). Sisäänkäynnin luona on QR-koodilla varustetut toteemit, joiden avulla pystyimme lataamaan verkkooppaan, joka selittää kaikki sivuston numeroidut kohdat.

Kolme erilaista mutta äärimmäisen tärkeää historiallista nähtävyyttä yhden päivän aikan hieman eripuolilla Englantia. Päivä oli pitkä, mutta loistava oppaamme Simon kertoi matkan aikana tarinoita nöhtävyyksien, Ison Britannian ja enhlannin kielen historiasta uskomattoman hauskalla ja mielenkiintoisella tavalla. Matkat menivät kuin siivillä. Myös kuski Krystof oli todella ammattilainen.

Pidin sivustosta erittäin paljon. Se on kunnioitusta herättävää. Nautin myös sen ajan näyttelystä ja asuintilojen kokeista. Lahjakauppa oli erittäin kohtuullinen ja osti lahjoja lapsenlapsille ja itselleni. Hyvät hinnat. Jopa välipalat olivat edullisia.