Valitse päivämäärät

Stonehenge

Käy kuuluisassa esihistoriallisessa paikassa ja ihastele tuhansia vuosia sitten pystytettyjä kivirenkaita.

  • Pääsyliput
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
  • Kaupunkikortit
  • Monen päivän matkat
56 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 56

Stonehenge: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Stonehenge? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Stonehenge : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 11 744 arvosteluun

Well organized tour, with guide Simon and coach driver Ahmed. Enough time to see all the places and in good time back to London. We had paid for entrances but due to some slip in the office, were given wrong tour tickets at the check in. Thanks to Simon, things were sorted out and we got what we had paid for :). Also the partial refund for Windsor entrance was sent promptly.

Antoisa päivämatka useampaan kohteeseen. Oppaamme oli ystävällinen ja kertoi mielellään bussimatkamme aikana tietoa vierailukohteista ja muustakin. Bussi oli moderni ja viihtyisä. Suosittelen päiväretkeksi, jos haluat nähdä muutakin kuin kaupunkia. Bathin kaupunki oli upea, mutta suuri. Kannattaa ennakkoon jo pohtia mitä siellä haluaa tehdä. Suosittelen retkeä!

Se oli upea päivä, hyvin suunniteltu ja täynnä mielenkiintoisia tarinoita ja erittäin mukavaa ajoa. kuljettajamme oli Carlos, opas oli Steve. Molemmat herrat olivat loistavia työssään. Suosittelemme tätä kiertuetta.

Suosittelisin ehdottomasti tätä kiertuetta! nautinnollinen matka, jossa on riittävästi aikaa tutustua Stonehedgeen ja Bathiin omin päin. Matkaoppaamme Lisa ja bussikuski Chris olivat mahtavia.

We had a "Simply Stonehenge" visit and it was really fun. Busdriver was very friendly, smooth driving and funny commentary on the roundtrip. Stonehenge it self was a magnificent pile of rocks.